u +1 yılGenelleme yapmamak lazım, Türk erkeği denilince ipsiz sapsız, yalancı, psikopat elinde tesbih, yanında silah olan tipler geliyo akla ama yanlış. Çoğu Türk kızı maalesef bu tiple işim olmaz der ama tam da o tiplerle beraber olurlar. Gayet Efendi, Zeki, Karizma, Adam gibi Adam diyebileceğimiz Türk Erkekleri var. Türk Erkekleri ve Yabancı Erkekler arasında büyük farklar var, kimisi için önemli bazısı içinse önemsiz, en büyük fark ise bence Sahiplenme, Koruma, Merhamet ve Vicdan, bunlar yabancılarda yok denilecek kadar az. Yani Türk erkeklerindeki Adamlığı başka Ülkelerin Erkeklerinde bulamazsınız.
😌✌️511 Yorumla- +1 yıl
Gayet adil ve güzel bir yorum teşekkür ederiz
- +1 yıl
@bluemoon06 👍🏻
- +1 yıl
Köz getirn ablama
- +1 yıl
Heh sen git İngilizce öğret hadi bakim
- +1 yıl
Bayram dolayısıyla kapalıyız
- +1 yıl
Közü sana getirsinler o zaman
- +1 yıl
sen arizona kertenkelelerini anlatmışsın .
bizlerde varız. - +1 yıl
@burakistan35 ben Türk Erkeğini anlattım da den kimlerdensin acaba
- +1 yıl
izmirli biri.
son kezban bükücü , buyrun benim... - +1 yıl
@burakistan35 🙄 la havle..
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun sebebi yine biziz erkek olarak önce kendimizi eleştirmemiz gerek diye düşünüyorum her fırsatta yabancı kızlar diye tutturursak kadınlarda haklı olarak yabancı erkek der etki tepki olayı erkekler neden yabancı ister asıl mesele bu 1. Sebebi göz esmerlere aşina olduğu için beyaz ten ilgi çekiyor 2. Sebebi cinsellik yaşama arzusu ki yabancı kızlarda bu tabu olmadığı için 2 günde hatta çoğu zaman tanıştığın gün yaşama şansın oluyor bir çok ülkede bulanan biri olarak şunu diyebilirim evet yabancı kızlar anlayışlı maddiyattan ziyade anlaşabileceği eğlenebileceği erkek istiyor en başta fakat onlarda şu sorun var diyelim bir yerde bitti aşkı çoçugu varmış sevmiş vs bunlar hikaye tekmeyi koyar hatta aldatır Türk kızlarının farkı burda ortaya çıkıyor birincisi vefakar sevdiği zaman canını ortaya koyacak kadar sever sevgisi bitsede saygısı bitmez aldatmaz ihanet etmez çanakkalede askere mermi taşıyan vatan için canını siper eden yine Türk kızları anaları değil miydi biz onuru şerefi vatanı için savaşmış yabancının postalları altında çiğnenmesin diye can veren bir milletin torunlarıyız niye bu hale geldik nedir bu tahammülsüzlük nedir bu yabancı sevdası
30 Yorumla
+1 yılÇok iddialı olmamak ile beraber ifade etmek isterim ki.
Sanırım mesele zihin, kültür, iletişim ve ilgi en önemlisi ise saygı.
Türkiye ataerkilliğin ötesinde bir erkek zihniyetine sahip, Türkiye de erkek olmak ne kadar kadın becermiş olmakla ölçülüyor ve bu çok çirkin.
Türkiye'de erkek kendi şartlarını görmezden gelerek kendini her daim kadın dan üstün görüyor önemsemiyor ve saygı duymuyor ayrıca kaba davranıyor üstelik kabalıpını cesaret diye ifade ediyor.
Şu sitede bile size bir mesaj gelir "merhaba" dediğiniz an başlar zorbalık ve taciz, ona sorsan medenice teklif ediyor ve siz yanlışsınız ama size göre kaba, iletişim yetisi yetersiz abaza bir tip olduğu çok bariz.
Sanırım birde iletişim yetersizliği var.
En önemlisi size değer verdiğini bile hissettirmede yetersiz kalmaları.
Diyeceksiniz ki ya sen !
Ben olağan değilim ablalar normal de değilim hem ben nijeryalıyım zaten. 😂
Şiirimi beğendiniz mi. 😎
#RuhsuzAdam32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim balım Sultanım ❤️
Hepsini beğenmiyorum demiycem ama beğenmek için sebep bulamıyorum, avrupalı erkekleri de sevmiyorum çünkü son 7 10 yıldır artık 'güzel erkek' sıfatından çıkmaya çalıştılar ve baya başarılı oldular. Amerikalılar çok yakışıklı <3 tabi orda istediğin erkeği bulursun.
