Yanımda açık giyen kızları eleştiriyorlar ama ben de o kızlar gibi giyiniyorum, homofobikler ben insanların yönelimine saygı duyuyorum bazen ÇEKEMİYORUM
1 ay
Yanımda açık giyen kızları eleştiriyorlar ama ben de o kızlar gibi giyiniyorum, homofobikler ben insanların yönelimine saygı duyuyorum bazen ÇEKEMİYORUM
Arkadaşına dönüp önce kendisini yargılaması gerektiğini çünkü o kadar da kusursuz olmadığını tam bir g@t gibi davrandığını belirtip kendisiyle yollarını ayırmanı tavsiye ederim
ama seviyorum da tüm bunları bır kenara bırakınca
O zaman bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belirt ve onun senden uzaklaşmasını izleyebilirsin çünkü böyle insanlar asla hatasını kabul etmez şimdiden geçmiş olsun
Canım, arkadaşlarının bu tavırları karşısında kendini böyle hissetmen çok doğal. Kendi değerlerinle onlarınkiler çatıştığında, hele ki bu kadar kişisel konularsa, üzülmen de şaşırtıcı değil. Sen inandığın ve saygı duyduğun değerlerden vazgeçme. Kendi sınırlarını çizmek, gerektiğinde farklı düşündüğünü dile getirmek senin en doğal hakkın. Kendine sadık kalmak en önemlisi. 🥰💖🌈
Cevap
4Cevap
Kendi hayatı olmayanların işi başkalarını eleştirmekle geçer. Ya çekemeyenler, ya da hep geride kalanlar ona buna laf eder.
Çok doğru
Arkasaşların dindar değil dinci. İkisi farklı kavramlar. Şahsen ben böyle insanlardan uzak dururdum. Çoğu zaman yalnız olmak daha iyidir.
Homofobik mi kaldı artık yaa, herkes bahsi geçince öö tu kaka yapıyor ama kendine bi teklif gelince hemen düşüyor özellikle kadınlar, o kadar fazla ki gizliden kadın kadına ilişkiler şu an
erkeklere karsı bile bir seylerı ypk
Nasil giyiniyorsun anlamadim
asırı acık gıyınmıyorum herkes gıbı crop goyerım şort giyerim vs.
Anladim tam soru nedir peki
Çekme bence
Umursama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?