Ailesi beni ezmeye kalkıyor, o da susuyor. Beni sevmiyor ya da çok saf gördüğü için mi bilmiyorum.
1 ay
Cevap
6Cevap
Sen kendini savun onlara karşı susma
Bu sefer de eşimi dolduruyorlar
Ve amaçları beni kışkırtıp tepki verip suçlu olmam o yüzden takmamaya çalışıyorum
Valla uzak şehirdeyiz gene telefonla Herşeye müdahale etmeye çalışıyorlar
Anlatıyorum kötülüklerini bu sefer ben eşime kötü oluyorum bide bi görümcem var bi şekilde kendini haklı çıkarıyor
Peki eşimle nasıl iyi olmalıyım
Peki teşekkürler
Amin acmain kardeşim 😇
Dertlesmek istermisin
Safligini kullanmaya calisiyorlar kullandirtma
Nasıl
Yani seni saf gorupezmeye ezdirmeye calisiyorlar
Hele son zamanlarda eşim bi oyuncakla oymuyormuş gibi davranıyor beni bilerek sinir ediyor gevşek gevşek davranıyor
Ailesi mi?
Hem esin bende ailesi
Nasil oyuncakla oynar gibi bana yazarmisin
Ne konuda beni kullanabilirler ki
İş konusunda veya ego kasma konusunda
Ya eşim bunu yapma şunu yapma diyorum beni insanların yanında eziyo ailesi bana laf atıyor mesela annesi laf arasında eşine kokoreç yedir diyo benim duyduğumu da biliyor kokoreç sevmediğimizde biliyor işte oğluna et falan yemiyor eşimde evet anne et falan yemiyor bişey yemiyor diyor
Tuhaf bir aile kocan yanlizken nasil leki
Fena değil yani
Anladım peki seni nasil ezikliyor
Bu arada bununla evlenmeden önce eşim arkadaşına benim hakkımda işte masrafsız işte çok dürüst diyordu bide onun ayrıldığı bi sevgilisi vardı işte arkadaşına onun görselini iyiydi gördün ama kızı işte ben şuanki sevgilimden razıyım demişti
Nasil nasil anlamadim
Esinin mi eski sevgilisi var mı
Eski sevgilisi evet
Yazarmisin bana ne yani o senden daha mi guzelmiş
Ya eşimin arkadaşı sevgili yapmıştı eşime hava atıyordu kız güzel diye eşimde arkadaşına kız arkadaşını gözüm tutmadı dedi neyse bu arkadaşına işte benim eski sevgilinde görselini görmüştün ama sonra ne oldu gördün dedi işte ben yeni sevgilimden razıyım dedi yani beni kastetti
Ha simdi andaim seni ovmus yani
Yani eşim arkadaşına işte kız arkadaşını gözüm tutmadı işte eski sevgilimi gördün görselini işte sonra ne oldu gördün işte yeni sevgilimle razıyım derken neyi kastetmiş oluyor
Yani bacim eski sevgilisi cektirmis sen onlara benzemiyormususnn hmde cok guzel sessiz hanimefedisisn
Kötü mü anlamalıyım iyi mi?
Yok gayet iyi
Gerçekten mi 😒
Neden inanmadin ki
Benle kafa buldun bence
Bacim ben senle neden kafa bulayim anlattiklari yorumlaidn
Sen esinin senin hakkinda kotu dusundugunumu dusunuyorsun
Peki teşekkür ederim yorumlar için 😊
Rica ederim yazsaydin daha detayli konusurduk
İşte evlendiğin kisinin alie side önemli
A sen misin?
kotu baya
Kendimle gurur duydum bak şimdi ben
Sevgisizlik
Ödleklik olabilir mi
Ailesinden çok korkuyor hele kız kardeşinden ödü kopuyor
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni yalnız hissettiriyorsa bu çok doğal. Eşinin ailesi karşısında suskun kalması seni düşündürüyor olabilir. Bu bir sevgi eksikliği değil, belki de eşinin kendi ailesiyle olan karmaşık dinamiklerinin bir yansımasıdır. Onunla bu konuyu samimiyetle konuşmak, nasıl hissettiğini dile getirmek çok kıymetli. Duygularını açıkça paylaşmalısın. 🫂💕