+1 yıl''Ben çok yabancı ülkeye gittim orada Türk erkekleri çok rahat farkediyor kızlara kim yiyecek gibi bakıyorsa Türk diyoruz hiçbir ülke sizi istemiyor ''
Kimse istemiyormuş :D :D :D
O yüzden mi yüzbinlerce yabancı gelin var :D?
Rus gelin sayısı 300 binden fazla, polonyalı, alman, ingiliz, norveçli, sırp vs vs pek çok milletten yabancı gelin var istemiyormuş kesin öyledir :D
Türk erkekleri bakımlı olduğu sürece gayet yakışıklı yabancı kadınlar beğeniyor genelde. Tatil bölgelerine git orada görürsün nasıl yabancıları tavlıyor Türk erkekleri :D
www.facebook.com/.../
Şu videodaki yorumları oku turist olarak gelen yabancı kadınlar genel olarak ne kadar övüyor kendin gör. Sadece turistleri rahatsız eden bazı mallardan şikayetçiler genel olarak çok yakısıklı diyor yabancı kadınlar.
Türkiye'ye erkek için gelmek isteyenleri bile var az bir göz gezdir.316 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem rus yabancı gelin olayı biraz farklı yani karşınıza gözümüze hayran oldukları için değil :D
- +1 yıl
ya yorumlara bak işte onlarında mı olayı biraz farklı? %70 kadınlar Türk erkekleri yakısıklı ve erkeksi diyor.
İnternette de Türkler hakkında konusan yabancı kadınlar yakısıklı, kıskanc, dominant diyor genelde.
Tatil yerlerinde git gör İngiliz Alman kızları tavlıyor bizimkiler onlarında mı olayı biraz farklı? :D
Soran+1 yılYakışıklılıktan dolayı değil işte :D sadece kıskanç sahiplenici yapıdan dolayı
- +1 yıl
O zaman Abaza çok diyeceksin. Tecavüz falan deneyeceksin hanfendi. Bizim erkeklerin Abaza olduğunu zaten kabul ediyorum. Hele hele böyle sitelerde. O zaman kapat mesaj kutunu. Ama Yok tecavüzcüsünüz , yok öylesiniz böylesiniz dersen her türlü küfürü hakedersin.
Abazalık konusunda hemcinslerime ben de çok kızıyorum. Sizin gibi tiplerin poposunu kaldırıp başımıza bela olmanızı sağlıyorlar - +1 yıl
@Liiiyaa nasıl yakısıklılıgından değil kadınlar kendi diyor yakısıklı diyorlar handsome yazıyorlar daha ne desinler? :D
Siz beğenmezseniz beğenmeyin çokta önemli değil beğenen çok.
Soran+1 yılMesaj kutum kapalı zaten yakışıklılıktan dolayı değil işte mesela hiçbir Norveç İtalyan erkeğini gören Türk erkeğine yakışıklı deöezu
- +1 yıl
Hiç bir ülkenin insanı genel olarak yakışıklı ya da güzel değildir. Rusya'da ve Ukrayna'da da gayet çirkin kadınlar var. Norveç ve İtalya'da da gayet tipsiz erkekler var. Türkiyede de durum bu şekilde. 7 yaşındaki çocuklar gibi konuşuyosunuz. Biraz olgun olun
Soran+1 yıl@kodumunişsizi geneli ele alıyoruz
- +1 yıl
Demin abazalık tecavüz diyodum şimdi konu yakışıklılığa geldi. Derdin ne senin
Soran+1 yıl@kodumunişsizi abazasınıx doğru
- +1 yıl
Ya ben size niye abazalık yapayım. Böyle bir şeye ihtiyacım mı var? İki tane yıkık abazana denk gelip genelleme yapıyorsunuz
- +1 yıl
@kodumunişsizi Türk erkekleri Türk kızlarını beğenmiyor yabancılara yöneliyor diye sinirlenen biri bu bence.
Siz Türk erkeklerine karşı tuhaf davranmaya devam ettikçe yabancı ilgisi devam edecek @Liiiyaa
ASMR Turkish barber videolarını bir açsın millet Türk erkeklerine neler diyor görsün :D
so handsome falan diyor dünynaın her yerinden kadınlar.
Soran+1 yılİlgisi yok Türk erkeklerinden de çok ilgi var bana
- +1 yıl
@Liiiyaa
her gördüğü dişiye ilgi gösteren bazı abaza grupları ciddiye alma
Her sene 2 binden fazla sadece alman gelin geliyor ülkeye diğer milletleri dahil etmiyorum bile sizin bize karşı olan değişik davranışlarınız yüzünden millet yabancılara sardı. - +1 yıl
Gerçekten öyle. Dış ülkelerdeki kadınlardan anlam veremediğim şekilde Türk erkeklerine ilgi var. Sebebini bilmiyorum. Bizim salakklar abazalık yapıp bunları egoist gerrizekalılara dönüştürmese her şey güzel olacak
- +1 yıl
@kodumunişsizi bizim erkekler yakısıklı aslında ve erkeksi bir duruş var sadece bakımlı olmak ve spor yapmak gerek
Bak mesela Almanya'da her milletten insan var ama kızların çoğu oradaki bakımlı Türk erkeklerine ilgi duyuyorlar. Bizim Türkler ülkemizdeki kızların dediği gibi çirkin değil.
