Arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşimle aramızda da bir problem yok. Ben çalışmıyorum. Eşimin çalıştığı yer kurumsal bir yer kendi katında erkekler var ama genel olarak orası bir şirket gibi olduğu için her departmandan kadın/erkek mevcut.
Bu arada eşimi kısıtlayayım.. şöyle yapayım böyle yapayım diyen biri de değilim.
Neyse hani bazen içinize bir his oturur yapışır kalır ya öyle hissediyorum. Nedenini de asla tarif edemiyorum.
Durum da şu aslında; o iş yerinin sosyal medya hesabına videolar, tanıtımlar çeksin diye bir kızı işe alıyorlar. Zaten orada çalışan birinin de yakınıymış o kız. Neyse sonrasında eşimi de bu videolara dahil etmeye başladılar.
Videolarda bir repliği oluyor onu ezberliyor ve okuyor. Tek başına oluyor videoda. Neyse yani o kız başladığından beri böyle bir his yapıştı işte içime..
Mesela geçen yine çekim yapılmış ama eşim demiyor ki o kız da vardı hep Ahmet abi ile çektik falan diyor. Ben de sormadım o da var mı falan diye.
Bir de ikide bir mesela eşimle reels izliyorsak o kızın videosu önümüze çıkıyordu. Sponsor içerik olduğu için çıktığını biliyorum. Ya da mesela eşim kendi videosunu gösterecek ya illa bir onun videosu da yanlışlıkla vs. basılıyor açılıyor.
Gördükçe bile irite olur hale geldim.
Kaldı ki eşim orada 6 senedir çalışıyor.
Şu sık histen nasıl kurtulabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer