Şiddet, tehdit, küfür görüyorum; 53 yaşında, 3 çocuklu biri olarak ne yapmalıyım, haklarım neler?

Bir bir bayan soruyor.. Lütfen bu yazıyı yazan kişinin bir bayan olduğunu unutmayalım ona göre yazalım.. Ciddi olanlar yazarsa çok daha iyi olur... Eşim sürekli beni döver ezer zulmeder... Akraba evliliği olduğu için sabretmek zorunda kaldım.. Ailem öl sende otur evinde diyor.. 3 çocuğum var... En küçük çocuğum 9 yaşında.. Eşim her gün beni tehdit ediyor. Seni öldüreceğim, seni sakat bırakacağım diye... Evden kaçtım büyük kızıma gittim yaşım 53 ... Eşimin altınları da bende kalmış.. Oğluma araç aldı ama tek bir şartla bana borcunu ödeyeceksin dedi.. Şimdi oğluma arabayı satıp bana o parayı hemen ver yoksa fena olur diyor.. Oğlum altınları verme boşan diyor.. Kızım altınları ver kurtul boşan yoksa bizi rahat bırakmaz diyor... İstanbul'da onun üzerine bir dairesi de var... Araç da eşimin üstüne tabii ki de... Eve gidemiyorum uzaklaştırma kararı çıkmadı...
Şiddet, tehdit, küfür görüyorum; 53 yaşında, 3 çocuklu biri olarak ne yapmalıyım, haklarım neler?