sevgilim arkadaşının evine çağırıyor gitmelimiyim sizce kamera falan koyarlar mı ki
Cevabın nedir?
sakın gitme derim Öncelikle ileri de evlenince ortaya çıkar rezil olabilirsin ,
Kamera koymuş olabilir sizi ilerde rezil edebilir .yıllarca saklanılanları gördük
diğer yönden dini boyutu da var .Cehenneme tövbe etmeden giden ler örneğin harama bakanların gözlerine kurşun döküleceğini duymustum ki tövbe ederse kabul olacagını da duydum.
diğerini sen düşün ,Birde şu var evlilik olmadan yapılan işler ileride evlilikte aile sevgisine baglarına ciddi zarar veriyor bilimsel bir gerçek17 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama anlamıyo işte napıcam
- +1 yıl
Tehdit et ayrılırım diye eğer ayrılırsan ayrıl diyorsa o zaten sevgi değil cinsellik arzusunu tatmin etmek isteyen biridir.Eğer gerçeekten seni seven biriyse sana saygı gösterecektir .Eğer yapmazsan ayrıl felan derse karşı taraf hiç düşünme ayrıl derim niyeti belli zaten kullanıp atmak derim
Soran+1 yılyani o zaman belli olur dediğin gibi.güvenmiyorum desem olur mu
- +1 yıl
birkaç arkadaş okulda ders arası dışarı çıktık arkadaşlar sigara içiyor bende de çay var.Arkadaşın birisi bir kızla çıkıyordu.Diğer arkadaş oğlum niye çıkıyon işin gücün yok mu dedi.Kızla çıkan:Yav zaten ben kızda değilim olum onun g.. deyim dedi .O an bir tiskinme geldi bana hiç hoşuma gitmedi çocuktan da soğudum.İnsanlar böyle acımasız hırs zevk peşinde olabiliyor.
- +1 yıl
Kız biraz islamı bilen biriydi.İslamın Aynı eve yalnız girme sen sağlam Kuvvetli sabrlı birisi olabilirsin ama bir anlık dalgınlıkla şeytan seni kandırabilir emrini bilen Aynı eve yalnız başlarına girmeyeceğini tahmin ediyordum O an anladım ki İslama uyan kişileri böyle koruyor.Bir Sahabe kötü kız alıp evine görüyor kız hadi yapalım diyorO biri görürse ne yaparız diyor.Kız kimse görmez diyor.Shb 2 senin 2 de benim meleklerim şahit Allah görüyor dahası mı var der.aglar özet anlattım ama kısacası
- +1 yıl
kısaca sende dini sebebleri sunabilirsin,Ailevi sebebleri sunabilirsin,eve davet ettiklerinde meşgul olabilirsin vs vs vs
Kötü niyetli insanları gördüğüm için bunu anlatıyorum yanlış anlama senin kalbin temiz olabilir karşındaki çok iyi laf yapan insanları ikna edebilen saf kalpli görünen biri olabilir.
Benim tavsiyem güvenme sırf seni düşndüğüm için yani
En İyi Cevaplar
+1 yılFeysimi acicam demek ne ya şaka mısın? Adam seni kullanmak istiyorum sen onun feysbukuna takmissin şaka gibi kusura bakma ama seni kullanan çok olur bence sen kaç kurtar kendini o senin sevgilin değil başka bişeyin olmaya çalışıyor ve olunca da sana basacak tekmeyi
04 Yorumla
Soran+1 yılevet taktım o yüzden bunla tehdit ediyo işte
- +1 yıl
Ahhah vallahi gülünç kızım sen face ayağına geleceğini karartican haberin yok. Git düzgün bir insan bul bu işlere de girme sakın
Soran+1 yılama seviyorum ayrılamam ki
- +1 yıl
Iyi sonra ağlayıp sizlama devam et aynen
+1 yıleskiden pul koleksiyonu gösterirlerdi şimdi face gösteriyolar demek ki:)
oyun değil yavrucak bu gittiğinde başına bir iş gelirse yine yalnız başına temizlersin
gereksiz kütürt05 Yorumla
Soran+1 yıldirek güvenmiyorum desem nolur
- +1 yıl
en fazla ayrılır.O da adamın amacını belli eder.