Ben marmaris'te neler gördüm yaşadım :D avrupalı kızlar kendileri geliyor cidden
sadece kızlara abaza gibi yaklaşmayacaksın ybancılar üstüne atlıyor gibi bişey oluyor harbiden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle yalanlarla kaçamazsın :D o videoyu izledim istemeyen 1 kişi var oda zatne kendisi Türkdü bunu sende biliyorsun kız kendim Türküm dedi :D:D
o videodada bizim hakkımızda bilgisi olmayanlar çoktu yorumda daha bulunmadılar :D Alman kızlarınada sordular rus kızlarınada sorudlar ukranya kızlarınada sordular böyle bir sürü video var gayette hepsi seviyor :D istersen sana bütün linkleri atabilirim :D19 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri istemedi zorla konuştular :D
Soran+1 yılAyrıca benden iyi mi bileceksin bizzat annem rus
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi hatta bütün videolarda kafasına silah dayadılar güzel konuşun diye :D:D İstedikleri kadar sevsinler avrupalı hatunlar önemli değil. Ama büyük konuşmiyimde yabancı bir kızla asla evlenmem ben. Ülkemin kızları başkadır. Ben ülkemin kızlarını seviyorum.
Soran+1 yılSen doğru videoyu izledin mi zorla sohbet ediyor hatta kızlar rahatsız olup yan banka geçiyor peşlerinden gidiyor
Cevap sahibi+1 yılReynmeni demiyormusun o video işte bende onu diyorum norveçe gittiler biz Türk erkeklerini sordular zaten öyle bir tane videosu var :D dediğim gibi dolu link var yotubede hepside gayet seviyor %95 lik kısım seviyor geri kalan %5 lik kısımda bilgisi yok bizim hakkında :D ama dediğim gibi önemli değil
Soran+1 yılRahatsızlar videodaki gibi :D
Cevap sahibi+1 yılgayette seviyorlar bizi niye kıskanıyorsunuz :D sizide seviyoruz merak etmeyin :D
Soran+1 yılSevmiyorlar işte benden iyi bilemezsin :D
Cevap sahibi+1 yılgayette senden iyi bilirim :D hem bunların ne önemi var ki önemli olan karakterdir. Hem fazla güzel istemem bakarlar vururum birini kıskanırım acayip :D benim olana sadece ben bakarım başka kimse bakamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiğer ülkeleri bilmem ama kendi ülkemde bunun olduğu çok açık bir gerçek üstüne bunu söylerken kızların egoist olduklarından bahsediyorlar onlara göre diğer ülkelerin kızları mükemmelmiş, çok güzelmiş burada yüzüne bakılmayacak kızlar bile kendini bir şey sanıyormuş..
Hani bütün bunları derken sen kendini nerede görüyorsun diye sormalı.. Sormalı ki aslında yaptıkları şeyin sadece kendi kibirlerini ortaya döktüğünü artık görmeliler.
İnsan cinsiyet ayırmaksızın her türlü kendini kaf dağında gören bir canlı.
Ama bu yapılan algı operasyonu artık fazlaca abartılmaya başlandı.22 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yabancı ve çok ülkeye gittim
Cevap sahibi+1 yılBu detayla yazdıklarımın bir alakası yok ki.
Soruna karşılık cevabımı yazdım o kadar.
Türk erkekleri hep daha iyiyi, hep daha güzelini, hep daha cesurunu arar.
Aradığı ilgiyi nerede buluyorsa oraya koşar.
İsteyen istediği ülkenin kızını sever beğenir evlenir bu kimseyi ilgilendirmez ama gelip de siz kendinizi ne sanıyorsunuz bize rus kadınları bile bakıyor, bize şu ülkenin kadınları hasta oluyor gibi kendi savundukları egoistlik meselesine tezat olan yorumlar yapmamalılar.
Biz ne söylersek söyleyelim adım çıkmış dokuza inmez sekize hesabı olmuş oluyor.
Biri ortaya bir kelime atar bunu gören 40 kişi de onun ipini takip eder.
Allah herkesin gönlüne göre birini versin artık kimsenin şu ülkenin erkeği böyle şu ülkenin kızı şöyle bizim Türk erkekleri böyle bizim Türk kızları şöyle dırdırını çekmek veya görmek istemiyorum bütün bu yargı dağıtma oyununu bıraksak kendi hayatımıza baksak kimsenin güzelliğiyle kimsenin hayatındaki insanın milleti ile uğraşmasak çok daha mutlu oluruz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarı rusum şunu diyeyim türk erkekleri ayrımcılık yapıyor bazıları buda benim hiç hoşuma gitmiyor insan ilk önce insan olmalı. Mesela Rus erkeğide koyu saç sever her sarışında güzel değil. Bende sarışın değilim ve rusyanın bazı bölgelerinde kuzey rusyada esmerler daha fazla oluyor. Beceriye gelince Rusyada kadın nüfusu çok fazla olduğu için kadınlar daha üstün ve özgür durumda kalıyor Ve otobüs şöförleri araba tamirciliği boyacılık gibi işleri dahi kadınlar yapıyor ve yapılan her işe değer veriliyor küçümsenmiyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk kadınları ki bende yarı türk olarak diyorum çok güçlü kişilikleri olanları tanıyorum lütfen yargılamayın insanları. Mesela rus bir kadın istese ev işi yapmaz istese çocukta doğurmaz çünkü O erkeğe bağımlı değildir Kendi hayatına daha önem verir ama türk kadını önemser.
