Neden homofobiksin?

KONUMUZ ESCINSELLIK? sabahtan belli sorulari cevaplari okuyorum ve inanin icim acidi bunuda sormak geregi duydum. Oncelikle 19 yasinda escinsel bir kadinim. Escinsellik genellikle dogustan gelen ama kisinin yasadigi travmalara bagli olarak sonradan gelme olasigi olan birsey. Bunun tedavisi tipta dahi yokken siz ne haddinize insanlari duzeltme cabasindasiniz? Yazmissiniz escinsel sayisi cok az nerden biliyorsunuz? Elinizde bir delil bir kanit var mı sunu soylemek istiyorum kapali olupta namaz kilip birliktelik yasadigim insanlarda oldu var eger bu bilincli bir sekilde yapilsaydi neden namaz kilan dinine bagli olan bir insan boyle seyler hissetsin? Boyle homofobik bir dunyada neden escinsel olmayi tercih edelim? Canimiza kastimiz mi var? Neden dislanmayi ucube gbi gorunmeyi tercih edelim? Sapkinlik olarak algilaniyorr bir insanin bir insana karsiii sizin gorusunuzde yanlis dahi olsaa sevmesinin neresi sapkinlik? Biz kimseyi rahatsz etmiyoruz taciz olsun tecavuz olsun bu girisimlerde bulunmuyoruzz bunun neresi sapkinlik? Sen heteroseksuel olmayi sectinmiki ben escinsel olmayi seceyim? Ulkemizde okadar cok sorun varken neden cogunlukk escinsellige tepkili cocuk cinaytleri tecavuzleri kadin cinaytleri tecavuzleri hayvana siddet ve tecavuz? Asil toplumun sorunu bunlardir bunlarla alakali bir tane basliga rast gelmedim ama escinsellik massallah tum derdiniz buymus gbi davraniyorsunuz bence biran once at gozluklerinizi cikarin.. Ve escinsellik hakkinda en son suna deginmek istiyorum biz bunu kendimiz secmedik inanin duzelmeyede calistik. bazimiz kendini öldurdu intihara kalkisti vs vs kendi secimimiz olsa bunlari yasamayi goze alirmiyiz? Soruyormuyuz sizee neden kivirciksin neden ufak boylusun neden cirkinsin ve yahut neden heteroseksuelsin diye sizde sorgulamayin ve artik bize cirkin gozle bakmayin, dindar haci hoca, yakisikli guzel, musluman hristiyan, escinsel heteroseksuel diye degil iyi veya kotu insan olarakk bakin inanin ozamann dunya gercektn daha guzel bir yer
Neden homofobiksin?