Soran+1 yılhaklısın amacı belli depil mi şimdi
- +1 yıl
netleşir o zaman:) yine %1 iyi niyetli olma ihtimali var.
Soran+1 yılçok düşük çok :)
+1 yılBenimle sevişmezsen feysimi açarım dicek tüh ne yapcaksın sevişirsin de artık feys önemli dimi açmasın ama sen açıl ona :D Hay Allah'ım gerçekten güldürdün beni :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
- +1 yıl
salaksın kızım feysimi açarım diyerek istediğini alır o çocuk senden
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
kamera falan koyarlarmıki dediğine göre işin ilişki yanı zaten yaşanmış demektir kameradan kaçmak kolay seni illaki evin bir odasına çekmeye çalışacak sende onun götürdüğü odaya değilde başka bir odaya gidelim dersin olay biter :D
00 Yorumlabebem ne içtin sen bu saatte bu soru ne avare mi kaldın yoksa işin mi yok? sallama sorularla milleti oyalama hayde sen git oyun oyna.
02 Yorumla
Soran+1 yılyorum yapma o zaman
Bnce gitme gidersen o eve kız gider ,kadin olarak çıkarsin:)
16 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın güvenmemek lazım :)
Soran+1 yıleve gidince böyle şeyler kesin olur en azından bu cocuk yapar biliyorum daha yeniyiz güvenmiyorum o yüzden :)
Soran+1 yılya seviyorum çünkü
Madem sevgiline güvenmıyorsun neden onla sevgilisin :)
02 Yorumla
Soran+1 yıleve gitme konusunda güvenmiyorum ayrıca daha şimdiden benden bişeyler sakladığını öğrendim :)
+1 yılSevgilinin erkek arkadaşı da olacak mı gittiğin o evde.. Detaylı olmadığı için cevap veremeyeceğim : )
03 Yorumla
Soran+1 yılolmıcak sadece ikimiz olcaz
- +1 yıl
ben de sevgilimi eve çağırmıştım fakat kendi evimdi. Sonuçta arkadaşı da olmayacaksa gittiğin yerde eşit olacak. Aradaki tek fark güven duygusu. Ben çağırdığımda benim sevgilim de tedirgin olmuştu olur da her insan çekinir. Fakat o geldiğinde ona hiçbirşey yapmayaağımın güvenini de verdim. İçeçek dahi olsa ağzı açılmadı gittim kendine açtırdım. yani her insan aynı psikolojide olmayabilir. amacı farklı da olabilir.ama senin davranışın çok önemli imtiyaz verirsen hep verirsin ona göre : )
Soran+1 yılya sen gibi davrancağını bilsem giderim ama öyle davranmıcağını biliyorum o yüzden gitmek istemiyorum ama söylüyorum facemi açarım diyip tehdit ediyo gelmem için :
bu soruyu burada sorduğuna göre güven olayında eksiklik var demektir. eğer öyleyse riskli işler yapma derim ben .
010 Yorumla
Soran+1 yılyeni olduğumuz için güvenemiyorumm
Soran+1 yılne dicem peki :)
Soran+1 yılbugün dedim yarın dedim diğer günlerde dicek o zaman napıcam
Soran+1 yılhayır degil
Soran+1 yıltabi ki hayır ama seviyorum
2 aylık ilişkiye eve çağrıyorsa bir dur düşün derim sağlam pabuç değil o çocuk
00 Yorumlakamera koymaya ne gerek var ki yukarıda Allah var
sen Allah tan utanmıyorsün ki kuldan utansan ne olur00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini düşünmelisin sana aşık değil belli ki.
00 Yorumla- Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbişiler olur ama kamera koyar mı onuda sen bileceksin.
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır cıkıyoruz ki
- +1 yıl
adama güvenmiyorsan eve gitme illa takılacaksanız senin seçtiğin bir yer olsun
Soran+1 yılgüvenmiyorum daha yeni olduğumuz için.söyledim ne zaman gitcez falan diyip duruyo
- +1 yıl
gitmicez de.bize gel sen boşver onu serseri o :)
Soran+1 yılbize gel derken
- +1 yıl
bize gel işte kamera falan yok :)
Soran+1 yıldüzgün konuş
- +1 yıl
birlikte türk dil kurumu sözlüğünü okurduk
eve gitmek dönüşü olmayan bir yola girmektir.. iyice tanımadan güvenmeden yalnız kalmayın bence...
