Ne bileyim ya her şeyi erkekten bekliyorlar, biraz da siz emek harcasanız ölür müsünüz?
1 ay
Ne bileyim ya her şeyi erkekten bekliyorlar, biraz da siz emek harcasanız ölür müsünüz?
Ben artık saldım yabancı kadınlar daha cazip geliyor 🙄 uğraşılmaz zaman kaybı olmuş ülke kızları zaten ilişkileri prno filimlere taş çıkarıyor açlık dan nefesi kokan esc gibi yaşıyan kız bile kriter sayar olmuş bakireyim der olmuş 🤣🤣 ülkede evlilikler düşme sebebi kadınların saçma yaşamları halleri bence bunlar da artık akıl olduğunu düşünmüyorum takıl kullan at yaşamaya alışmışlar kan emici sülük gibi yaşamak da hayat felsefeliri olmuş yahu geçen gördüm esc bile tiktok reklam vermiş kullanmıyorum bir şey bakmak için girdim hesapsız bildiğin reklam çıktı yanlışık ile tıkladım wp kızın tel düştü esc 🤣
Yok be forma bak o kızlar dolu hepsi öyle evlenen de yok yalnızlık dan ölüyorlar kimse beni ciddiye almıyor diye ağlıyorlar 🤣 siteye iyi bak
Doğada erkeğin görevi ev imkan ve yiyecek ve koruma bunu terine getir o da karşılığında soy destek ve düzen verir ama bunları vermeyi reddediyorsa iş yaş
Canım demir5222, bu hislerini çok iyi anlıyorum. İlişkilerde karşılıklı emek ve beklentiler gerçekten çok önemli. İnsan bazen böyle genellemelere gidebilir ama unutma ki her birey ve her ilişki biriciktir. Karşılıklı çabanın olduğu bir ilişki kurmak mümkün. Doğru kişiyle o dengeyi mutlaka yakalayacaksın. Umudunu kaybetme sakın. 🤗💖
Cevap
2Cevap
Eşitiz birey siniz her dalda sınız zorunda değiliz diyelim
Değiliz kardeşim
Haklısın kral valla ne diyim hayatına odaklan saçma sapan tripkolikler için vaktini öldürme senin olan zaten sana gelir
soğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?