dinim öyle istiyo falan demeyin mantıklı bir sebepler arıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşcinsellik insan ırkının sonunu getirecek sapıkça bir ilişki biçimidir.
Bu yöne yönelenler neslin kesilmesine milletinin insanlarının nufusunun azalmasına
ve sonunda bataklıkta saplanacaklar.
Eşcinselliği günümüzde şeytanın tarikatı denilen = KÜRESELCİLER ( New World Order )
yoğun şekilde desteklemektedir, ünlü film kanalı Net... x onların kanalıdır, dizilerde filmlerde çocuklar için olan yapımlarda bile eşcinselliği erkek+erkeğe kız+kıza sapkın sapık ilişkileri NORMALMiŞ gibi çocuklara insanlara gösterip öğretmekteler amaçları bunu NORMALLEŞTİRMEK ve insanlara bu sapıklığı benimsetmek.
Bu resmin geneline baktığımızdada "artan dünya nüfusunu 500milyonun altına indirme projesinin" bir parçası olduğunu farkediyoruz. Artın insan insan nufusu fazlalık olarak gören bu tarikat (Küreselciler) insanları silahlar vurup öldürmek yerine virüsler, sapkın sapık ilişkiler vs ile nufusu tırpanlayıp azaltma yoluna gitmek istiyor.. esas amaçları ise dünyada fazlalık olan kaynakları tüketen etrafı kirleten suları bitiren vs bizlerin büyük bölümünü temizleyip dünyanın kendi çocuklarına ve akrabalarına bırakmak isteyen ELİT yönetici kesimin projesi bu. Hatta ilerleyen zamanda insan işçilerin yerini robotlar alacak hatta senin Homofobiklik tarihe karışacak ve onun dahada ötesi teknolojik olanı gelecek ! insanları ROBOTlara açık edecekler , robotlarla aşk başlayacak..
ŞEKİL-A = "ZOE filmi 2018" https://www.imdb.com/title/tt6010628/
konusu : yapay zeka beyin olarak mükemmelleştirilmiş robot kadın öyle güzel duygusal rol yapıyor ve onu gerçek olarak hayata yansıtıyor ki robotu yapan ve "ben robotlara aşık olmam" diyen kendi yazılımcısınını kendisine aşık ediyor.. yazılımcı adam bile şaşıp kalıyor? "ben bir robota nasıl aşık oluyorum" diye!
Özetle homoluk transeksüellik insan nufusunu yoketmenin ilk adımı ve sende ilkel bir bakış açısıyla kendini çok MODERN MEDENi görerek bu ateşe odun taşıyorsun ki İNSANLARIN EVİ ve BUZAMANA KADAR SÜREGELEN DÜZENi biranönce yansın bitsin.
Ama esasen, sen kendini özgürlük savunucu bir CHE / ROBINHOOD olarak görüyorsun sanırım.. Homoların Travestilerin haklarını savunan supergirl.. yap bozun tek tek taneleriyle uğraştığın için o yapboz tamamlanınca nasıl bir resim ortay açıkacak görebilecek mantığada sahip değilsin sen sanırım sayın. WonderWoman ;-)
neyse ben bildiklerimi anlattım.. sen bildiğin yoldan devam et bakalım nereye çıkacak015 Yorumla
Soran+1 yılkendim lezbiyenim ve hakkımı savunmam gayet normal? üstelik aynen dış güçlerin oyunu hepsi katılıyorum onlar beni lez yaptı xdd
- +1 yıl
Eve tonlar seni LEZ yaptı ama senin bundan bile haberin YOK..
yediğin içtiğin şeylerle oynadılar, GDO'lu kimyasal boyalı gıdalar + içecekler.. psikolojini o yöne itecek filmler (Netflix) erkekleri sürekli sabah akşam karalayan medya (katil erkek tacizci erkek) .. bunların hepsi planlı programlı yapılıyor. Senin lezbiyenlik yapman DOĞA'ya da aykırı.. hayvanlar böyle yapsa nesilleri kesilir türleri yokolur biter. Sende bu durumu sorgulamazsan seninde neslin yok-olacak ama sen LEzbiyenlerin savunucu WonderWoman olarak hep anılacaksın sanıyorsun :-)
Ironik olan bu..
