Aile evinde baskı ve huzursuzluk yaşarken gelecek kaygısını nasıl yenip kendi hayatımı kurabilirim?

Arkadaşlar size bir derdimi anlatmak istiyorum yargılamadan dinlerseniz sevinirim aile evinde yaşıyorum şizofren hastası bir abim var her gün evde bağırıyor huzur denen bir şey kalmadı babam deseniz çok baskıcı kendi namusundan başka bir şeyi düşünmez bugüne kadar hep kısıtladı bizi annemse o da psikolojik sorunları var evde ev işlerini yapmaz kendi kafasına göre yaşar bense çocukken gerek ailem olsun gerek akrabalar olsun zor şeyler yaşadım şu anda da hala travmaları duruyor ben bazı yaşadığım şeylerden dolayı evlilik düşünmüyorum ama aile evinde de artık dayanamıyorum resmen psikolojimden oldum sağlığımdan oldum ömür boyu aile evinde kalacağım fikri beni boğuyor Allah aşkına bana bir fikir verin ne yapabilirim hiç evlenmeyen insanlar ömür boyu aile evinde mi yaşıyor çok kötüyüm yardımcı olun 27 yaşındayım şu hayatı gönlümce yaşayamadan hep bir korku hep bir kaygı var içimde
Aile evinde baskı ve huzursuzluk yaşarken gelecek kaygısını nasıl yenip kendi hayatımı kurabilirim?