rus, ukraynalı, filipinli, taylandlı kadınlarla evlenmek çok daha kolayken dil bilmeyen türk erkekleri kendisini türk kızına şartlamış.
bunu aşmanın yolu ingilizce öğrenmek, size bakmazlar diyen kezbanlar olacaktır ama bu doğru değil hem ülkenin genetik çeşitliliği de artar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben ingilizce biliyorum dünyadaki bütün kızların zorluk derecesi aynıdır tek fark kalite farkıdır türk kızı zor ingiliz kolay rus orta derece diye bişey yoktur bütün kızların zorluk derecesi 10 üzerinden konusacak olursak 1 dir tek fark kalire farkıdır ingiliz kıza merhaba tanışmak istiyorum dersin tabiki teşekkür ederim der türk kızına merhaba tanışmak istiyorum dersin ne münasebet veya bune be daha yaratıcı bişey bulamadınmı diye tepki alırsın tabi bu her türk kızı için geçerli değil 👍
zorluk derecesi her yerde aynı mı, trde 5 eşleşme alan adamım moskova ziyaretimde 12 günde 380 eşleşme aldım. son cümlelerle beni onaylamışsın zaten
eşleşme derken? 380 kadınla s.. x yaptıgınımı anlamalıyım
yok, dateapp eşleşmesi. türkiyede pek düşmüyor ama rusyada çok tercih edilen biriyim demekki türkiyede daha zor kız bulmak basit denklem
Genetik çeşitliliğin artması güzel bir şey de bizim millet dengi değil diye tekir kedi ile british short hair kediyi bile çiftleştirmiyorken bu dediğin ondan daha zor kral
türkler düşük ırk mı demek istedin
Haşa bir türk olarak ırkımı zirveler de görürüm her zaman lakin bizim milletin kafası safkan a yatkın olduğundan ötürü çeşitliliği yemekten başka yerde çok aramazlar onu demek istedim
türk ırkı slavlardan çirkin ve zekasız asyalılar (tayland, vietnam, fiipinler) genel olarak türklerden kesinlikle zeki ama boyları kısa oluyor. bu saydınlarımdan fiziken filipinlilerden üstün olabilir türkler sadece kendinizi bu kadar abartmayın 300 dolara çalışan köle milletsiniz. ortalama bir rus trde tatilini yapıyor ama ortalama türk ermenistanda bile tatile gidemiyor lol
Olum ben almanya da çalışıyorum lan kendine gel 300 dolara sen çalış embesil :D
alman ulusunun ülkesindesin çnkü. türk halkının kurduğu bir sistem değil orası
Ülkemizin geleceği için artık kendimi kısıtlamıyorum... genetik çeşitlilik artsın :D
slaviclerle bol bol evle uzun boylu veletler olsun
Ruslar? Sarı sarı olsunlar.
slav milletler rus, moldova, bulgar, ukraynalı
Zor bir karar...
Taylandlilar genelde kadin olmuyor dikkat edin :D
taylanda gittim ladyboy çok ama tinderda eşleştirklermini 30u kadın 5i ladyboy gibiydi türkiyeye göre daha açık kimlikler sadece ladyboylar
Boş soru
neden boş olduğunu açıklayamazsın
Garipsin
neden açıklaman gerek bunu
Ben de asyalılarla olmak istiyorum mesela ve bana bakan asyalı erkek de var koreli falan ama asla insanları ırkı yüzünden ayırmam ayırmadım da.
Ben iyi biri olmasına bakıyorum sadece