Eşim arkadaşlarına koşturup bana ve aileme gelince geri duruyorsa haksız mı davranıyor?

Kendi arkadaşlarının işi oldu mu koşuyor, hemen bana veya aileme yardım etmekte zorlanıyor ama.. Bu hafta içi her gün arkadaşını bir iş için çağırdı, bu işten sonra hemen hazırlanıp gitti, yatmadan dinlenmeden. Ben ailem için bir şey istesem yatıyor, uyuyup kalıyor sonra.. Laf söyleyince yanlış anlıyorsun diyor hiç de anlamıyorum. Bir şey olunca onun oğlu gitsin, ablan gitsin diyor ama kendisi arkadaşına hiç soru sormuyor. Ben de dedim, oğlunu neden çağırmıyor dedim, abisi, ailesi burada dedim! Oğlu çalışıyor diyor, ya dedim öyle mi, başkasına bu kadar empati kuruyor, bana gelince işine gelmiyor. Ben de dedim, bana söylediğini sana iade ediyorum dedim… Bozuldu. Dün tekrar gidince "ya o da her işime koşturuyor" diyor, ya dedim öyle mi, yardım edene yardım edeceksin demek ki dedim, sonra gene lafı kıvırdı, "ben karşılık beklediğim için değil" falan diyor 😅 Benim üzerime lafını koyabilir misin acaba 🤔 Haklıyım çünkü!! 😏

Eşim arkadaşlarına koşturup bana ve aileme gelince geri duruyorsa haksız mı davranıyor?