Kaynana evliliğimi bitirdi, eşim annesinin büyüsüne mi geliyor, geri döndürmek ve yuvamı kurtarmak için ne yapmalıyım?

Kızlar ben 1,5 yıllık evliyim 5,5 aylık da bir kızım var hamileliğimden tutun lohusalığıma kaynanam çok çektirdi bana eşimle aramı sürekli bozdu neyse çok detay girmicem. Kayınvalidemle saç başa girdik çocuğumu elimden zorla almaya çalıştığı için. Eşim de annesini tuttu her zamanki gibi en son eşyalarımı almaya gittiğimde kaynanama dönüp istediğin oldu dedim ve o da evet başka ne yapacaktım boşatmayıp dedi ben de sinirlendim kaynanamın kocasını aldattığını bütün aileye söyledim halletti ama artık yeter yani eşim de bana iyicene gard aldı durup durup annem de annem diyor 1,5 yıldır sorun şurada annesi büyü biliyor 2 gün önce bana yalvaran adam 2 gün sonra ne oldu da değişti mesela yarın kızını görmeye gelicek ne yapayım sizce bana geri dönmesi lazım kızlar çok seviyorum özledim o da beni özlemiş ama aileler yüzünden kavuşamıyoruz

Güncellemeler
1 ay
Boşanmak istediğini bir daha olmak için zaman gerektiğine zamanında ne getireceğinin belli olmadığını falan geveledi yarında kızını görmeye geleceğini söyledi bu kadarmış teşekkür ederim herkese
Kaynana evliliğimi bitirdi, eşim annesinin büyüsüne mi geliyor, geri döndürmek ve yuvamı kurtarmak için ne yapmalıyım?