Şehir dışına arkadaşımın yanına gittim aynı gün eve başka birini çağırmış sinirlenmekte haksız mıyım?

Zaten 3-4 gün kalıcaktım, geldiğim gün iftar yemeği yapıp 2 kişi çağırmış, hatta bu yüzden beni otogardan almaya da gelemedi. Bana diyor ki yemek hazırlıyordum o yüzden gelemedim. Güya beni düşünerek o gün yemek yapayım, birkaç kişi çağırayım birlikte yiyelim diye düşünmüş ama tek başıma evine gittim, hiç tanımadığım bir kız evde yemek yapıyor, elimde valiz, yorgun argın ve çok yakın arkadaşım yani. O gün çok modum düştü bu yüzden bismillah gelir gelmez evde birinin olmasına, sonra dışarı da birlikte çıktık orada da modum düştü, kızla hiçbir ortak yönümüz yok. Sonra başka yerlere gitme planı yapıyorduk, baktım arkadaşım üçümüz birlikte gideriz tarzı, her şeye onu da dahil edince çok sinirlendim artık. Dedim ben gelmeseydim o zaman, belli ki planı benim için yapmıyorsun dedim ama gerçekten çok sinirlendim ya, aylardır görüşmüyoruz ve geçmişte çok şey paylaştık ve biliyor ben kalabalık sevmiyorum, rahat edemiyorum, istemiyorum ona rağmen bunu yapıyor ya ve cidden iyi bir şey yaptığını sanması deli ediyor beni, insan akıl edemez mi?
Şehir dışına arkadaşımın yanına gittim aynı gün eve başka birini çağırmış sinirlenmekte haksız mıyım?