Soran+1 yılhayvanlarda da lezbiyenlik var😩 ironi yapıyosun dimi
- +1 yıl
Ben NORMAL yaşam döngüsünden bahsediyorum, gidip bana sıra dışı eXtreME örnekler verip İstisnai durumları örnek göstermene gerek yok , yok şu hayvanda homo vs vs vs
ben anlatacağımı anlattım , sen kendin neye inanmak istiyorsan ona inan ve öyle yaşa sonucunu zaten göreceksin.
Soran+1 yılsen hayvanlarda yok dedin ben de var dedim nesini reddediyosun şu an :Dd benim bir şeye inandığım yok bilimsel gerçekleri söylüyorum
Soran+1 yılzırvalayan sensin komplo teorilerine inanıyosun ben sana bilimsel gerçeklerle geliyorum
Soran+1 yılzaten herkes eşcinsel değil olamaz ben bunu reddetmiyorum ki?
Soran+1 yılherkes eşcinsel değil dedim ne u dönüşü
Soran+1 yılne alaka aQq neyden bahsediyosun
Soran+1 yılsoyumuz kurumuyo hetero çiftlerin çocukları da eşcinsel olabilir :) ve düzgünce anlatıyorum anlamıyorsun küfür etmem gayet normal
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDinim böyle istiyor demek mantıksız değil öncelikle. Bir insan dinini bilgi kaynağı ve inanç kaynağı kabul ediyorsa o kişi için dinin her dediği doğrudur. Bu nedenle o da mantıksız değil.
Bununla beraber ben şöyle düşünüyorum, bir insanın eğitilme biçimi, hayata bakışı farklı olunca diğer farklılıklara çok sağlıklı yaklaşamayabiliyor. Ben de mesela öyle şeylere karşıyım ama homofobik değilim, böyle düşünen ya da böyle olan biri ile arkadaşlık kurarım da eğlenirim de. Ancak bu topluma uymayan her şey dışlanır bu ülkede, bu ülke böyle olunca insanı da bundan etkileniyor yani. :)011 Yorumla
Soran+1 yıldini kitaplar bilim kitapları değil yalnız :/ öyle şeylere karşısın ne demek anlamadım
- +1 yıl
Ama bilimin dediği mantıklı diğerleri mantıksız diyemeyiz. Yani buradaki mesele din bir şeyde görüş bildirmişse kişi buna uyuyorum dediğinde mantıksız olmaz onun mantığına o doğru geliyordur.
Ama bizim toplum dini yönden çok farklılıklara çok hazır bir toplum değil yani. :)
Soran+1 yılyani bir din bilimle çelişiyorsa sorun vardır :/
- +1 yıl
İkisinin alanı farklı bir çatışma alanı değil yani birisi yeni gelen bir bilgi ile değişir birisi her zaman aynı kalır. Yani ikisi çok farklı. Birisi nasıl sorusuna birisi niçin sorusuna cevap arar. Cevap aradıkları yer bile farklı aslında. :) O nedenle öyle diyemeyiz tam, ama senin düşüncen de öyle olabilir bir sorun yok :)
Soran+1 yılevet ve yeni gelen bilgiyle güncellenen her zaman haklıdır :)
- +1 yıl
o zaman önceden söylediği şey yanlış çıkmış oluyor ama :) bu da nasıl onu haklı yapar? :)
Soran+1 yılçünkü yanlışlar anlaşılıyor ve bu yanlışlar düzeltiliyor :)
- +1 yıl
ama sonra onun da yanlış olduğu açıklanıp tekrar düzeltiliyor yani bilim sürekli kendini düzeltir yeniler. ama dinde doğru tektir. bu nedenle ikisinin bakış açısı ve alanı farklı. ikisini birbiri ile kıyaslamamak lazım yoksa ben bilim kötüdür demiyorum xd
Soran+1 yılkankacım bilim kötü diyosun bilimin kabul ettiği bir şeyi dinin kabul etmiyo diye karşıyım diyosun xd
- +1 yıl
ben demıyorum karşı olan karşı olabilir ve onun için din de bilim kaynağı olabilir buna mantıksız demeyelim diyorum xd
Soran+1 yıl2 saattir dinin bilim kaynağı olmadığına açıklıyorum sana nesini anlamıyosun 😩
+1 yılBen homofobik değilim ama homofibinin kendi biseksüelliklerini gizlemeye çalışan insanların bir hastalığı olduğunu biliyorum. Ben bir psikolojik danışman adayıyım. Psikolojiye göre eşcinsellik bir hastalık değildir ama homofobi psişik bir durumdur.
