Evlenmeyi düşünüyorum ancak adam homofobik, ileride çocuğumuz olsa, lgbti bireyi olsa çocuğu sevmeyecek bile belki. Bu durum ağırıma gidiyor, çocuğum istediği kişiye aşık olabilir, istediği hayatı yaşayabilir. Homofobik söylemleri beni rahatsız ediyor. Ayrıca bir insandan, senin istediğin gibi yaşamıyor diye nefret edebiliyorsan, her şeyden nefret edebilirsin bence🤷🏻♀️ bu düşüncelerini nasıl değiştirebilirim?
Sevgilim homofobik, bu fikirlerini nasıl değiştirebilirim?
1-) Değiştiremezsin ve karşındaki kendisi isterse değişir. Bunu değiştirmeye çalışırsan değişmez. Çünkü sonra inatlaşma başlıyor. "Bana bu fikri dayattığın için kabul etmiyorum edeceğim varsa da etmiyorum" bu kafada çok kişi gördüm. Bazen bende de oluyor.
2-) O sana çocuğum homoseksüel olacak olsa bunu normal mi karşılayacaksın diye bir konuşmaya başlayıp fikrini değiştirmek istese bu senin açından hoş bir davranış olur muydu? Mesela bana çok rahat geldi..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani sonuçta beraber yaptığımız çocuktan bahsediyorum, babamın evinden getirmeyeceğim. Kendi çocuğunu kabullenmezse nasıl bir evlilik olur bu
Doğmamış bebeğe don biçmek bu oluyor galiba. Ne ara çocuk yaptın o büyüdü de lgbt olma ihtimali üzerinde duruyorsun :D Uzak gelecek bunlar. Ama değişmez yani. Zordur fikirlerinin belirli zamandan sonra değişmesi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsan evlenmeden önce her şeyi göz önüne almalı, yani çocuk kısmını da geçersek, başka insanlara saygılı olmadığı anlamına gelir bence bu
Yani evet doğru ama bu tarz şeyler biraz önyargı. Heleki bizim gibi toplumlar da üzerinden atlaması zor bir duvar. Bence de saygısızca bir şey ama düzelmez kolay kolay
alzaymır mı var sende Sevgilim homofobik, bu fikirlerini nasıl değiştirebilirim? bu ne demek onun fikirlerini değiştirmek istiyorsun zorla sana ne homofobi de bir seçimdir
asıl siz saldırgansınız biz eşcinsellere sevgi saygı beslemek zorunda değiliz diye hasta olmuyoruz onlara zarar vermediğimiz sürece bize hasta diyemezsiniz
Kimseye hasta demedim ahahshah hatta sen bana hasta dedin. Sokaktaki insanların fikrini değiştirmek istemedim sonuçta, senle ilgili bir şey değil. Ayrıca homofobikilik onlara zarar vermek istemek (nefret suçu), sevgi ve saygıyla alakası yok.
iğrenç sapık ve sapkın lzzolar ve toplar. Tedavi olun. la
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dinlerin yasak ettiği , Eski kavimlerin helak edildiği bir davranıştan bahsediyor sun. Bunda saygı duyulacak Bir şey yok. insan bile demem. Özgürlük müş, tüküreyim böyle özgürlüğe