Sıkıntıdan fake bir kız hesabı açtım ve birkaç dakika içerisinde tonlarca mesaj geldi, net söylüyorum %100'ü sapık. Bir tane düzgün yazan yok. Ya yürümeye çalışanlar ya da direk sapıklar ile dolu, hepsi abaza, hepsi 1 hafta gün boyunca midesine bir şey inmemiş aç köpek gibiler. Kızlar cidden bunu her gün yaşıyor musunuz, her gün uğraşıyor musunuz bunlarla?
Ben o kadar aç köpek gibi davranıp acınacak durumda olanlardan sadece yaşlı dayılar var sanıyordum değilmiş maalesef...
Önceden abartıyorlar ya abaza erkek toplasan 2-3 tane çıkar bunlar üzerinden genelliyorlar falan diyordum bide.
Türk erkeklerin genelindeki bir eksikliği söyledim dite 🅰️Mcı falan diyecek varsa buyursun hiç durmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni anlıyorsunuz, melesef öyle vs diyorsunuz fikirlerime katılıyorsunuz iyi güzelde soruma cevap niteliğinde birşeylerde yazarsanız çok mutlu olurum.
Cidden artık kızlara hak vermeye başladım, türk erkekleri genel olarak neden böyle?
Ya bişey diyim mi onların yaptığı hayvanlık ve 🅾️rospu çocukluğundan başka bir şey değil ama bazı kadınlarda şu açık giyinne konusu cidden abartıyorlar ya, hani direk çıplak yani. Ama yinede bu kimseye taciz etme hakkı vermez, hayırdır yani.
Boş normal tişört pantolon çıktık dün kardesimde tişört eşofman giydi sahile gittik birileri iki tana 14 15 yaşlarında çocukları göndermişler gidin Instagram falan alın
Tacizin her türlüsü iğrenç tabiki bunu hiç bir şey haklı çıkaramaz ama saygı açışındanda toplum içinde nasıl giyindiğine belli oranda dikkat etmen gerekir. Mesela çok lüks ve şık bir restrona kadın veya erkek ol eşofman ile gidemezsin çünkü ayıptır ama bazıları sırf kışkırtma olsun diye çıplak geziyor. Bunuda doğru bulmuyorum ben.
Demek istediğim şey şu. Hiçbir şey kimseye taciz etme ve sapıklık yapma hakki vermez ama hiçbir şey hiç kimseye görgü kurallarını çiğneme hakkida vermez.
Ben kimseyi kışkırtmak için giymiyorum hatta dün mini etek giydik kardeşimle çarşıya indik hava soğudu bide sahilde soğuk olur dedik geldik pantolon giydik gittik orada millet şortla daha kisalarla geziyor du kızın birisi boş goguslerini kapatmış tamm oda yine görünüyor
Hayır benim dediğim şey ayrı. Ben görgü kuralları açışından diyorum giyinime belli oranda dikkat edilmesi gerektiğini, yoksa her halükarda tacizden kaçınılamadığını bende farkındayim, bu açıklamaları bu yüzden yapıyorsan.
Aslında bakmak ayrı konu bu tacize girmez, yani gerçekçi düşünelim, aşırı açık giyinen kızlarda bakalım diye giymiyorlar mı şimdi zaten, dikkat çekmek için dürüst ol.
Yoksa banada çok kız bakıyor bende hep kızlar tarafından taciz ediliyormuşum o zaman bunca zaman ldldjdhxhhsjs sadece bakmak çokta sıkıntı değil yani bence, bakılabilir rahatsız edici derece olmadığı sürece.
Şimdi onlar öyle olanlar yüzünden hergun pantolon tişört giyen ben bigun mini etek giysem onlarla aynı kefeye koyuluyoruz he evet baksınlar diye giyinende var mı vardır oda onların karakteri
Ha o kadarı da taciz tabi artık direk içinize sokuluyorlarsa, orası ayrı. Ama normal, uzaktan bakmakta sakınca görmüyorum, beğenmiştir bakar yani olabilir o.
Hayır yani türk kızlarıda bu yüzden bu kadar isteksiz yani, haklılar bu konuda, normalde dünyanın en istekli kızı dahi olsa şunlardan sonra soğur yani cinsellikten
Kanka ben başta abartiyorlar diye düşnmüştüm illa ki düzgün yazanlarda vardır 2-3 abaza erkek üzerinden genelliyorlar diye düşünmüştüm ama dm kutusu konusuda haklılarmış yani cidden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet oyleler maalesef hem sosyal medyada hem dışarda gezmiyorsun hemen bı kaç sapık çıkıyor hatta yol boyu bakan ıslık çalan laf atan rezalet ya
Ben kadın olacam bana yapacaklar bunları var ya...
Pipileri ile vedalaşmak zorunda kalırlardı
Acımazdım ben
Hele bide açık kısa bişey git tammdir çocuklar bile sirnasiyor ya pes artık
Ya bişey diyim mi onların yaptığı hayvanlık ve 🅾️rospu çocukluğundan başka bir şey değil ama bazı kadınlarda şu açık giyinne konusu cidden abartıyorlar ya, hani direk çıplak yani. Ama yinede bu kimseye taciz etme hakkı vermez, hayırdır yani.