54 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama benim anlamadığım da biseksüel olduklarını bu konu hakkında konuşmayarak saklayabilirler neden homofobiklik yapıyolar
- +1 yıl
Psikolojik bir durum bu. Sosyal psikolojiye dayalı bir konu. Toplumsal normlar ile reddedilmiş bir şeyin kendilerinde var olduklarını bildikleri halde kabul etmek istemiyorlar. Bu onlarda self esteem düşüklüğüne neden olur. Ve bu anlamda dışlanma korkusu içerisinde dışama politikasına başvurulur. Eşcinsel olmadığı gibi homofobik olmayan insanlar sağlıklı insanlardır. ( nefret ve saldırıyı ajite etmeyenlerde homofobi yoktur. ) Ama homofobikler bu anlamda hastadır. Nasık ki bir lepidetorfobi varsa ve daldırma terapisi ile tedavi ediliyorsa bu da böyle bir şeydir ve kognitif terapi türevlerine başvurulmalıdır.
Soran+1 yılçok güzel anlattın teşekkür ederimm<333
- +1 yıl
Rica ederim.😉😇😉
+1 yıleşcinselliğin dokunarak, konuşarak bulaştığını sanan insanlar var din falan bahane bence. Bence sebebi bu
Kendilerinin de öyle olacağını sanıyorlar aynı ortamda olurlarsa, konuşurlarsa vs
Bir de kendi gibi olmayanı kabul etmemek bunun altında yatıyor40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılEşcinselliğin bir hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini biliyoruz ve bunu inkar etmeleri aynı bir şizofren gibi biz böyleyiz bizi kabul edin demeleri aşırı saçma hadi araştırmaları vs. Geçtim doğaya bile baksan hayvanlardan bitkilerden böyle bir saçmalık olmadığı aşikar.
09 Yorumla
Soran+1 yıltedavi olarak dönüşüm terapisinden bahsediyorsan zararlı olduğu kesinleşti ve insanların yöneliminin değiştirilebileceğine dair kanıt yok
- +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=sjIGp0lepUA
Eşcinsellik bir hastalık değil dir tıp bunu açıkladı - +1 yıl
Dünya sağlık örgütünün ne haltlar yediğini bilmeyen yok ayrıca eşcinselliğin yönelim olmadığıyla da ilgili araştırmalar bilimsel çalışmalar var ve terapilerle veya ilaçlarla iyileşmiş yüzlerce insan var.
Soran+1 yıldiyorum ki tedavilerin hepsi o eşcinsel insanların hayatını kararttı intihara sürükledi "iyileşmediler". senin bu tedavisi var dediğin şeyin kaynağı saçma sapan gazetelerde gördüğün yazılar mı
- +1 yıl
Ne haltlar yiyormuş anlatsana? Eş cinsellik doğuştandır bunu hayvanlardada görüyoruz, Yapılan araştırmalar ın hepsi doğuştan olduğunu söylüyor
- +1 yıl
kusura bakmayın ama bu konu hayvanlar örnek verenleri görünce çok gülüyorum nedeni biz hayvan değiliz ha çok istiyorsan hayvanlarda farklı şeylerde var araştırabilirsin kendi yavrusunu... neyse
Soran+1 yıl@Üzgünbirvarlık adam doğaya bakın dediği için bu örnekleri verdi...
