Cidden artık kızlara hak vermeye başladım, türk erkekleri genel olarak neden böyle?

Sıkıntıdan fake bir kız hesabı açtım ve birkaç dakika içerisinde tonlarca mesaj geldi, net söylüyorum %100'ü sapık. Bir tane düzgün yazan yok. Ya yürümeye çalışanlar ya da direk sapıklar ile dolu, hepsi abaza, hepsi 1 hafta gün boyunca midesine bir şey inmemiş aç köpek gibiler. Kızlar cidden bunu her gün yaşıyor musunuz, her gün uğraşıyor musunuz bunlarla?

Ben o kadar aç köpek gibi davranıp acınacak durumda olanlardan sadece yaşlı dayılar var sanıyordum değilmiş maalesef...

Önceden abartıyorlar ya abaza erkek toplasan 2-3 tane çıkar bunlar üzerinden genelliyorlar falan diyordum bide.

Türk erkeklerin genelindeki bir eksikliği söyledim dite 🅰️Mcı falan diyecek varsa buyursun hiç durmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni anlıyorsunuz, melesef öyle vs diyorsunuz fikirlerime katılıyorsunuz iyi güzelde soruma cevap niteliğinde birşeylerde yazarsanız çok mutlu olurum.
Cidden artık kızlara hak vermeye başladım, türk erkekleri genel olarak neden böyle?