Ben nefret etmiyorum tercihim kızdan yana adeta kızların kolesiyim onların bana hukmetmesi hoşuma gidiyor kadınsı vücudum eril kızların hoşuna gidip beni pasif olarak kullanıyorlar bende onların içinde etekliyim adımı etekli koydular yeni tanisanlar adın ne dedikleri zaman etekli diyorum
Gerçekten mi İğrenç değil mi bu? Kızlar genelde İğrenç buluyorlar diye biliyorum bunu. Straponu soktuğunda erkeğin kadınlaşması soğutmazmıydı seni? Ben bilmiyorum eğer bir kız o yönümü görseydi iğrenirdi diye düşünüyorum 😔 @ucubevielif
Yaa hoşuna gidiyor mu yani böyle şeylerr... erkek olsam bile beni becerir miydin yani. Örneğin evli olsaydık falan? Altında rahat rahat kız gibi inleyebilir miydim? Soğumayacağını düşünerekk... @ucubevielif
Yaa anladım pekala yinede ilgin için teşekkür ederim. Peki bu huyumdan kurtulmam için tavsiyen olur mu? Belki bir bilgin yöntemin vardır 😔 @ucubevielif
Hayir bro ben kimin dikkatini cekeyim aq zaten lezbiyenim erkek ilgisi skimde bile degil pick me erkek ilgisi almaya calisanlara deniyo sence ben erkek ilgisi almaya calisiyo olabilir miyim su beynini bi kullan bosuna vermemisler
Eeh oyle olsa da olmasa da seni ilgilendirdigini sanmiyorum eger ilgilendiriyosa erkek ilgisi icin cirpinmama gerek yok demektir cunku zaten senin gibiler benimle yeterince ilgilenip cirpiniyor
Evet bu bile benimle ilgilendigini gosteriyor aslinda hangi sarkiciya kac yildir takintili oldugumu bile biliyosun baksana grzkali kendini ne duruma dusurmussun kiyamam sana beni mi aşşalican şen
Dostum yarim saattir beni gommeye calisip kendi kendine debeleniyosun ama bana hicbi zarar veremiyosun yine de benim icin bu kadar ugrastigin icin tesekkur ederim zor olmali erkek bozuntusu seni cok uzuldum sana inan cunku bana laf anlatamazsin ve dikkatimi yanlis yollarla cekiyosun kusura bakma
Puhahahaa ezik bi imza verir misin sanal bebesine hayranlık duyuyorum evet 10 dakika öncesine kadar varlığından haberdar olmadığım hayatıma en ufak bir katkı sağlamayacak vasat bir insan için fazla iddialı sözler
Canının yandığı çok ortada karşı cins olduğun için daha hassas olduğun için bu tartışmayı burada sonlandırıyorum. İgneleyici sözlerim için kusura bakma
35 dkdir kavga ediyoruz ve benim hakkimda herseyi biliyosun merak ediyosun beni ozur dilerim erkeklerden nefret ediyorum ben sen de sana bakmayacak kizlarin pesinde kosmaya devam et simdi gelir dersin yok ben kimsenin pesinde kosmuyorum kizlar benim pesimde vs. Oyle bisey olmadigini ikimiz de biliyoruz simdiden soyliyim kucuk dostum kendi bkunda bogulup insanlarin hayatlarina karismaya devam et kızın olursa da kendime ayarticam haberin olsun💘
Erkeklerden nefret etmen zerre umrumda değil tiksinç bir insansın kirli düşüncelerin ve kafa yapından beli olmayan kızıma dil uzatacak kadar aşağılık bir utanç kaynağısn ve evet senin gibi esclerin peşinden kosmuyorum tatlm bu nedenle sana karşı bir merakım da yok sadece insanların kullandığı bir peçetesin o kadar
Kanka esc olcak son kisi falanim haberin olsun ve evet kizini kendime ayarticam simdiden soyluyorum ki ilerde sasirma bana ilgi duyan asaglik herif seni