Arkadaşım kalmadı gibi bir şey ya. Sadece spora gidip geliyorum orada da zaten sohbet orada kalıyor. Yeni arkadaşlıklar edinmek için de iş bulamıyorum hayattan kopuk bir haldeyim. Zaten evde kaldım ve çok sıkılıyorum.
1 ay
aynı sorunu yaşayan tek kişi olmadığım için sevinmiştim abla sonra senin bunu 32 yaşında yaşadığını farkettim 19 yaşında bu duruma düştüğüm için ezik hissediyorum şu an
çok zor ya lise bitti evden çıkmıyorum asosyalim yks de iyi yapıp güzel bir üniversiteye yerleşirsem belki ancak öyle edinirim arkadaş birde sosyal anskiyetem var o yüzden zor oluyor insanlarla tanışmak 2 arkadaşım var sadece şu an
gitmeyi düşünüyorum ben de cesaret edebilirsem
Çünkü belli bir yaştan sonra güven sorunları daha çok kafa dengi insan kalmıyor etrafında çoğu evlenmiş oluyor farklı koşuşturmacalar oluyor. Yine de umudunu kaybetme
Yaş aldıkça herkesin düzeni oturuyor ve yeni insan almak zorlaşıyor, bu çok yalnız hissettirse de sadece sen yaşamıyorsun bunu 💔 32 de hiç geç değil merak etme 🌸
Spordaki sohbetleri biraz uzatmayı deneyebilirsin mesela kahve önerisi sor ortak ilgi alanı aç. Küçük adımlar zamanla derin arkadaşlıklara dönüşebiliyor ☕💬💞
Cevap
8Cevap
Belirli bir yaştan sonra seçici olunuyor o yüzdendir
Ağaç yaş iken eğiliyor tatlım her şey zamanında güzel çünkü
Herkes işinde gücünde...
Heves kaçıyor ondan
Aynı şeyleri düşünüyoruz
Sabrın kalmıyor kimseye
Arkadaşlık kurmanın yaşımı varmış?
Öyle cidden ya
Kaç yaşındasın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?