En çok asyalı erkekleri seviyorum çünkü ilk hayata başladığım yıllarda almanyada ilk aşık olduğum çocuk bile Laoslydu. Her zaman siyah saç beyaz ten ve çekik gözlü erkekleri sevdim, biraz dünya görmüşlüğüm var bana yeterli gelmese de ve bu açıdan bakınca çoğu türk erkeği kıskanç birbirinin penisini kıskanan, kadını bunaltan tipler geliyor.42 Yorumla- +1 yıl
Son cümle çok doğru
- +1 yıl
Asyalıların hepsi aynı zaten hangisini ayırt edicen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Abaza oldukları için, kendilerine bakmadan sanki onlara güzellik borcumuz varmış gibi makyaj yapan, estetik yapan, açık giyinen her kadını topa tuttukları için, söz gelimi ne kadar ben ayrımcılık yapmıyorum deseler bile içten içe üstün olduklarına inandıkları için ve kadınlardan yemek yapmasını, çocuk bakmasını, kocasının sözünden çıkılmamasını bekledikleri için.
Kadınları cinsel bir obje olarak görüp açık fikirli kadınları yollu olarak gördükleri için, cinsellik kendilerine göre normalken kadınlar için tabu haline getirildiği için. Tüm bunları anlatmaya çalıştığımda çok haklısın hadi o zaman bi nude at dedikleri için. Her anlamda aç olup istedikleri olmayınca kalp kırmaktan çekinmeyen empati yoksunu varlıklar oldukları için.
(İstisnalar kaideyi bozmaz.)41 Yorumla- +1 yıl
ne yazık ki doğru
+1 yılKonu bence Türklüğünden değil. Çok kro olanlar var gerçekten. Daha cümle kuramayan Erkekler var. Sadece kızarmış büftek gibi vücut yapıp sığ kalmış beyinli erkekler var. Kadın ruhundan anlamayan, yaptığı hataları görmezden gelip birde üstüne ben ne yaptım ki diye soran basit erkek topluluğunu beğenmiyoruz. Sorun Türklüğünde değil. Basit davranmalarında.
- Her Erkek aynı değil tabi de, bir süre sonra hepsi birbirine benzemeye başlıyor.60 YorumlaAslında beğenilmeyen tipleri değil davranışları, genelleme yapmıyorum elbette ama çoğunluk kesim beyni yerine hormonlarına teslim olduklarından, karşı tarafta haliyle bu beni sevmek için değil tatmin olmak için istiyor diye düşünüyor. Sahiplenme adı altında şiddeti ve saygısızlığı da eklersek nelerini beğenelim ki.
72 Yorumla- +1 yıl
Ah bu yorumun alnı olsa da öpsem
+1 yılmesele sadece türk erkekleri değil. mesele belirli bir kafa yapısı. istediğiniz kadar birbirinize b. atın. ikinizi da aynı anne baba yetiştiriyor. farkınız biriniz kız olarak yetişirken diğeriniz erkek oluyorsunuz kısaca.
ne kendinizi seviyorsunuz ne karşı cinsi. ama öyleymiş gibi göstermelisiniz. aslında birbirinize karşı yorumlarınız benzer. daha çok ego olayı. ama bir çok kıza bu konuda hak veriyorum. hepsine değil. ama erkekler ne zaman her konuşmayı cinselliğe çekmeyi keser ve istemediğinde kezban, istediğinde kaşar demeyi keserse o zaman kızların egosunu eleştiririz. şuanlık söyleyeceklerim bu kadar. bu arada neden yabancı erkeğe gelirsek. aslında yabancı erkekle alakası yok bunun tam. belirli bir erkek yapısı bu.
hayırdan anlayan, sizinle sevgili olduktan sonra sizi değiştirmeye çalışmayan, seven ve sayan bir erkek. diğer türlü hepsi toksik oluyor.10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri dünya kadın piyasası için bulunmaz hint kumaşı gibidir. Türk erkeğinin romantik, sahiplenici ve tuz biber gibi hafif kıskanan tavırları kadınlar için çok kıymetlidir. Türk erkeği sevdiği kadını el üstünde tutar. Kadının isteklerine kulak verir. Dokunmayı bilir. Ve de böyle yakışıklıdır. Duruşu, bakışı heybetlidir. Benim bir flörtüm vardı. Bana bakarak bıyıklarını burardı bazen gerçek anlamıyla. Ben çok utanır sıkılırdım. Erirdim erirdim. Türk erkeği de yabancı kadınlarla gününü gün etse de gelir Türk kadınıyla evlenir çocuklar yapar. Türk erkeğiTtürk kadınının kıymetini bilir.