Soran+1 yılBenim de annem rus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılTürk kızına has bir durum değil. Bazı insanlar yakınındaki güzellikleri göremez ve bu güzelliği dışarıda arar. İnsan bir şeyleri beğenmeden mutlu olamaz. Durum böyle olunca da en çirkin şeyi bile beğenmek zorunda kalırlar. Sonuç olarak platonik sevgileriyle boğuşurlar :D
00 YorumlaHic ugrasmayalim robot alalim o nedir ver parayi al kariyi gibi kadinlari basitlestirirmiş gibi çok saçma ülkemin kafinini kizinida her platformdada savunurum bence bu sorun erkeklerde degil sizlerde yanliz kaliyorsunuz sonra hemen aman erkekler tabi güzel olani seçer diyip kendinizi avunduruyoruyorsunuz onlor botokslo poro var
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır adralina lima gibi kadın istiyorsan vereceksin estetik parasını
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın ama, erkeklere de hak vermek gerek. Otobüste yanima izinsiz erkek oturmasin diyen kizlar var, bankta otururken yanına erkek oturunca benden izin aldın mı kalk diyen kızlar var (sanki kendi malı), adres sorunca niye bana soruyon amacin ne baskasimi yok diyen kizlar var. Erkeklere de hak vermek gerek. Boyle kezbanlar yuzunden genelleme yapmaları üzücü oluyor ama, kizlarin kendini duzeltmesi gerek.
414 Yorumla
Soran+1 yılAma türkiyede tecavüz hat safhada olduğu için olabilir
Cevap sahibi+1 yılAdres tarif edince, kalabalık bir yerde birisi yanina oturunca tecavuze ugramazsin ki :) benim orneklerimin hepsi kalabalik olan yerler.
Soran+1 yılÖzgecan aslan olayını duydun mu
Cevap sahibi+1 yılBenim ne demeye calistigimi anlamiyorsun abla.
Soran+1 yılTecavüz olmasa bile taciz oluyo
- +1 yıl
başka ülkelerde tecavüz taciz yok mu? kafayı mı yediniz ya sadece bu ülkede yaşanmıyor kötü şeyler
Azınlık ruh hastası grup yüzünden bütün türk erkeklerine potansiyel tecavüzcü gözüyle mi bakacaksınız?
ABD'li ve avrupalı erkeklerde tayland'a küçük çocuklarla ilişkiye girmeye gidiyorlar, kendi ülkelerindeki kızlar onlara pedofili diyor mudur? HİÇ SANMAM
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 Türkiye gibi değil
- +1 yıl
@Liiiyaa dünyada tecavüzde 1. sırada amerika var ben hiç duymadım amerikalı kızların erkeklerinin hepsine tecavüzcü muamelesi yaptığını.
Ben hiç bir kızı rahatsız etmedim benim ne suçum var?
He hepimizi potansiyel tecavüzcü olarak görüyorsan uzak durursun bizden olur biter bizde yabancı gelinlere devam ederiz.
İstemiyorsanız, beğenmiyorsanız sizin kararınız saygı duyarım. Herkes kendi yoluna baksın
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 konuşmayı bilmiyorsunuz çünkü
- +1 yıl
@Liiiyaa
erkekleri sürekli terslediğinizden özgüvenleri size karşı düşüktür belki?
Ama yabancılara karşı onlar terslemediği için şakır şakır konuşan çok Türk erkeği gördüm alanya'da marmaris'te
Siz Türk erkeklerine değişik davrandığınız sürece yabancı ilgimiz devam edecek, zaten öyle davranmasanız biz milliyetçi olduğumuz için gözümüz yabancı görmez evlilik konusunda sizden başka öncelik olmaz.
