Yeni evliyim, eşim komşuyla içmeye gidip beni yalnız bırakıyor, bu duruma tepki versem haksız mı olurum?

4 aylık evliyim arkadaşlar.. eşimin ailesiyle beraber altlı üstlü oturuyoruz eşim asker olduğu için 1 hafta eve git gel yapıyor diğer hafta lojmanda kalıyor.. bu hafta geldi gitti hep neyse yan komşu da eşimi mangala çağırdı erkek erkeğe hem mangal yapacaklar hemde içecekler.. eşim işten gelince komşuya gitti içmeye.. komşunun eşi de bize geldi beni evden gönderdiler erkek erkeğe içeceğiz diye bende size geldim dedi.. ben kaynananam bir de komşu abla kahve filan içtik ama ben bu duruma pek sıcak bakmıyorum biraz da gözlerim doldu daha yeni evliyiz eşimin yüzünü göremeden yan tarafa içmeye gitti. Yazıyorum geç cevap veriyor ne zaman geleceksin diyorum daha burdayım diyor hiç hoş karşılamadığım şeyler.. kaynanam ve kayınpederim bile beni haklı görüyor 2-3 duble iç evine gel yarın işe gideceksin diyorlar eşim hakkında ben ne yapacağımı bilmiyorum biraz kırgınım eşime.. ona da hak vermeye çalışıyorum işi sıkı disiplinli adam akıllı bir şey yapamıyor sıkılıyor bunalıyor oda her zaman içmeye gitmez zaten öyle komşuya ya da dışarı.. eve geldi mi evde benim yanımda içer 1-2 duble tamam.. ama bozuldum bu duruma

Yeni evliyim, eşim komşuyla içmeye gidip beni yalnız bırakıyor, bu duruma tepki versem haksız mı olurum?