Annem ayağını kırmış, üç hafta evde dinlenecek. Ben gurbetteyim, evliyim. Gitmem gerekiyor mu?
1 ay
Annem ayağını kırmış, üç hafta evde dinlenecek. Ben gurbetteyim, evliyim. Gitmem gerekiyor mu?
Cevap
5Cevap
Annen yalnızsa ve senden başka kimsesi yoksa gitmen gerekir
Kardeşim var erkek benden bir yaş küçük ama o yemek filan yapmaz hani siz 'erkeksiniz' ya.
Bizim erkek olmamıza niye kızdın şimdi abla 😂 Bide olmaz yani üstünü değişmesi temizliği banyosu gerekir onlar da var
Erkeksiniz diye her şeyi kadınlardan bekliyorsunuz ya o yüzden. Ayağı kırıkken değişemez mi ki insan
Tamam ama dediklerim nasıl olacak peki
Belki annen aylarca yatacak ve banyo yapamasa bile bi şekilde temizlenmesi gerekecek, Hem benim ne suçum var, Ben evde televizyon izliyom 🙄
İşe bile gitti bir kaç gün kardeşime özele götür dedim özelde ki doktor anladı kırık olduğunu yoksa gidiyordu işe üstünü nasıl değişemeyecek ki?
O zaman çok ağır değil demekki durumu, Ben kalkamıyo zannettim
Var vallahi kesin sende aynısındır
Sen taktın bana, Hadi hayırlısı 😂 🙌
Ben bana beş kuruş faydası olmayan dedeme baktım aylarca, Bence kimseyi tanımadan yargılamamalıyız 🙏☺️
Özür dilerim ya bu aralar erkeklere karşı bir şeyim var çok haklısın
Sorun değil ama sakin ol bence biraz 🙏☺️
Gidebilirsen git bence
Teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim
Hayır teşekkürler.
Peki
Mümkünse evet
Teşekkürler yorumunuz için
Gerekir
Teşekkürler fikriniz için
Yanında kimse yokmu
Kardeşim var benden bir yaş küçük ama erkek
O yeter, senin ne işin var
O yemek filan yapmaz ki
Baban nerde bu arada
Ayrılar. Oralar zaten çok olaylı aslında ben ikisinden de yana kırgınım ama işte böyle şeylerde de mecbur hissediyorum kendimi
Onlar idare eder, eşinle sorun yaşama, bir iki gün görmek için gidersin, ya da Bi kaç saatlik yolsa haftada iki gün temizliğe gidersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin ayağını kırması insanın içini sızlatır 💔 Uzaktasın ve evlisin bu da seni ikilemde bırakıyor çok normal. Eğer annenin yanında kalacak biri yoksa ilk fırsatta kısa da olsa yanına gitmen iyi gelir hem ona hem sana 🥺💞 Ama eşiyle de konuşarak ortak karar vermen en sağlıklısı olur 🌿✨