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 Türk erkeğiyle evlenmem
- +1 yıl
@Liiiyaa
sen bilirsin zorlayacak halimiz yok
Cevap sahibi+1 yıl@Liiiyaa Türkiye'de sadece Türkler yaşamıyor 😊 başka ırk bir şey yapsa yine Türkler yaptı oluyor. Türkiye'de yaşayanlarla evlenmem yazman daha mantıklı olurdu
- +1 yıl
bizim hepimize tecavüzcü muamelesi yapılması ne kadar onur kırıcı ya
ben bugüne kadar tek bir kadını dahi rahatsız etmedim son derece kibar oldum hep. Benim suçum ne onu anlamıyorum
😂😂 İstedikleri kadar güzel beklesinler kendileri de iyi değil. O yüzden boşuna bu tartışmalar
39 Yorumla
Soran+1 yılBen çok gitim yabancı ülkeye
- +1 yıl
Türk erkeklerini yakısıklı bulan bir sürü yabancı kadın var pek çok farklı milletten
bakımlı olsun kadınlara abaza gibi yaklaşmasın türk erkeklerinin her türlü şansı var
Biz tatil yerlerinde ne hatunlarla takıldık Türkler ne hatunlar götürüyor git gözlerinle gör :D
Türk erkeklerini küçümseyen sadece sizsiniz.
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 o kadından paradan dolayı takılıyor beğendikleri için değil :D
- +1 yıl
alman ve ingiliz kızlarda mı para için takılıyorlar :D?
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 alman ve ingilizler güzel değil zaten
- +1 yıl
sen öyle san her millette güzel/çirkin vardır
Bazı ingiliz ve alman kızları bebek gibi oluyor ve onlar Türk erkeklerini beğeniyor çoğu
tatil sezonu yaklasıyor yazın git gözlerinle gör nasıl ilgileri var Türk erkeklerine :D
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 para yedirdin için işte :D
- +1 yıl
off adamı senin kadar yoran birini görmedim ya :D :D
ne alakası var be kardeşim ya bildiğin bizim erkeklerle sevişmeye gelen o kadar çok kadın var ki daha detaylı anlattırıcaksın illa ki. Refah düzeyi olarak bu insanların cogu bizim insanlardan daha iyi durumda zaten ne para yedirmesi
Yazın gel marmaris'e bebek gibi almanları ingilizleri nasıl ayarlıyorum gör :D
+1 yılÖyle düşünenleri boşver dostum kendini aşırı yakışıklı zanneden erkek kötüler Türk kızını
30 YorumlaRus kadınlarının türk kadınları hakkında yaptığı yorumlar var türk kadınının da kusurları var onları izleri beni daha iyi anlarsın ayrıca her erkeği aynı kefeye koyma her erkek abaza değil
013 Yorumla
Soran+1 yılAnnem bizzat rus ruslarda sizden şikayetçi
Soran+1 yılHerkes için değil çoğu öyle arkadaşlarım anlatıyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHepiniz değil tabi ama çoğu öyle kadına yaklaşmayı bilmiyor yabancı ülkelerde şikayetçi mesela özelden meraba yazan çıplak resim istiyor ya da resim atıyor sonra engeleyince Türk kızıyla sohbet edilmiyor konuşmak istemiyorsan ısrarla konuşmaya çalışıyorlar istemiyorsa bırak
- +1 yıl
Napalım kültür seviyesi düşük abaza insanları öldürelim mi insanları bilinçlendirmek gerekiyor ama bunun için kadınlara da iş düşüyor ayrıca dediğim gibi
Kadınların kendilerine yazan abazalardan dolayı kendilerini bir şey sanıyorlar ve diğer erkeklere de nefret kusuyorlar bu arada hatalarını görme ve kendilerini eleştirme konusında acizler - +1 yıl
Ben o videoyu izleyince kızın birine sonuna kadar katıldım. Türk kadını Rus kadını kadar bedeni için çaba harcamaz çünkü Türk kadını seçilmez ama seçer. Vücudunu en iyi haliyle erkeğe sunmaya ihtiyacı yoktur. Ama Rus kadının seçme şansı yoktur, onu seçen erkekle birlikte olur bu yüzden vücudu sunabileceği en değerli şeylerin başında gelir ve onu güzel göstermek için elinden geleni yapar. Bence bu Türk kadınını değil Türk erkeğini yeren bir şey 😂
- +1 yıl
@nüktelidilber kızlar hem bolluk içindeler hem de burun kıvırdıkları erkeklere b? k atma derdindeler sapıklarla diğer erkekleri bir tutuyorlar
- +1 yıl
Bence bu ülkenin durumunu gösteriyor. Rus erkekleri Rus kadınlarına aşırı ilgisiz ki kadınlar adamı ömür boyu baksa gıkı çıkmaz yeter ki adam onlara baksın. Türkiye'de her kadın ilgiyle şımartılıyor ve bunun sonucunda egoları kabarıyor. Ama şöyle düşün bir bebeği bile her ağladığında kucağına alırsan bebek şımarır ve hep ilgi istediğinde ağlar. İnsanın doğası bu.
- +1 yıl
@nüktelidilber Türk erkeklerin işi zor şansım varsa biraz ben de bir rus ukraynalı bulurum rahat ederim
- +1 yıl
@badboy666
alanya marmaris gibi yerlere git bakımlı ol kızlara abaza gibi yaklasma
alman rus ingiliz falan ayarlarsın güzel bir hatun türkler ne hatunlarla takılıyor oralarda :D
benim yanıma 2 tne ingiliz kız kendileri gelmişti ve güzellerdi
Türk erkekleri onlara egzotik ve erkeksi geliyor hele ingiliz kızlarda baya ilgi var bunu net gözlemledim.
