Experde buluşabilirsiniz güven maalesef zor ve insanların çoğu bindiği aracı bile tam bilmiyorum bu nedenle bilen yetkili donanımlı expere giderseniz sorun yaşamazsınız.
Rica ederim ne demek yanınıza da bir erkek arkadaş felan bulabilirseniz daha rahat hissedersiniz mümkünse aracı olan biri notere giderken onunla gidersiniz.
zaten binmem oyle kimsenin arabasina. Soyle yaparim, arabayi gorurum. Sonra derimki biraz dusuneyim ararim sizi 2saate. burada yetkili servis ekpertiz var. adres veririm ekertize yakin bi adres arabayi getirin expertize sokacagim derim. O adrese geldiginde de yolu tarif ederim. asil noter islemlri de korkutyor... bu ulkede yalniz kadin olmak kolay degil
aradim arabayi bile goremeyecegimi soyledi, depodaymis, ve arayi bankadar haale ediyormusum noterd3n vekalet veriyormusum onlar her islemi yapiyormus beni adima , ben anahtari almaya gdiyormusun...
aynen oyle soyledi. interntten alisveris ypiyorsunuz, bize vekalet verip parayi gonderiyorsunuz, anhtri almy geliyorsunuz dedi... amw vavacars bilindik bir firma yanlis ben duymadim. Okuduklarimda yok
baska carem yok.. obur durum daha riskli... bu en azindan kurumsal bi firma. bana soyledikleri aracin tum fotograflari yuklendi ordan bakabiliriniz. alacagim buyuk ihtimalle...
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yanliz bir kadinim. Tek basina gidip 2. el araba alabilir miyim. Nasil sorunlar yasarim? Nelere dikkat etmeliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Experde buluşabilirsiniz güven maalesef zor ve insanların çoğu bindiği aracı bile tam bilmiyorum bu nedenle bilen yetkili donanımlı expere giderseniz sorun yaşamazsınız.
tamamtesekkurler mantikli
Rica ederim ne demek yanınıza da bir erkek arkadaş felan bulabilirseniz daha rahat hissedersiniz mümkünse aracı olan biri notere giderken onunla gidersiniz.
maalesef yok..:(
O halde iyi bir exper bulun ve karşı taraf tekin durmuyorsa taksi ile notere geçin.
zaten binmem oyle kimsenin arabasina. Soyle yaparim, arabayi gorurum. Sonra derimki biraz dusuneyim ararim sizi 2saate. burada yetkili servis ekpertiz var. adres veririm ekertize yakin bi adres arabayi getirin expertize sokacagim derim. O adrese geldiginde de yolu tarif ederim. asil noter islemlri de korkutyor... bu ulkede yalniz kadin olmak kolay degil
Kadını erkeği yok o kısımda aslında yalnız olmak sorun para bankanızda olsun transferi öyle yapın. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
vava cars da buldum araba. 5 sen d garanti veriyorlar.. kurumsal bir firma sorun yasamam heralde tek gitsem de
Şikayetler var orası ile ilgili dikkatli şekilde exper yatırın yinede ve şikayetvar vavacars kısmına bakın derim. Kurumsal geçinen uyanıklar da çok.
aradim arabayi bile goremeyecegimi soyledi, depodaymis, ve arayi bankadar haale ediyormusum noterd3n vekalet veriyormusum onlar her islemi yapiyormus beni adima , ben anahtari almaya gdiyormusun...
Öyle mi iş mi olur para verip araç alacağım ama baktıramayacağım alışveriş yapmazdım ben olsam bu tarz firmalardan.
aynen oyle soyledi. interntten alisveris ypiyorsunuz, bize vekalet verip parayi gonderiyorsunuz, anhtri almy geliyorsunuz dedi... amw vavacars bilindik bir firma yanlis ben duymadim. Okuduklarimda yok
Ben almazdım öyle iş mi olur belki görünce beğenmeyeceğim aracı bir sürü evrak işi yapıp sonra vazgeçtim mi diyeceğim?
baska carem yok.. obur durum daha riskli... bu en azindan kurumsal bi firma. bana soyledikleri aracin tum fotograflari yuklendi ordan bakabiliriniz. alacagim buyuk ihtimalle...
internet yorumlqrina baktim. alimda soru yasaya n yok, sorunlar da hep yetkililr cözmus
Umarım memnun kalırsınız o halde ama genelde kötü yorumlara yer vermezler şikayet vara bakın
oraya baktim. sikyetlerin cogu cozuldu diye yorum yapilmis. baska care yok.. birz pahali ama olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun aracı alıp etrafını videoya çekip hemen iyi bir expere gidin derim. Ucuz ürünler değil araçlar malum.
tesekkur ederm.. onu yapayim.. cunku sikayetlerden biri ekpertiz hatasiyla ilgii
Olma ihtimali yüksek çünkü
Bir bilenle git. 2. ellerde arabanın kmsi ile oynayanı mı ararsın, ağır kazalı arabayı dandik yedek parçalar ile toplayı kazasız diye satanı mı.
evet haberlerde cikimisti... arabanin onu baska arac arkasi baska
Kandırırlar seni kuzum yanına bir büyüğünü abini babanı dayını amcanı al
maalesef kimsem yok aile buyugu anlamina
İş arkadaşıda olur bu işlerden anlayan
isarkadasim olacak serefsiz bana agir arizali arabayi hasarsiz arac var kuzenimin diye kakalamaya calisti
Haydaa
Alirsin herkes gibi yanilma ihtimalinde var istersen bayan dan al ekspere soyler goturursun
olabilir
Bana ver ben hallederim, parayı ver yani.
Alısın ama her şekilde kazıklamaya çalışırlar
Kaç model bi araba düşünüyorsunuz ona göre farklı incelikleri var
fiat marka, ve km siz 70binden dusuk
Arabanın yanına gidince senin seçeceğin bi expere götür ama onların son anda haberi olsun hangi exper olduğuna
vava cars da buldum. tek gitsem de sorun yasamam heralde
Bence tek gitme kurumsal gibi gözükmesi seni aldatmasın
Selam daha önce aldınmı
hayir
Ne alcaksn
Selam aldnmı
Alabilirsin
Xorr
Alamazsın
Alacağın araç ne