012 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın söylüyorum ama feysimi açarım diyo
Soran+1 yılne dicem peki
Soran+1 yılya facemi açıcam diyip duruyo.amacı belli diyosun yani ?
Soran+1 yılorası öyle
Soran+1 yıldirek sana güvenmiyorum desem nolur
Soran+1 yılayrılırsa peki
bekaretini koru
o eve gitme
ilişkinide sonlandır
seninle evlenmek isteyen bir erkekle ilişki kur00 YorumlaGİTME GÜVENME YAPMA ETME :) KENDİ BİLDİĞİN YERDE YAP NEYAPCKSN SEN ONU DAVET ET :)
011 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim gelmek istemiyorum diye korkuyorum yani feysimi açarım falan diyo :(
Soran+1 yılkapatmasını istemiştim o yüzden ben senin istediğini yapıyorum sen yapmıyosun diyo
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yıldeğil tabi ama bana demişti ki insan sevdiğiyle yaşar böyle şeyleri bende senle yaşamak istiyorum demişti
Soran+1 yıldoğru 19 yasındayım
Spor konusunda 2b cevap paylaştı. çocuğun güvenirliğini bilmiyoruz.ilişkiniz kaç senelik
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay
ben sevgilimi bir eve davet edicek olsam ondan faydalanmaya çalışırım kapiş (:
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşanıcakları kabul ediyosun derdin kamera yani sadece öylemi
02 Yorumla
Soran+1 yılya zorla yapar bişi olur
Cevap sahibi+1 yıleve gidiyosan kontratı imzalamış oluyorsun zaten zorla morla falan değil yani:D
+1 yılgüvenmediğin birinin evine gitmek sence doğrumu
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ama feysimi açıcam falan diyo
+1 yılGit ama arkadaşlarınla git
012 Yorumla
Soran+1 yılöyle kabul etmez ki
- +1 yıl
teke tek diyor yani
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
ozaman durum malum sende istiyorsan git :)
Soran+1 yılya korkuyorum arkadaşının evi bide kamera koyarlar falan hiç belli olmaz :)
- +1 yıl
kamera koyar, tecavüz ederler, öldürebilirler, işkence edebilirler bir sürü paranoyak senaryo yazabilrsin ama buradan gördüğüm gitmek istiyor gibisn
Soran+1 yılya çünkü facemi açıcam diyip duruyo açmasını istemiyorum
- +1 yıl
face mi diğerimi sen seç
Soran+1 yıldiğeri derken
- +1 yıl
kamera koyar diyorsun kamera koyarsa eğer halay mı çekiceksiniz saf mısın ablacım
Soran+1 yılkusura bakma ya :) ya ne dicem peki direk güvenmiyorum sana desem olur mu
- +1 yıl
Hayı demek bu kadar zor değil, güvenmemek çok farklı bir konu istemiyorum olmaz dersin biter ister face açsın ister pankart açıp taksime çıksın
Bu feyis olayı ne ya önemli bişimi
08 Yorumla
Soran+1 yılfacede eski sevgilisi falan var
Soran+1 yılbilmiyorum ama gitmek istemiyorum çok ısrar ediyo ne diceğimide bilmiyorum
Soran+1 yılyemez onları
Soran+1 yılsöyledim ya ısrar ediyo
+1 yılgitde sana bir grup yapsınlar D:SaD:ASD::ASD
00 Yorumla:)) Sevgilin sapık mı ?
02 Yorumla
Soran+1 yılsapık mı oluyomus :)
güvenmiyorsun gitme
010 Yorumla
Soran+1 yıldaha 2 aydır çıkıyoruz o yüzden güvenemiyorum
Soran+1 yılsöyledim gitmeyelim başkasının evi dedim evde daha rahat oluruz falan diyo
Soran+1 yılistemiyorum ama ne diceğimi bilemşyorum
Soran+1 yılısrar etmeyi bırakır mi
Soran+1 yılbi kere daha oldu aynısı gelmicem dedim tekrar sormaya başladı o zamanlar tersti ama bir süre sonra düzeldi
+1 yılsakınnn gi,tmeee
00 Yorumla
+1 yılAllah'ım Sabır Ver
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?