- +1 yıl
@Üzgünbirvarlık Off nasıl hayvanların bacakları varsa bizim de bacaklarımız var lgbt de aynı şekil de bazı hayvanlardada çıkabiliyor bazı insanlardada
+1 yılBenim için eşcinsellik psikolojik bir rahatsızlıktır bilimsel hiç bir şekilde kanıtlanabilir bir şey değildir zaten 1980 lere kadar hastalık kabul edildi şimdi tercih meselesi oldu
ha sorarsan eşcincseller çoğalsın etrafta bir sürü gay falan iyi olur en azından kadına taciz tecavüz azalır.
Fakat eşcinsellik benim için hastalıktır net.07 Yorumla
Soran+1 yılbenim için diye bir şey yok ki dünya sağlık örgütü 30 yıl önce hastalık kategorisinden çıkardı
- +1 yıl
yav miss gibi yumuşacık güzel kadın teni varken kıllı erkek teninden hoşlanan birisinin düzgün düşünmesi mümkünmü sence
Soran+1 yılbu bir seçim değil doğuştan geliyor ve senin mantığına göre de o zaman bütün kızlar lezbiyen olsun kıllı erkeklerle uğraşmasın
- +1 yıl
evet ben bir kız olsam neden erkekle takılıyımki kadınlarla takılırım miss miss ter temiz
Soran+1 yılsize kız kalmaz knk ne diyon
- +1 yıl
yok be gene manita buluruz biz
Soran+1 yılyoo hepsi lezbiyen olcak kalmıcak sana zaa
+1 yılBu ultra müslümanlara bir domuz eti bir de lgbt haramdır
31 Yorumla- +1 yıl
Evet
Kafaları yeterince çalışmadığı için dini bahane ettiklerinden homofobikler.
21 Yorumla- +1 yıl
Biz sadece insanlığı kurtarmaya çalışıyoruz eşcinler kafayı yemiş zombilerdir bahane değil gerçektende haramdır çünkü Allah'ın işine karışamazsın Allah seni nasıl yaratıysa erkek yaratırsa erkektir kız yarattıysa kızdır cinsiyet deştirmek Allah'ın işine karışmaktır
Gizli Üye(25-29)+1 yıldin ayrı ateist olupda bunokayı doğru bulmayan yüzlerce insan var hatta profesörlerde var lakin bu işten iyi para kazanıldığı ve fonlandığı için kimse sesini çıkaramıyor hatta homofobik olmada bile linç ediliyor iftira yalanlar ile amerikada bir sürü örneği var sjw yüzünden çoğu kişi bu oluşuma lanet ediyor benim görüşüm her olay siyasi ve güç para politik doğruculuk olduğu için her zaman ön yargı ile yaklaşacağım elbette beni ilgilendirmez kimse kimseye zarar vermediği sürece ki hakkı yok
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani dün din kulanıyordular bu gün baktılar artık eskidi insan hakları kadın hakları vs... örneklerle algı oluşturularak yönetiliyor olacağız
Soran+1 yılhomofobik olmada linç edilmesi gayet normal?