Tatil yerlerinde ayarlarsın birini kardeşim
Garson abiler ve otellerdeki görevli abiler bile neler yapıyor :D
+1 yılSekilciler ondan ayrica kendileri kivanc tatlitug Gibi dort dortluk olsa ozaman hic bir seyi begenmeseler anlarim ama once kendileri adriana limalara layik karakterleri var mi onu once sorgulasinlar
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyi seviyorum hadi eksileyin. Sevisgenim Türküm yazın büyük lol
50 Yorumla
+1 yıl''Hollywood'' Olacak soruna gelecek olursak günümüz hatunlarından botokssuz makyajsız olanı var mı en kötüsü burun yaptırıyor :D?
011 Yorumla
Soran+1 yılTürkçem çok iyi değil
Soran+1 yılAyrıca onların bir dişi iki bin sen burundan bahsediyorsun
- +1 yıl
Yalnız bunlar normal ihitiyaçlar özel sağlık sigortan varsa bir kısmını ödeyip yaptırabiliyorsun zor değil 2-3 ne para mı insanlar milyon dolar harcıyor genellemen yalnış.
Soran+1 yılSadece dişi iki bin oda bitanesi komple değil
- +1 yıl
Bende diyorum ki 2 bin çok büyük bir mebla mı?
Soran+1 yılTek bitane diş iki bin 32 diş olsa tanesi iki binden hesapla
- +1 yıl
Ohooo ben ne konuşuyorum sen ne diyorsun?
Soran+1 yılSadece diş te değil ayrıca dudak kalça göğüs dolgusu, burun estetiği aylık saç cild bakımı
- +1 yıl
Siz ölmüşünüz yaa :D :D.
Soran+1 yılSenın bunları karşılayacak paran varsa :D
- +1 yıl
Karım olacak hatunun şikayeti var ise sorun yok burada benim düşüncem önemli ben beğendiysem zaten doğal isterim ha yok ruhsal çöküntü içindeyse sorun yok :) .
- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılHiç anlamayacaksınız dimi. Sorun dış görünüş değil zihniyet. Yabanisiniz. Vahşisiniz. Erkekler yanınıza yaklaşmaya korkuyor. Bırak arkadaşlık teklif etmeyi, insanlar tepkinizi kestiremedikleri için adres bile soramıyorlar. Toplu taşıma araçlarında yanınıza oturamıyorlar. Manyaksınızz
221 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede tecavüz hat safhada olduğu için olabilir mi
- +1 yıl
Tabi. Hep aynı saçma cevaplar. Çünkü başka verecek cevabınız Yok. Takmışlar bir tecavüze. Bahane hazır. Adım başı tecavüz olayı var sanki bahaneye bakar mısın. Eziksiniz. Yıkıksınız. Özgüven eksikliğiniz var. Şunu kabul edin artık
Soran+1 yılAdım başı tecavüz olayi yok mu? Emin misin özgecan aslan olayı bile Türker deki tecavüz oranının kanıtı
Soran+1 yılAyrıca sapıksınjz kadına yaklaşmayı bilmiyorsunuz her yabancı ülke erkekleri biliyor sapık olduğunuzu
- +1 yıl
Salakk. Gerizekalıı aptal.
- +1 yıl
Senin baban Yok mu? Mall. Sanki diğer hiç bir ülkede tecavüz Yok. Bizim suçumuz ne? Ben kimseye tecavüz etmiyorum. Ne günahım var? Beyinsizz
Soran+1 yılKonuşmayı bilmiyorsun bu tarzda hiçbir kızla konuşamazsın hiçbir ülke kızı sizi beğenmiyor :D
- +1 yıl
Ezik olan Türk erkeği. Dünya Türkleri abazan, sapık ve tecavüzcü olarak biliyor. Kadınlar yüzünden olmadığı kesin.
Soran+1 yıl@nüktelidilber aynen
- +1 yıl
Allah sizin gibi beyinsizlere muhtaç etmesin. Benim yaşadığım çevrede sizin gibi minik beyinli kezbanlar yok çok şükür. Sizin fotolarınızı kaldırıp böyle nefret dolu insanlar olmamızı sağlayan erkeklerin de m k.
