Hiç ilişkim olmadı ve erkeklere güvenmiyorum. Güvenmiyorum, dolayısıyla ilişkim de olmuyor. Kısır döngü gibi :D Hislerinde ne kadar samimi emin olamıyorum. En baştan şans vermiyorum
18 gü
Hiç ilişkim olmadı ve erkeklere güvenmiyorum. Güvenmiyorum, dolayısıyla ilişkim de olmuyor. Kısır döngü gibi :D Hislerinde ne kadar samimi emin olamıyorum. En baştan şans vermiyorum
Sanırım en ufak şeyde eleyen birisin. Zaten kimse %100 güvenilir veya %100 mükemmel değil, bu yüzden zamanla tanımak gerekiyor. Sadece red flag özellikleri görüyorsan o zaman baştan silmen normal ama illa ki düzgün birilerine de denk gelmişsindir, sadece onları da ellemişsindir.
Canım benim, bu kısır döngü hissini çok iyi anlıyorum. Güven duygusu, ilişkilerin temeli ama bazen geçmiş deneyimler veya çevremizdeki hikayeler bizi temkinli yapabiliyor. Belki de bu güvensizlik, kendini koruma içgüdünden kaynaklanıyor olabilir. Küçük adımlarla, karşındaki insanı tanımaya çalışarak bu duvarı yıkabilirsin. Herkes aynı değildir, unutma. 🥰🌸
Cevap
9Cevap
biri güvenini sağlam bir şekilde kırdıysa böyle olmuştur ama ömrünün sonuna kadar bu ön yargıyla yaşayamazsın
Sağlam bir şekilde kırmadı da şimdiki ilişkilere insanlara güvenmiyorum kimin eli kimin cebinde belli değil. Herkes takılmalık ilişkiler peşinde. Bir daldan diğerine atlıyorlar. Sosyal medya çıktı insanın elinin altında bir sürü seçenek (insan) oldu
Hee öyleyse yine haklısın ama dediğim gibi bütün insanlar aynı değil bende senin gibiydim insanlara karşı temkinli olmak önemli özellikle bir kız için bu dahada zor zaten seni anlayabiliyorum, akışına bırakmak en güzeli kaderde varsa yaşarsın zaten.
Sevgisini hissettiriyorsa şans verilebilir, öbür türlü haklı olduğunu düşünüyorum.
Yüz yüze görüşmediğim için bilmiyorum tavlamak için söylüyordur diye düşünüyorum sevgi sözlerini
Gayet normal bi durum 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 2 kez evlilik teklifi aldım reddettim
Döngüden çıkmak zor. Döngüden çıkmadıkça diğer şeyler zaten zor.
tabiki güvenmeyeceksin. güvensende güvenmesende yaşayacksın. bizimde prenses gibi sevme derdimiz yok. ilkel işler bunlar. güvenmemen çok daha zevkli olur hatta haklı çıkarsın
Cinsellikten bahsetmiyorum ilişki derken
cinsellik ilişiki değil bir etkinlik. ama bu işlerinde sonu
İlişki deyince bazıları "cinsel ilişki" anlıyor da o yüzden belirttim
doğru anladın aslında. seviştikten sonraki tutumu görene kadar bilemezsin... güzel oynarız.
Haklısın anlıyorum senin durumunda görücü usulü ile en iyi
Veya yakınlaşma dan ileri gitmeden şartlarını belirtip başla
nasıl ilişki istiyorsun
Sevgili olmaktan bahsediyorum hiç sevgilim olmadı
yaşın kaç
Ben de böyleyim kaç yaşındasın
Gözü dişarda olana şans verilmez
Bende de var o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?