Cevap sahibi+1 yılhomofobik olmadığı halde yanlış yazdım bir ünlü linç edilmişti amerikada dediğim gibi türkiyedede oluyor lakin türkiyede daha o kadar güçlenemediler umarım bu gericilik çok uzun sürmez nedeni bunun eşcinselikle alakası yok bildiğin örnek veriyorum kadın cinayetlerine herkes karşıdır lakin bunu bir siyasi oluşum haline getirip işte biz kadın haklarını savunuyoruz adınaltında kendi idoloji savunuyor üstğnğ örtüyor lakin siz savunmuyorsunuz diye saldırganlaşıyorlar ve içlerinde bir sapık sorunlu biri oldupu zaman da kötü yorum yaparsan seni de kadın düşmanınilan ediyorlar bu konuları efe aydaldan dinleyebilirsin o objektif ve gerçekleri söyleyen bir kanal
Soran+1 yılefe aydal mı izliyosun :Ddddd neyse bb
Cevap sahibi+1 yılgayet doğruları söyliyen birisi neden bu kadar zorunuza gitti? türkiyede bunları söyliyen pek insan yok
Soran+1 yıldoğruları değil duymak istediğini söylüyor :Dd neyse devam et sen efe aydal izlemeye
Cevap sahibi+1 yılyaşına veriyorum daha gençsin bir oluşum altına girmek istediğin için eşcinsel savunuyor olabilirsin bu tercih meselesi olduğunu dile getiriyorum alt tarafı siyasi meseleler ile bu tercihi kötü etkiliyor olay gayet basit
Soran+1 yıleşcinsel olduğum için ve topluluk olarak ayrımcılığa uğradığımız için haklarımızı savunuyorum daha anormal olan ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılen basiti sana tr örnek verim lgbt destekleyen partiler az çok biliyorsundur bide o partilere oy veren kesim görüşlerinin anketi var bakarsan bir X partisi savunurken bu partiye oy veren kesimi baya büyük çoğunluğu savunmuyordu basit bir örnek daha işte ben bundan rahatsız oluyorum faşo dedikleri parti bile daha çok savunuyor seçmeni sj
googlede aratırsan bulursun
Soran+1 yılkanka ne alaka şu an ne diyosun
Cevap sahibi+1 yılben olaylara siyasi bakıyorum boş ver çok uzun sürdü bu mevzu bb hayat kısa benim zoruma giden tek şey bunları kulanan oluşumlar
Soran+1 yılolaylara siyasi bakma insan haklarını savunmak olarak bak ve efe aydal izlemeyi bırak bence beynini yıkamış :Dd
Cevap sahibi+1 yılanlamamış olman normal nedeni istemiyorum adını anmak yazmak buraya
Cevap sahibi+1 yılçok masumsun dün dini kulananlarada bu sözleri söylememişsindir ama aynı mesele
Cevap sahibi+1 yılpolitik doğruculuğu araştırısan ne demek istediğimi gayet rahat anlarsın
Soran+1 yılYA NE DİYON NE ALAKA NE ALAKA
+1 yılTercihim hetero olmak
Kendi cinsime ilgi duymak iğrenç geliyor07 Yorumla
Soran+1 yılbu tercih değil yönelim hetero olmayı sen seçmedin ve tamam sen ilgi duymayabilirsin karşı cinse ama başkaları ilgi duyduğunda niye rahatsız oluyosun
- +1 yıl
benim gözüme sokmasın ne yaparsa yapsın bana ne
ben ilişkilerimi milletin gözüne sokmuyorum.
Soran+1 yılonlar ayrımcılığa uğradığı için ve görünürlüğü arttırmak için yapıyolar bu gayet normal ama sen ilişkini milletin gözüne sokarsan normal değildir
- +1 yıl
benden uzak olsunlarda umrumda değil
Soran+1 yılsana meraklı değiller :Dd
- +1 yıl
içimi rahatlattın sağol :)
Soran+1 yılrica ederim :)
Çünkü cahiller
41 Yorumla- +1 yıl
Yo tam tersi
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Canim oyle istiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılcanın durup dururken bir topluluğun ayrımcılığa uğramasını mı istiyor
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılkibarca ben heteroyum deyip reddedebilirsin
Soran+1 yılee niye homofobiksin o zaman
Soran+1 yılhe homofobik lgbt bireylerinden nefret edenlere deniyor nefret etmiyorsan homofobik değilsin
Soran+1 yılha anladım
+1 yılcennete gitcekler
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı