Eşim aileme karşı çok saygısız beni aileme götürmemekle tehdit ediyor?

Yeni evliyim ve ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. Ailem eşimin üzerine titriyor. Aslında eşimde lafa helince onları çok sevdiğini söylüyor. Geçenlerde ailemin yanına gitmek istedim gidelim dedi gittik. Sadece 1 günlüğüne ama 7-8 saatlik mesafedeler. Ama ailemin yanında suratını astı oturdu hep onlarla hiç konuşmadı. Annem onunla sohbet etmek için bişeyler konuştuğunda da ters ters cevap verdi. Ben aileme hep o biraz sessiz anne vs diye açıklamalar yaptim. Geldiğimizde söyledim neden böyle yaptgnı sordum tabi inkar ediyo öyle bişy yok diye. Ve üzerine tartıştık. Bana bundan sonra gelmiyorum bir kere de Allah razı olsun beni aileme götürüyüsun demedin dedi. Ve beni çook üzdü gereksiz yere bana ve aileme düşman kesilmesi. Bende gelme o zaman ben kendim giderim dedim bende gitmem ailene dedim. Sen görürsün o zaman nasıl davranıyosan öyle bulcaksın dedi. Onun aileside sürekli yanımıza gelcegini söylüyo. Geldiklerinde de uzun süre kalıcaklar galiba. Ve ben onlara çok yakın davranıyorum sohbet ediyorm sıcak davranıyorum ama o benim aileme hiç öyle değil. Ne yapcagımı bilmiyorum. Çok üzdü bana öyle konuşması ve benim ailem ona hep oğullarıymş gibi davranıyo bin bir takla atıyolar mutlu etmek için önüne varlarını yoklarını seriyolar. Akıl verin bana kızlar nasıl davranıcam bu saatten sonra
Eşim aileme karşı çok saygısız beni aileme götürmemekle tehdit ediyor?