Eşimin ailesi yüzünden dolduruşa gelmesi soğuk yapmaları yüzünden benimle gelip arasını bozması?

yemin ederim çok yoruldum intihar etmeyi bile düşünüyorum ama oğlum var onu birakamam onlara kücük bi mesele bile gelip bende patliyo anasi oyle mukemmel oynuyoki rolünü alttan gazliyo babasi desen ayni sonra bana gelip onlar bisey demedi ben oyle istiyorum benim icin yap diyo onlarin dedigine de adim gibi eminim daha once onlarin agizlarindan cikan laflar esimin bana konustuklari, Allaha havale ediyorum şu kadını ama sabredemiyorum sabrim kalmadi onlar yuzunden soguk yapmasindan her hafta aramiza girmelerinden cok yoruldum acik acik bosanmamizi istiyolar baska bi aciklamasi yok bunun bana hicbiseyi zorla yaptiramazlar daha once kac kere gittim ailemin yanina ama belliki esim icin onlar daha kiymetli aman uzulmesinler alinmasinlar ama ben ezileyim her bok denilsin yapilsin anasi oglunun yaninda cok iyimisi gibi ypiyo arkadan cam kapi carpmalar altli ustluyuz bide yarabbim sabir ver son karardayim artik ya ayrilicam ana kuzusunla ugrasamicam kendi cocuguma aciyorum bi yandan da onlara istediklerini vermek istemiyorum burdan gidelim desem yanaşmıyo ailesinin oyuncagi olmus farkinda degil hep hatali suclu benim cok yoruldum

Güncellemeler
7 ay
Eşimin ailesi yüzünden dolduruşa gelmesi soğuk yapmaları yüzünden benimle gelip arasını bozması?

bi taktik verin bi yardim edin nasil basa cikicam