32 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bi erimek bu abla
- +1 yıl
Birinin bizi bu kadar övecegi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😀
+1 yılHetero arkaşlarımın söyledikleri üzerinden konuşacağım (ben lezbiyenim)
Abazalar
Bakımsızlar
Kendilerini geliştirmiyorlar
Çomarlar
Kadın haklarını önemsemiyorlar
Cinsiyetçiler
Bunları yapmayan çok ufak bir azınlıksa utangaç bireylerden oluştuğu için onlarla konuşamıyorlar dahi41 YorumlaTürk milleti birbirini beğenmiyor genelde. :D Yaşadığım yerdeki safkan türklere yapılan ırkçılığı görseler aslında ağlarlar da neyse. Ben türk erkeklerini beğenmiyor değilim, türlü türlü erkek tipi var çünkü türkiyede tek tip değil. Ben kafa yapılarını beğenmiyorum.
20 YorumlaSosyal medyada paylaşılan abazalar olsun reelde ya da sanalda karşılarına çıkan sapıklar veya haberlerdeki kadın cinayetleri olsun bu tür şeylerle karşılaştıklarından ötürü her erkeğe karşı ön yargılılar ver herkes aynı sanıyorlar , yok kültür yok davranış diyorlar ama kızlarıda erkekleri de yetiştiren aynı kültürün insanları aynı kafa yapısı
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılOnlari kim begensin bizim kizlar bir garip 150 boyu var turlu turlu huylari var 150 boyuyla 180 ister kilosuna bakmadan. atletik. ister egitimine kendi isine bakmadan. savci dr subay bulamazsa astsubay muhendis avk ister kendi madfiyatina bakmadan. zengin. ister yukarida bir delik asagida iki delik var diye kendilerini prenses saniyorlar bilmiyorlarki dunyadaki tum kadinlarda aynisi var ve onlar 150 70 80 kg degil egitimli kulturlu egolu kaptlrisli de degiller once kendilerine bir gelsinler
11 Yorumla- +1 yıl
1.50 boyunda da değilim, aptal da. Türk ya da başka bir ülkenin kadını da o saydığın özelliklere sahip olabilir. Zaten dünya genelinde kadınların boy ortalaması 160'dır. Bu Türkiye'de de öyle? Ortadoğu ülkelerine gitsen daha kısa boy ortalaması. Şimdi bunun Türklükle ne alakası var? Açıkla.
+1 yılÇünkü çoğu abaza gibi yaklaşıyor. Abaza gibi olmayanlarıda fazla kibir. Ortası pek yok. Ama benim yinede beğendiğim birsürü turk erkeği var
62 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş falan seçilmeli 👏
- +1 yıl
@yildizasterr teşekkürlerr😄
Güzellik & Bakım konusunda 569 cevap paylaştı. Beğendikleri de bi 💩 etmiyor. Nerede it kopuk serseri varsa ona koşanlar var. Tabi kim takar efendi erkeği, kendilerine zarar verecek tiplere bakarlar, sonra "Ay bak yine eski sevgilisi tarafından ya da ayrılmak istediği sevgilisi tarafından katledilmiş" diyoruz.
00 YorumlaBen beğeniyorum 🤷🏻♀️ Ama Türk erkekleri Türk kadınlarını beğenmiyor o ayrı bi konu 🤣
41 Yorumla- +1 yıl
Hepsinin ya sana bi şey olmasın
+1 yılTürk erkeklerini beğeniyorum. Ama davranışlarını değil. Yorumlardan da görebileceğimiz gibi tüm erkekler türk kadınlarına sövmüş. Sonra da bizi niye beğenmiyorlar. Bilmem neden acaba?
21 Yorumla- +1 yıl
Her hayvlayan köpeğe durup hoşt denilmez :)
+1 yılÇoğu kendine bakmıyor hem bedenen hem ruhen 😬 Tabiki çok yakışıklı beylerimizde var haklarını yiyemem🤣
31 Yorumla
+1 yılHer rus kızının onlara bakacaklarını sanıyorlar da ondan.