Ayrıca soruyu soran kişi , bir kadınla nasıl konuşulacağını çok iyi bilirim. Ama insanına göre. Bilmem anlatabildim mi - +1 yıl
@nüktelidilber sen de bütün dünya erkeklerini denedin, elinden geçirdin , bir tek Türk erkeğini onaylamadın gibi konuşmaktan vazgeç. Mahallenin dışına çıkmamış insanlarsınız. Hayatında kendi mahallenin dışında erkek mi tanıdın? Çingen
Soran+1 yılKonuşmayı bilmiyorsunuz kardeşim kibar değilsiniz bütün Avrupa bunu söylüyor
- +1 yıl
Ya sen ne kadar boş bir kadın çıktın gözlerime inanamıyorum. Ciddi misin beni mi trollüyosun
Soran+1 yılAnnem rus o yüzden rus, Norveç İtalyan ve Türk erkeğiyle sohbetin oldu bu ülkelerle gayet iyi sohbet kuruyoruz sabaha kadar konuştuğumuz okuyor
- +1 yıl
Annen niye Türk'le evlenmiş? Kendi baban Türk erkeği değil mi? Niye aptall aptall ve cahilce konuşuyosun? Arkadaş çevren bokk gibi, çevrendeki erkekler seni kullanmaya çalışan tipler ve bütün erkekleri öyle sanıyosun. Bu senin vizyonsuzluğun ve küçük bakış açın
- +1 yıl
@kodumunişsizi aynen tecavüzde amerika dünya birincisi oradaki kızlar bunlar gibi her eleştiride tecavüzü öne atıyorlar mıdır hiç sanmıyorum
ABD'li Avrupalı erkekler tayland'a küçük cocuklarla ilişkiye girmeye gidiyorlar. Peki ülkelerindei kızlar bunlara pedofili diyorlar mıdır? onu da sanmıyorum
Bırak bunlar genellesinler bizi
Aklı olan Türk erkeği bunlarla evlenmez git suriyeliyle evlen o bile daha mantıklı. - +1 yıl
@nüktelidilber yabancı erkeklerin sizinle ilgili yaptığı bel altı muhabbetleri oku internette.
Sizler hakkında neler düşünüyorlar gör. Easy, Cum bucket, Slut vs diyen çok sizin için bunları diyen türkler değil.
Almanya'da da önden haram arkadan tamam diye lakap takmış yabancılar. :D
Soran+1 yılAnnem Türk erkeğinin korumacı kıskanç yapısından dolayı evlenmiş ayrıca Türk erkeğiyle konuşulmuyor merhaba yazdığım dakika çıplak resim at vs CS hayır dediğin halde yazmaya devam yabancı erkekte bu yol
- +1 yıl
@VitoCorleone7 hepsi bu tarz sapık beyinlere sahip değil. Çok iyi kızlar da var. Bunların yaptığı genellemeyi yapmayalım biz. Yoksa bunlardan bir farkımız kalmaz
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 bunu nerden okudun
- +1 yıl
@Liiiyaa
neyi?
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İnsan ulaşamadığının nankörüdür. Dıştaki kızlar genelde basitler işlerine geliyor...
21 Yorumla- +1 yıl
sizde özelliklere yabancılara karşı basitsiniz genel olarak
+1 yılAslın da en çok Türk kızlarını beğeniyorlar kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.😄
22 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarını ben çok beğeniyorum ama bize karşı davranışları itici o yüzden yabancıyla evlenmek dahaa mantıklı
+1 yılBeğenmeme durumu güzellik veya çirkinlik kaynaklı değil ki karakteriniz bozuk onu beğenmiyoruz genelde :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bütün insanlar mal sadece Türk kızları ve erkekleri değil.
11 Yorumla
+1 yılSadece Türk erkeklerinde olduğunu nerden biliyosun? Diğer ırklarla konuştun mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yabancı ve çok ülkeye gittim
+1 yılBir tane boylu poslu kız yokki türkiyede türk kızlarını beğensinler
017 Yorumla
Soran+1 yılBenim boyum 1.75 ayrıca boy güzellik değildir ve yeni nesil gayet uzun
- +1 yıl
Hiçte uzun değiller nerde boylu poslu erkek var yanındaki kız hep kısa bir tane uzun boylu kadın yok yanlarında
Soran+1 yılSenin boyun kaç
- +1 yıl
182 im ve uzun erkekler tarafından uzun kafınlar sevilmiyot
Soran+1 yılKasımda da 1.90 iyi değil en fazla 1.75 ayrıca çoğu kişi boy konusunda cahil dünyanın en uzun boylu kadınları Letonya oranında boy ortalaması 1.70 yani kısa değiller
- +1 yıl
Onların sevgilileride uzunmu
Soran+1 yılEn uzun erkek Hollanda orda da ortalama 1.83
- +1 yıl
Hollandalı erkeklerinde sevgilileri uzun mu
Soran+1 yılAvrupa boy ortalaması 1.68 türkiyede 1.63 ama yeni nesil baya uzun Türkiye ve Asya da boy artışı oldu
- +1 yıl
Peki neden türkiyede uzun erkekler uzun kızlarla sevgili değil
Soran+1 yılYa zaten her ülkede erkek kızdan uzun oluyor
- +1 yıl
Yaw öyle değil neden 190 erkekler 180 ve üstü kızlarla sevgili değiller
Soran+1 yıl1.80 üstü kız yok ki zaten
Soran+1 yılNadir var
- +1 yıl
Ve tüm uzun erkekler zaten uzun kız sevmiyor zaten
Soran+1 yılYa zaten 1.75 üstü kadın itici One öyle
- +1 yıl
😭😭😭kırıyon beni 175 üstüyüm hatta 180 üstüyüm
+1 yılSen onlara bakma ☺Ulke genelinde bir çok alanda var yabanci hayranligi
00 Yorumla
+1 yılTurk kizlarini tek gecerim... Ama ayiklamak lazim..
