yemin ederim çok yoruldum intihar etmeyi bile düşünüyorum ama oğlum var onu birakamam onlara kücük bi mesele bile gelip bende patliyo anasi oyle mukemmel oynuyoki rolünü alttan gazliyo babasi desen ayni sonra bana gelip onlar bisey demedi ben oyle istiyorum benim icin yap diyo onlarin dedigine de adim gibi eminim daha once onlarin agizlarindan cikan laflar esimin bana konustuklari, Allaha havale ediyorum şu kadını ama sabredemiyorum sabrim kalmadi onlar yuzunden soguk yapmasindan her hafta aramiza girmelerinden cok yoruldum acik acik bosanmamizi istiyolar baska bi aciklamasi yok bunun bana hicbiseyi zorla yaptiramazlar daha once kac kere gittim ailemin yanina ama belliki esim icin onlar daha kiymetli aman uzulmesinler alinmasinlar ama ben ezileyim her bok denilsin yapilsin anasi oglunun yaninda cok iyimisi gibi ypiyo arkadan cam kapi carpmalar altli ustluyuz bide yarabbim sabir ver son karardayim artik ya ayrilicam ana kuzusunla ugrasamicam kendi cocuguma aciyorum bi yandan da onlara istediklerini vermek istemiyorum burdan gidelim desem yanaşmıyo ailesinin oyuncagi olmus farkinda degil hep hatali suclu benim cok yoruldum
bi taktik verin bi yardim edin nasil basa cikicam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadınlığını kullan kardeşim
yaramıyo işe kac kez gectik 3 4 sene oldu nişanliliktan beri tek kavgamiz tartismamiz hep anasi oldu deger verseydi cocuguna rahat birakirlardi
O zaman çocuğu işle
nasil yapicam
Kaç yaşında
esimle yasıtız cocugum daha yasinda degil 29 yasindayiz
O zaman yine eşinle çözeceksin... Mesela yatakları ayır bir süre veya birlikte olma
onuda yaptim daha da uzaklasiyo bana cephe aliyo surekli boyle oldu tam duzeliyoruz tekrar basliyolar cok yıldım ama evlilik bitirmekte hic kolay degil sonradan pisman olmak istemiyorum
İşte arada düzeldiğiniz zamanlardan birinde çözün işi
Acaba eşin ilişkide tatmin olmuyor mu?
konusulmuyoki anasinin huylarinin aynisi onda zamanla cikti ortaya bi sorun hakkinda konussam rahatsiz oldugumu dile getirsem hemen yuksekmeye basliyo suclamaya geciyo onlari korumaya geciyo
?
sanmiyorum iliskiden sonra keyifli oluyo zaten hemen geliyo kivama sonrasinda sevgi sozcukleri oluyo
Peki sen zevk alıp tatmin oluyor musun?
uzun surerse oluyorum kisa sürüp isi biterse olmuyorum
Tatmin olduğun anlarda inlerken konuya gir...
İnliyor musun bilmiyorum?
İnliyor musun?
onu da yaptim yapmadigim sey kalmadi hemen cekiliyo geri cekiyo kendini onlarla ilgili konu acilmasin ben tarafindan da sorun olmasin herseyi gormezden geleyim istiyo ama anasi yaptigindan geri kalmiyonsoyeldigimde hep onu savuncak bisey buluyo
Ne yaptın mesela?
huylarina da gittim ama kadim ugrasmaktan vazgecmiyo ve evimize ne zaman adim atsa arkasindan tartisma cikiyo oglu yokken onun bunun bana soyledigi laflari diyo sinir bozucu hareketler yapiyo sirf sinirim bozulsun diye binara bunlara goz yumdum mesafe koymaya basladim bu sefer cat kapi gelmeye basliyo zaten o cat kapi meselesini kac yilda zor hallettim yuzvermeye gekmiyo o zaman da ben suclu oluyorum esim bunlarin kullanabildikleri cocuklari digeri degil digeri soyler lafini gecer ona bi bok diyemezlerde yapamazlarda bekarken bile agirligini koymus evli oldugumuz halde sinir koyamiyo
Çocuğu sıkça gösterme
gostermiyorum zaten bu sefer de cocuktan burarak kasiniyolar ben onlarla gorusmek zorunda bile degilim onlar yuzunden kac kere bosanmadan döndük ne zaman anlicak bilmiyorum gorsun artik biseyleri benden bisey beklemesi bile Şu an gülünç ya
Sen bu işi yine yatakta çözeceksin
nasil cozucem benim aklim durdu artik kafayi yemek uzereyim psikologa bile randevu aldim kafayiyedirttiler psikolojimi bozdular psikolojik baski yapiyolar deyince de psikoloji diye tutturmussunuz bunda ne var diyo
Biraz daha özel sorabilir miyim?
napmam gerektigini soyler misin acik acik
İlişkileriniz tek pozisyonda mı devam ediyor?
? ?
Başka şekillere yönlendir onu
hayir istedigi hersey oluyo farkli farkli bikac kez hayir asla olmaz dedigim seyi bile yaptim
Oral mı?
Yaptın?
evet yaptim
O da size yaptı mı peki?
Yaptı mı size oral?
evet yapti
Hoşnut kalmadınız mı, açık olun lütfen
Bundan zevk almadınız mı?
hayir daha cok zevk aliyorum nereye baglicaksiniz?
Hayır daha çok zevk alıyorum derken?
zevk almadınız mı dedin hayir dedim aliyorum yani sonuc olarak?
Lütfen, bu işi yine siz yoluna koyacaksınız..
nasil koyacakmisim ama
İşte söylediğim yolu kullanarak
Bu gece harekete geçin lütfen