Arkadaşıma daha önce fazla uyardım.
Binada dedikodumuz çıkıyor yani haklıyım.
Dışarıya çıkmalarını istedim sonra istemediler en son çözüm bulamayıp onlarla tartıştım. Haklı kim?
Kira senin üstüne ise buna müsade etmemen normal çünkü ev sahibi ile muhatap olan sensin her gün sevgili ile buluşmalar ve aşırı durumlar ister istemez apartman adına huzursuzluk ve rahatsız edici olabilir misafirlik tamam ama aşırı fazla, çok muhabet etmek istiyorlarsa cafeye gidebilirler senin evin otel değil haklısın
Sen haklısın tabi ki de. yani madem sevgilisi ile fingirdeşecek. başka yerde yapsın seni rahatsız etmeye hakları yok zaten. bu yüzden de önce sormaları lazım. sonuç olarak herkesin bir kişisel alanı var ve saygı duymaları lazım
Normal oturmaya gelmişse, biraz büyütmüşsunuz bence. Yok eğer mesele cinsellik ise o zaman haklı olabilirsiniz. Ama evi ortak kullanıyor kirayı da bolusuyorsaniz belli başli kuralları en başindan konuşmak gerekirdi diye düşünüyorum.
O zaman haklısınız, hergun de gelinmez yani
Ne demek ☺️
Cevap
13Cevap
Ev arkadaşının evi de sayılır. Erkek arkadaşını çağırabilir. Kendi odalarında olurlar. Sen neden rahatsız oldun ki.
Bir saat idare edebilirdin arkadaşlık demek yardım yataklık ve fedakârlıktır
Ben olsam senide yanımıza alırdım tek başına sıkılma diye 😉
Lan terbiyesiz
Sevgilisi tam malmış.. ben olsam elimde bi hediyeyle filan gelirim onu sana veririm.. bedava takılıyor yauşak. Yaw yan tarafta psikolojin bozulur. kendini kötü hissedersin haksiz mıyım?
Evet haksızın ben ne alaka. o onun sevgilisi hep işten yorgun geliyorum onu evde buluyorum aklıma onu utandırması geldi bekli gider hep eve temelli gelip gidecek misin senin yüzünden bıktım dedim. O da utanmasız olduğu için evet hep gelecem dedi 🙍 . Sadece rahatsız olurum. bu kadar başka piskolijim falan bozulmaz.
Aslında senin o evde daha rahat takılman gerekirken kirasını ödediğin evde sığınmacı gibi olmuşsun... Sende kendi sevgilini çağır eve, tabi var mı bilmiyorum ama.. birlikte daha sağlam bir duruşunuz olurdu hem.
Sevgilim yok. Kız arakdaşım sevgilisi ondan ayrılmış zaten artık hiçbir şey yapmam gerek yok
Çok yaşa o zaman mg
Git g. eber o zaman mg
Tabi efendim
aferin efendinin sözünü dinle böyle döverim seni
Tüh çok korktum
Az kork çok korkarsan geçinemeyiz
Neyde geçinecez?
sevismede🍌
Es... t muyum lan terbiyesiz? nereden geliyor sana bu kadar rahatlık
İyi dedin ağzına sağlık çünk çok terbiyesizm Doğuştan geliyo...🍌 erkek dediğin benim gibi rahat olur :) Yaslan bana sende rahatla 💆
Senle poliste görüşmek istiyorum 🌚
Ben kıskanç bi erkeğim polisi karıştırma şimdi pampa ya poles sana aşık olursa🤣
Senin ne olduğun umrumda değil
Offf ne taş kalpli ruhsuz pislik çıktın beea sen
küstüm konuşmuyorum
TM.
Ruh hastası
Herkes sana benzemez
sende ruh hastalığı var teşhis koydum sana
Çok üzüldüm bak şu an köşede bile ağlıyorum yiiiii halime
O bebe suratına tokadı patlatmadan ağlama hemen
Çok korktum tokat mı var dı Allah allah
Evet var tabi şşşşaak diye gelen bi şamar. Böyle beş parmağın izi çıkacak.
Tm anladık. iyi günler
Oyuncak bebek alıyım mı sana
Yok sağ ol.
Dayak var ister misin dayak
Ben yemem yediririm
Sen haklısın çünkü sen orayı birlikte kiralarken tahmin ediyorum getireceğini bilmiyodun.
Ayrıca bir bayan evde yabancı erkek istememesi çok normal
Benim evim olsa erkek arkdaşıma asla kız arkdaşını getirtmem
Güncellemeye göre bence az bile yapmışsın ben daha beter yapardım
Rica ederim
Bunu daha onceden konusmanız lazımdı haklı haksız yok ortak alansa kurallar koyacaksınız
Sen haklısın. Misafir ev sahibinin büyüklüğünü bilmeli.
Baştan sona haklısınız.
Devamlı mı geliyor oğlan
Normal oturuyorlar ise gereksiz hareket etmişsin
Hayır normla oturmuyorlar
Ozaman 1saat çıkıp sen gezeydin 😅
Ben işten yorgun geliyorum ne gezecem be
evin beti bereketi kaçar iyi yapmışın
Biraz müsade etseydin üzmeseydin çifte kumruları
Bugün ona yarın sana bi işin düşer. O da olumsuz cevap verir
O zaman haklısınız
Ev senin sonucta hadi ordan olup gitsinler
Sen niye karıştın ki