Egolu ve salak olanlari cikar gerisi.. guzel.00 Yorumla
+1 yılElimdeki ile yetinmesini bilirim seviyorum bro ben :)
00 YorumlaEn sevdiğim kız tipi Cüce hemcinslerini böylesine ateşlice savunan tiptir.
00 Yorumla
+1 yılyok valla ben türk olmayan biriyle bile yapamam sjjsjsjsj
00 YorumlaVala hiç öyle bakmıyorum ben bana göre kendine dikkat eden azıcık bu kadar israfa masrafa gerek kalmadan zaten manken olur onlarda sizden farklı değil ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Hamburgda yaşıyorum tam olarak size katılmıyorum. her milletden o tur mal var.
10 Yorumla
+1 yılHelal be, döktürmüşsün gı. :D
14 Yorumla- +1 yıl
saçmalamış daha çok
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 ilgisi yok senin işine gelmediği için ;)
- +1 yıl
saçma genel yargılar var işime gelmemesiyle alakası yok
Kimse sizi istemiyor diyorsun ama benim gördüklerim bambaşka şeyler o yüzden katılmam mümkün değil.
He bazıları kadınlara yaklasmasını bilmez onları istemeyebilirler ama her ülkede var onlardan.
- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılben yurdumun bayanlarını cok beğenır ve tercıh ederım türk lokumu tabırı caizse kımseye değişmem
00 Yorumla
+1 yılKanka kumaşı olmayan insana milyon dolarlar da yatırsan olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi yok profosyonel makyaj bile çok değiştiriyor
- +1 yıl
Gayet ilgisi var, çirkin insan çirkindir evet bu çok acı bir şeydir ama çirkindir. Belli bir yere kadar güzelleşmek için tabi ki bir şeyler yapmalıdır ama kumaşı sağlam olanlar her zaman onların önünde olacaktır. Ne yazık ki bu gerçek böyle
Soran+1 yılProfesyonel makyajla bile en çirkin kadın barbi oluyor
- +1 yıl
![Türk kızlarını beğenmeme durumu neden sadece Türk erkeğinde var?]()
Bir daha alalim lutfen dusunceni?
Soran+1 yıl@BlueCrazyy :) :)
- +1 yıl
Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz😊😊😊
- +1 yıl
@BlueCrazyy Bu kadın değişmiş ama hala çok güzel değil veya güzellik görecelidir güzel olsun. Demek istediğim bu kadın 1'den 5' e geldiyse 3'teki kadın 8'e gelir. Yani eşit işlemler yapıldığında güzel kadın her zaman daha güzeldir. Sanırım daha açıklayıcı oldu :)
- +1 yıl
Tamam orda dogru olabilir ama estetiksiz unlu yok erkekler onlar gibi sevgili ariyor soruda anlatilmak istenen bu aslinda😊😊😊
- +1 yıl
@BlueCrazyy Ona katılıyorum ama hepimiz öyle sevgili aramıyoruz onlar bir avuç insan. Göze ve gönüle hoş gelen kafi :)
- +1 yıl
Hepsi demesek de rus sevdalisi cok memlekette burda olay aradigindan cok Turk kizlari soyle boyle diye gommeleri sanki hepsi rus anadan dogmus da 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@BlueCrazyy Bizim ülkemizde her şey gibi kadın erkek ilişkileri de sorunlu ve ilişkili genelde canımız yandığı için insanlar artık mutluluğu başka yerlerde arar ya da başka şeylere bağlar olmuş galiba
Türk kadınları da aynı şekilde Türk erkeklerini böyle kıyaslıyorlar ama elinin altındakini değil de uzanamayacağı raflarda kavanoz arıyorlar
00 Yorumla
+1 yılYabancı erkeklere şapur şupur, bize yarabbi şükür çünkü:)
02 Yorumla
Soran+1 yılKadına yaklaşmayı bilmiyorsunuz çünkü her ülke sizden kaçıyor
- +1 yıl
Direkt külota odaklanıyorum ben. daha nasıl olsun:)
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılyoo ben Türk kızlarını beğeniyorum onlar da kendini çok beğenmiş oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurk kizlari hakkinda dedikleri seyde hsklilar kusura bkma
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbegeniyoruz tabiki..
ama bazi huylari pis.
Türk kızı olup yabancı mankenlerin egosu var bazılarında... yakışmıyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDetayı hiç okumadım gerek yok hepsinin arkası havada çünkü hepsinin burnu yukarda
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yüksek ego. Kendisi 1.50 hobbit egosu selena gomez
00 Yorumla
+1 yıletki tepki meselesi.. erkeği gaddar kızı korkak o yüzden anlasma olmuyor..
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarını niye beğeneyim ki! Eşim olsun onu beğeneyim yeter
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları Brad Pitt beklediği için olabilir. Sıradan biri bile iki erkek baktı diye egosu Tavan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla hakkını söylerim. Azerbaycanlıyım Azerbaycan kızlarını da eleştiririm
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her insan elindekiyle yetinecek elindekinin kıymetini bilecek.