Çıplak gezen de var ama ben askili giyerim mini giyerim boş gogusleri kapatan bişey giyip cikmm aşırı dekolte giyip cikmm napsak yine ayni
Doğru
Boş normal tişört pantolon çıktık dün kardesimde tişört eşofman giydi sahile gittik birileri iki tana 14 15 yaşlarında çocukları göndermişler gidin Instagram falan alın
Tacizin her türlüsü iğrenç tabiki bunu hiç bir şey haklı çıkaramaz ama saygı açışındanda toplum içinde nasıl giyindiğine belli oranda dikkat etmen gerekir. Mesela çok lüks ve şık bir restrona kadın veya erkek ol eşofman ile gidemezsin çünkü ayıptır ama bazıları sırf kışkırtma olsun diye çıplak geziyor. Bunuda doğru bulmuyorum ben.
Şey bu açıklamaları yapıyorsunda şöyle giyinsen böyle giyinsende fark etmiyor diye, hani sen beni yanlış anlamadın değil mi?
Demek istediğim şey şu. Hiçbir şey kimseye taciz etme ve sapıklık yapma hakki vermez ama hiçbir şey hiç kimseye görgü kurallarını çiğneme hakkida vermez.
Ben kimseyi kışkırtmak için giymiyorum hatta dün mini etek giydik kardeşimle çarşıya indik hava soğudu bide sahilde soğuk olur dedik geldik pantolon giydik gittik orada millet şortla daha kisalarla geziyor du kızın birisi boş goguslerini kapatmış tamm oda yine görünüyor
Ama maalesef ki insanlar igrenc olmuşlar
Hayır benim dediğim şey ayrı. Ben görgü kuralları açışından diyorum giyinime belli oranda dikkat edilmesi gerektiğini, yoksa her halükarda tacizden kaçınılamadığını bende farkındayim, bu açıklamaları bu yüzden yapıyorsan.
Ama ben kız olsam mini etek giymezdim şahsen. Hani niye giyersin ki çok gereksiz.
Yok anladım ben arada kadınlarda da suç var ama her şey kadına yönelik kiniyolar kadın açarsa bakarız giyerse sapıklık yaparız
İşte herkesin kendi bileceği şey güya özgür ülkede yaşıyoruz
Aslında bakmak ayrı konu bu tacize girmez, yani gerçekçi düşünelim, aşırı açık giyinen kızlarda bakalım diye giymiyorlar mı şimdi zaten, dikkat çekmek için dürüst ol.
Yoksa banada çok kız bakıyor bende hep kızlar tarafından taciz ediliyormuşum o zaman bunca zaman ldldjdhxhhsjs sadece bakmak çokta sıkıntı değil yani bence, bakılabilir rahatsız edici derece olmadığı sürece.
Şimdi onlar öyle olanlar yüzünden hergun pantolon tişört giyen ben bigun mini etek giysem onlarla aynı kefeye koyuluyoruz he evet baksınlar diye giyinende var mı vardır oda onların karakteri
Göz tacizi buda gidip gidip bakiyolar arabadan sarkip bakiyolar motorda gidiyorlar dönüp bakiyolar bu nasıl bakmak
Ha o kadarı da taciz tabi artık direk içinize sokuluyorlarsa, orası ayrı. Ama normal, uzaktan bakmakta sakınca görmüyorum, beğenmiştir bakar yani olabilir o.
Bu arada mini etek dediğin ne kadar mini
Ben denediğimde bayağı penis fotoğraf ı yağmıştı bana
Aga iğrenç cidden
Bu 🅾️rospu çocukları yüzünden bizde arada kaynıyoz
Hayır yani türk kızlarıda bu yüzden bu kadar isteksiz yani, haklılar bu konuda, normalde dünyanın en istekli kızı dahi olsa şunlardan sonra soğur yani cinsellikten
Ben olsam bende soğurdum
Cinsel istekle alakası ne mk düpedüz ahlaksızlık
Hayır türk kızları bundan isteksizler diyorum
Sanma
Sanmam
Öyle kanka emin ol
Kim sana ne konuda baskı yaparsa o konudan soğursun
İstersen kızlarada sor bunu hak vereceklerdir
Yürüyen her şeyi potansiyel s. yapılacak gibi görüyorlar
yüzde 100 değil ama çoğu öyle
Kanka açtığım hesaba yazanlardan bahsediyorum tamamı abazaydı
özele mesaj atanlar genelde abazalık için atıyor
Kanka ben başta abartiyorlar diye düşnmüştüm illa ki düzgün yazanlarda vardır 2-3 abaza erkek üzerinden genelliyorlar diye düşünmüştüm ama dm kutusu konusuda haklılarmış yani cidden
Hayvandır yapar
Sonunda bizi anladıysanız güzel
Objektif düşünüyorum sadece
Kadınlarında hepsi melek falan değil ama bu konuda
Bazılarının işlerine geliyo egosu artiyo
Maalesef ki