Neden böyleyim mesela?

Şimdi enayi demeyin okuyun bi. Ben hediye vermeye yer arıyorum ama böyle kendi sahip oldugum biseyi degil, kendi eşyalarımı çöpümü bile vermem de. SATIN ALIP bir şeyler hediye etmeyi istiyorum durduk yere ve bunu cok yapasım geliyor ve bunda fiyat sınırım 4 bine kdr uzar yani (samimi olmadigim kisiye bile) param beni harca diye bağırıyor. Hani bu iyiliğimden de değil emin olun icimde bi gram iyilik yok bununla ilgili. Ya ego sorunum var ya ilgi istiyom ya da yalnızlıktan. Lan gecen oyunda tanimadigim birisine kostum aldım. Birisine para verince tatminlik oluyo sanki ama tam tatminlik değil, bu daha çok.. bir DÜRTÜ ve sebebini bilmiyorum. Kuryelere falan bahşiş vermeye üstü kalsin demeye de başladım nedenn ben kuryelerden nefret ederimm

Güncellemeler
1 yıl
psikoloğa git diyenler psikoloğa gittim ve 3 tane psikolog hatta ve beni reddettiler psikiyatriye git beni aşıyon dedi hepsi. Ben de ilaç içmem o yüzden psikiyatriye gitmiyorum çünkü ilaç içmezsem o da beni bu sebeple reddetcek içmeden bise olmaz dicek
Güncellemeler
1 yıl
Knklar ben kendimi dinleyince anladım neden böyle davrandigimi aile travmalarimdanmis gene ama fikir ureten herkese tesekkur ederim (hicbiri degil)
Neden böyleyim mesela?