36 Yorumla
+1 yılbeğenmemek degil de yani çoğunun aklı sadece cinselliğe çalıştığı için soğutuyolar kendilerinden. sevmek ile değil sevismekle ilgileniyolar
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıllen bırak sanki türk erkekleri sizi çok beğeniyorda.
cık yola 10 sapa sor türk kızımı yabancımı dıye 8 sap direkt yabancı der.
ego , kapris , takıntı , tuhaf örf adet , at gozluklerı , ailecilik , az hijyen sizde.00 Yorumla Çok basit türk erkekleri sürekli türk kızlarını eleştirip yabancı kızları övdü türk kızlarıda bu yabancılarda ne var bide biz bakalım dediler sonra off italyan erkeklerini gördük daha ne diyelim be bro
21 Yorumla- +1 yıl
peki zencilerde var.
o zaman bamyadan türklerin çok şansı kalmayacak :)
+1 yılDaha demin bir soru sormuştum numaranızı ister miydim diye dsfas isterdim herhalde dedim bana şey diyor engelleyecek üye arıyordum hahaha olm daha bu ego nereden geliyor çok harbiden kezbanlar bunlar :D
07 Yorumla- +1 yıl
O kiz salak diye herkes öyle mi oldu?
- +1 yıl
Herkes değil zaten belli oluyor o ama kezban gösteriyor gerçekten selam yazsan aşık sanıyorlar
- +1 yıl
Ahshahs öyle insalar erkeklerden de çıkabiliyor maalesef görmezden gelmek lazim
- +1 yıl
Sitede çoğu egolu zaten bakıyorsun kendini bir şey sanıyor görmemiş ilgi ne beklersin :D
- +1 yıl
Akxowkx bosverrrr
- +1 yıl
Neyse sağ ol iyi günler
- +1 yıl
İyi günler
+1 yılBen beğeniyorum 🖤🤍😉
60 Yorumla
+1 yılBen zenci abileri ve Türk erkeklerini seviyorum ha bir de Latin erkekleri.
16 Yorumla- +1 yıl
Niye zenci :D 🙄
- +1 yıl
Trenleri ilgimi çekiyor. Aynı durum zenci kadınları içinde geçerli. Çikolata gibi geliyorlar.
- +1 yıl
Irkçı
- +1 yıl
Ne alaka ya? Ben güzel buluyorum bir kere. Esmer erkekleri daha çok severim elimde olan bir şey değil.
- +1 yıl
Çocukluktan beri beğeniyorum.
- +1 yıl
Şaka yaptım sakin ol gıcık etmek istedim
+1 yılBen beyeniyorum, yabancı tipler yabancı geliyor bana
10 YorumlaBakım yapmıyor çoğu ve egoları ortalamanın üstünde. Çoğu kendini geliştirmeye çalışmıyor üstelik.
10 YorumlaHayır. Herkes için geçerli değil bu. Ben kendi milletimden biri ile evlenmek istiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
HDJWHDJWJDJWHDHWJDJEJFHWJFJWIFIEOFJEJNFEKFJEJFJE S400 attı
- +1 yıl
+1 yılçünkü türk erkekleri de türk kızlarını umursamıyor ve aşağılıyor ben olsam bende beğenmezdim. erkeklerin yanıtlarına bak a q tamamen kızları kötülemek üzerine
38 Yorumla- +1 yıl
@bowie321 ben diğerleri gibi kızları umursamayan ve aşağılayan insanlardan değilim ama sen bilirsin
- +1 yıl
@bowie321 çünkü insanların karakterini birbirini tutmuyor, türkiyede 41 milyon 915 bin 985 tane erkek bulunuyor. hepsi birbirini tutup iyi olamaz bunun imkanı yok gşaklşhgf genelde sana merhaba selam falan yazanlar senin nefret ettiğin tipler, yani kızları savunan birine gelip keşke dünyadan silinseniz dicek kısımdan değilim ben
- +1 yıl
çok bilimsel konuştum ama sonda saçmaladım sanırım
- +1 yıl
@bowie321 herkesi yargılamayı keser misin artık? bacım demediğine yemin edebilirim bu arada sanırım kötü bişey, ama emin ol onlar sadece klavye delikanlısı lütfen çoğu öyle diye gezegenden silinin falan deme
Beğenmedikleri fiziksel görüntü değil yetiştirilme tarzı.
