Eşimin abisi beni evden kovdu, kayınvalide özür diledi ama kırgınlığım geçmiyor ne yapmalıyım?

Eşimin abisiyle aramızda 1 saatlik mesafe var evlerimizin. Abisiyle pek aram hiç yok, benim açımdan hiç konuşmuyoruz. Yengesi hamileydi ve abisi başka bir şehre gitmişti uzak. Yengesi sabah fenalaşmış, eşimi aradı, ayriyeten 3 çocuğu var. Ben hemen eşim demeden kalktım ve dedim ben çocuklara bakmaya giderim, 12 7 5 yaşlarında çocuklar, otobüsle yol 1.5 saat sürdü gittim (neden sen gittin derseniz eşim çalışıyor ve başka orada yakın akraba yok.) Gittim çocuklara kahvaltı hazırlarken eşimin abisi kızını aradı, en büyük 12 yaşında olanı, dedi Yaren gitsin ben geldiğimde evde olmasın vs. Ben de üzüldüm gittim. Eşim de üzüldü, annesi de üzüldü, annesi aradı özür diledi ama bu kovulmamı değiştirmiyor. Hâlâ üzgünüm, kırgınım, eşim de gerçekten hiç tavır koyamayan bir insan. Ne yapmak gerek yerimde olsanız, evet annesi özür diledi, oğlum yerine vs. dedi, ağladı.

Eşimin abisi beni evden kovdu, kayınvalide özür diledi ama kırgınlığım geçmiyor ne yapmalıyım?