00 Yorumla
+1 yılHatun hakli beyler
33 Yorumla
Soran+1 yılIsmarlama kadın arıyorlar adralina lima gibi kadın istiyorsan vereceksin estetik parasını
- +1 yıl
Onun bile makyajsiz hali hani cok aman aman degil o kadar yapilmis olmalarina ragmen cogu makyajsizsifir nerdeyse hep diyorum estetigi birak onlardaki profesyonel makyaj bile olsa onlari sollariz kesinlikle😊
Soran+1 yılYabancı ülkeye gittim benim annende yabancı ayrıca
+1 yılTurk kızları sekse cok düşkün olmaddıkları icin beyenmiyorlar
00 YorumlaSüpersin. 👍👏👏
21 Yorumla
Soran+1 yılIsmarlama kadın arıyorlar adralina lima gibi kadın istiyorsan vereceksin estetik parasını
+1 yılYabancılar daha güzel şimdi doğruya doğru
115 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi yok ben çok yabancı ülkeye gittim benim annende yabancı ayrıca
- +1 yıl
Ben de gittim boş yapma
Soran+1 yılHangi ülkeye gittim
- +1 yıl
Norveç rusya almanya amerika?
Soran+1 yılNorveç ve Rusya zaten dünya genelinde güzellikleri konuşulan bir ülke ayrıca alanların Türklerden farkı yok ABD de ise çok ırktan insan var bizzat annem rus biliyorum o ülkeleri
- +1 yıl
Bu sitede herkesin annesi rus zaten
Soran+1 yılİster inan ister inanma zaten resmimi gören anlıyor Türk değilsin diyo
- +1 yıl
Bana da türk değilsin diyolar bu bişeyi değiştirmiyo
Soran+1 yılProfildeki sensen eğer ruslara benziyorsun
- +1 yıl
Türküm
Soran+1 yılProfil resmi sana mı ait
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılErkek Prof ili gibi geldi bana
- +1 yıl
Kıskanma asdf
Soran+1 yılNiye kıskanayım
+1 yılAdralina 🚫
Adriana ✅
Holywot 🚫
Holywood ✅06 Yorumla
Soran+1 yılTürkçem çok iyi değil
- +1 yıl
Yabancı ülkede mi yaşıyorsun?
Soran+1 yılAnnem yabancı
- +1 yıl
Bahsettiğim kelimeler de yabancı zaten
Türkçe kelimeler değil.
Soran+1 yılOkey de Türk klavyesi farklı
+1 yılBen beğeniyorum sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılKim beğenmemiş bu kadını
01 Yorumla
Soran+1 yılBenle ilgili değil beni beğeniyorlr genel olarak
+1 yılSende bununla ovunuyosan helal sana
00 YorumlaTürk kızını begenmeyen kendine orus. pu arıyordur
10 Yorumla
+1 yılonlarında kendi kadınlarına saygısı yok..
00 Yorumla
+1 yılŞöyle genellemeler yapmayın ya
00 YorumlaAnneleri türk değilmiş gibi
00 YorumlaÖzenti olmuş gençlik.
00 Yorumla
+1 yılKaöö tane sevgilin oldu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda aynı erkekleri beğenmiyor
00 Yorumla beğenmem gibi şans yok
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlardaji yüksek egodan kaynaklanıyo olabilir
00 YorumlaKendi öallışı
19 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ruslar da sizden rahatsız hiçte kibirli değil
Soran+1 yılPara yiyorlar çünkü :D
Soran+1 yılÇok rus arkadaşım var anlatıyor
- +1 yıl
ruslar rahatsızlar mı :D :D
Türklerle takılıyor tüm bekar ruslar ve ukraynalılar
Diğer avrupalı ingilizler almanlar vs falanda öyle.
Hatta İngiliz kızları bizle konusmaya geldi bir kaç defa kendileri geliyor sen gelmiş kimse istemiyor diyorsun :D :D
Soran+1 yıl@VitoCorleone7 tatilde o :D
- +1 yıl
ben muhabbeti ileri götürmek istesem aralarından bazılarıyla evlenirim istesem
Alanya fethiye marmaris gibi yerlerde Türklerle tanısıp evlenen cok avrupalı kadın var.
Evlilik konusundaa Türk kızlarını isterim ama türk erkeklerine karşı davranışlarınız çok itici. O yüzden soğuyorum. - +1 yıl
@VitoCorleone7 kardeşim sen bakma onlara bikaç kötü erkeğin muamaelsini görüyolar bütün erkekleri aynı zannediyolar sonra düşmam oluyoşar bütün erkeklere. Böyle sorular soruyoşar sonrada. Biri de çıkıp demiyoki. Kardeşim biz seni seviyoruz biz iyi insanlarız kötü şeyler yapmayacaz diye ikna etmiyo kızları.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl100 milyar verecem.
02 Yorumla
Soran+1 yılVee parayı istediğin gibi olsun
- +1 yıl
Aynen vercem.
+1 yılasla yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026