Yeni ehliyetle mahallede çocuklarla araba sürmek bencillik mi, eşimi mi beklemeliyim?

Ehliyetimi aldığım günden bu yana mahallede sakin saatlerde sürüyorum arabamı, eşim yurt dışında ve çocukları bırakacak kimsem yok, oto koltuğu aldık ikisini de koltuklarına oturtup çıkıyorum araba sürmeye, çevremdeki bunu duyan kadınlar sen ne yaptığının farkında mısın sabret, eşinin gelmesini bekle, kullanma araba dediler, ben de ne yapıyorum ki dedim, onlar da çocuklar varken araba kullanılır mı diyorlar, bunu diyenler de çocukları kucağında şehir içinde yolculuk yapan insanlar, araba aldığım günden bu yana oto koltuğu olmadan bir yere gitmedim, her gün üşenmeden oturttum, evet acemiyim ama bu derece bana yüklenilmesi doğru mu, ben mi bencilce düşünüyorum, ayrıca ölüm hak olana yazılana çare var mı, evde de başımıza gelmez mi? Uzun oldu, kusura bakmayın ama moralim bozuldu, ayrıca dürüst olmak gerekirse her gün daha iyi hissediyorum, alıştığımı hissediyorum arabaya, sizce de eşimi mi beklemeliyim ya da sakin, sabırlı şekilde günlük az az sürüş yapmalı mıyım?

Yeni ehliyetle mahallede çocuklarla araba sürmek bencillik mi, eşimi mi beklemeliyim?