Ben normalde çok ev işi yapmam derslerim oluyor ama sevgilime bulaşıkları yıkıyorum kahve yapıyorum falan dediğimde hoşuna gidiyor vayy falan diyor 😂😂
1 ay
Cevap
2Cevap
Transparan bi gecelikle yapmıyorsa temizliği hiç çekici gelmiyor
Topukluyla yapıyorum ben
Onda yürüdüğünüz için taktir ediyorum sizi ama topuklu da çekici gelmiyor bana
Hmmm
Ayrıca evde topukluyla ne işin var. Türkler sadece terlik giyer evde ayakkabı giymez orada da iyi boş yaptın
Şaka yaptım canım
Topuklu ayakkabı ile iyi rahat ediyorsunuz ha valla. Neyse seninki etkilenecek yer arıyor başka bişey değil 😂
Etkilenmemiştir o zaman hoşuna gitmiştir sadece bende sevgilim arabayla uğraşırken falan hoşuma gidiyor
Bunlar genel olarak oluyor. Erkek işi kadın işi mevzusu bence. Bi kız arkadaşım tek elle araba kullanmamdan etkilenmişti o ana kadar hiç dikkat etmemiştim. He bide elini tutarak vites atışımdan vites atarken çekmediğim için elimi
Aynen ondan sordum ben makyaj yaparkende hoşuna gidiyor o sigara içerken ben izliyorum 😂😂
Evet bunlar erkeklik kadınlık duygularıyla alakalı bence
Hıhımm
Temizlik yapması değil de mesela evde tanga sütyen gezmesi aşırı hoşuma gider 😂
Yani evlenirsek öylede olur
Hatta öyle temizlik yapsa daha güzel olur ama o şekilde olmuyor evlilik aşkı öldürüyor önceliğin değişiyor çünkü
Sevgili gibi olamayız evlenince yinede aşkı öldürmez ya herkes aynı değil
Öldürüyor öldürüyor geçim sıkıntısı çoluk çocuk ailelere gitme gelme su bu misafir bilmem ne cırt zırt ekleniyor öyle olmuyor o yüzden fanteziler sadece yatak odasında kalıyor. Evde tanga sütyen gezip her boş anında sevisemiyorsun yani
O da akraba misafir sevmez bende biz öyle olmayız bence geçim sıkıntısı da olmaz var herşeyi var şu an bile
O öyle olmuyor evlenince değişiyor emin ol. Yaşayınca haklıymış dersin ilerde. Ne kadar iyi olursa olsun ne olursa olsun o şekilde bi fantezisel hayat yaşamayacaksin. Oda da ayrı tabi. Odada istediğini giyersin
Sen istemez miydin benim dediğim gibi olmasını
İsterdim tabi bunu herkes ister ama öyle olmuyor bakarsan çevrende de anlarsin birde bunun ten uyumu ve cinsel fantezilerin uyusuyla da alakası var. Tutar senin istediğini yapmazsa gene yarım olur ilişkide sınır her zaman insanı uzaklaştırır
Bizimki uyuyor işte bide ben ders çalıyorum şunu atanınca evlenicez o da atandığım yere gelecek tek başımıza oluruz yani ben öyle düşünüyorum
Bu senin düşüncen. Erkek kadının peşinden gitmez genelde. Kurulu düzeni işi gücü varsa senin ilişki biraz farklı şeyler kokuyor gibi
Ne gibi
Az önce dedin ki ataninca evlenecek oraya gelecek onun öncesinde şu an herşeyi var dedin herşeyi var olan adamın şu an orada kurulu düzeni vardır kurulu düzeni bırakıp gelemez kimse gelip orada iş kuracak edecek ya da tayin isteyecek ne iş yapıyorsa artık. Bunlar zor şeyler. Bunlara dahi evet diyorsa sen atanıp olduğu yere gelemeyince sorunlar baş gösterecek. Bekara karı boşamak kolaydır derler ya şu an onu yaşıyor.
Tayin isteyecek ben ister istemez atanınca başka şehire gitmek zorundayım o da gelmem demiyor kendi diyor hatta gelirim diye
Yani her şey güllük gülistanlık gibi görünüyor ama umarım öyle de devam eder.
Çekici falan bulduğundan değil oh kullanırım bu kızı diye hoşuna gidiyor
Bilmiyorum ya o anlamda demiyor bence
Gerçekten seviyor galiba seni dksşsşsksksls kaçırma evlen
Kesin mi sjdj
Sevmese sevgilim olmazdı ya zaten😂
Orası öyle de 4 yıldır sevgiliyiz ondan dedim
Erkeklerin geneli köle arayışında hem yatakta hem ev de hem çocuğuna bakılmasında tabii severler yani
Evlenince bana da yapar diyor o yüzden seviniyorlar başka bişey arama
İşlerine geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum çoğu zaman partnerinin senin düşünceli ve fedakar yanını görmesiyle ilgili. 🥰 Ev işi yapman başlı başına bir çekicilikten ziyade, ona gösterdiğin özen ve sevgiyi hissettirmesi hoşuna gidiyor. İlişkilerde karşılıklı destek ve jestler çok kıymetli. Belki de sana küçük bir teşekkür etme şekli o da. 😉 Hayatın yoğunluğunda bu incelikler değerli. 💖