10 Yorumla
+1 yılben begeniyorum cok yakisiklilar da cok guzel kizlarda var.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılValla bizi beğenmeyen gidiyor Afrika anakondası ile evleniyor sonra ne oluyor mutsuzluk ama bişey söyleyim türk kadınlarını da çoğu erkekler beğenmez ego kibir hatsafhada kızlar için önemli olan para
11 Yorumla
+1 yılben de yabancı kızlarla takılıyorum zaten beğense de önemli değil evrenselim :D
10 Yorumla
+1 yılBen bu işi kızlar ve erkekler arasında çocuksu bir çekişme olarak görüyorum. Erkekler de farklı değil. Bir insan neden kendi kanının insanını sevmez ki? Boşnak erkeklerine asla laf ettirmem mesela
00 YorumlaIrkımın erkeği merttir, candır , cesurdur
🇹🇷 Türk erkekleri haricindekiler bizim icin eldir. Değerimizi bilirler. Yuva kurmak istesem yine Türk erkeği ile evlenirim.32 Yorumla- +1 yıl
güdümlü füzeleri yollamışsın
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenirim ben ya daha cevval daha gözü kara daha azgın ve aç olurlar ahshsh
10 Yorumla
+1 yılErkekler kızlara fazla değer verdikleri için bu oluyor. Fazla değer vermeseler kızlar da erkekleri beğenecektir. Kaçan kovalanır misali
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyilerine layık olduklarını düşünüyorlar heralde
20 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri de Türk kızlarını sevmiyor ama mecburlar işte napsınlar 😁
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türk kadınları Türk erkeklerini beğeniyor diye biliyordum. Sebebini bilmiyorum canları sağolsun.
10 YorumlaTürk erkekleri iyiler ama yabancı bi erkekle birlikte olma şansım olsa direkt yabancı olanı tercih ederim çünkü farklı kültürlere ilgim var
21 YorumlaBizler kadar sicak kanli yakisikli erkekmi var dünyada, neden begenmesinler
00 Yorumla
+1 yılBeğenen varsa buyursun icerisi şampiyonlar ligi gibi 😂
00 Yorumla
+1 yılTürkiye Cumhuriyeti Kızlar Komitesi Başkanı mı dedi bunu?
Kime göre, neye göre?00 Yorumla
+1 yılTilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı kurban , boşver kezbanoviçleri
00 Yorumla
+1 yılAç tavuk kendini buğday ambarında sanır gibi bir durum
Kendi ne ki bize B*k atıyor yellozlar00 Yorumla
+1 yılaga aralarında çok toxic olanlar var ondan yoksa türk erkekleri iyi ben beğeniyorum
30 Yorumla
+1 yılBen begeniorm kendi yurdumun erkegi varken nie el ogluna bakim gelenkler ayni orfler ayni tarihler yasanmisliklar inanclar aynj
10 Yorumlaçünkü bakımlı değiller, bacak göbek göğüs kılları mide bulandırıyor
21 Yorumla
+1 yılHangi kızlar mesela? Türk kızları mı başka ülkeler mi?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de kızları beğenmiyor tuhaf bir millet birbirini gommeyi bu kadar seven başka toplum yoktur 😄😄
10 Yorumla
+1 yılBen beğeniyorum da onlar beni beğenmiyorlar nankörler🤣
10 YorumlaAlakası yok yabancı erkekleride Türk erkeklerde beğeniyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. beğeniyorum..
41 Yorumla
+1 yılböyle oldu da beğenmedik mi :D
30 YorumlaŞu kerem bir bana mı itici geliyor 🤢
21 Yorumla- +1 yıl
Afedersin bacım ağzımı bozacağım ama sıçsam şu keremden daha güzelini çıkarırım. Valla çok haklısın Allah’ın gücüne gitmesin, adamın bok gibi tipi var.
Çünkü sapık olduklari için olabilir mi?
21 Yorumla- +1 yıl
Ohaq
+1 yılOrtalama olarak kısa bir toplum olmamız ve genelde benzer tip sahibi olmamız etkili olabilir
00 YorumlaKim diyor çokta iyi esmer erkeklerimiz var😏
23 Yorumla
+1 yıl%99 begenilcek yanı yok
20 Yorumla
+1 yılSahi yahu siz bizi neden beğen miyorsunuz?
20 Yorumla
+1 yılSebebi bizim kızlar yokluk görmemişş handaval bol olunca onlarda keramaete çekiyor yani kızların suçuu yokk haklılar
00 Yorumla
+1 yılÇoğu sakallı ve 30lu yaşlarda ama Timothee Chalamet, Tom Holland falan öyle mi (düşünürken bile düştüm)
00 YorumlaBizi beğenmiyolar mı?
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne