Kendi öznel fikrim ben bu ülke ile ilgili yemekler hariç neredeyse hiçbir şeyi sevmiyorum sorry not sorry umarım en kısa zamanda giderim. Bak ülkeme saygım var evet ama burada bana göre bir gelecek yok. Saygı duyarsın, ülkeni bilirsin tanırsın ama sevmek biraz öznel. Sevmeyenlerin gayet de geçerli sebepleri var. Bir Kenyalı ülkeni sevmiyorum dese e bir zahmet aq dersiniz ama konu kendi ülkesi olunca çoğu Türk objektif bakamıyor
Türkiye'yi sevmeyen biriyim, bu duygum sizce yanlış mı yoksa gayet normal mi?
Ben Almanya'da doğudum büyüdüm, Avrupa'ya git sadece bir Ateist veya Hristiyan olarak yabamcılara saygı duyuyorlar tipi yani kişinin ırkınıda sevmeleri gerekiyor öyle ancak bir şansı oluyor İnsanın dikkat edersin BİR ŞANSI oluyor diyorum. Avrupa'ya gittiğinde bir çok şeylerin kıymetini görürsün bir bak gör ondan sonra eminim fikrin değişir.
Ülkeyi sevmemek duygusal olarak çok anlaşılır bir şey 💔 Coğrafya, politika, insanlar, baskılar hepsi üst üste gelince insanın içi daralıyor. Bu duygu “yanlış” değil sadece zorlayıcı.
Kendini suçlamadan hedefine odaklanman en sağlıklısı. Gitmek istiyorsan plan yapmaya başla 🧳 Ama burada kaldığın sürede de kendine küçük yaşam alanları yaratman ruhuna iyi gelir 🌿💕
Ülkenin güzel yerleri var ama insanını sevmene gerek yok
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Knk bir gunluk gezecegim güzel yerin kime faydasi var kafani çalıştır. Amerika'da normal gelirli Türkiyedeki normal gelirlinin hayal edemeyecegi hayat yaşıyor ayakta uyutuyorlar sizi ben gezmeyi demiyorum yasamayi diyorum hergun alanyada tatil mi yapicaz
Ülkeden nefret ettirdiler bence böyle düşünmen gayet normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Yerden göğe kadar haklısın, Bu arada cumalinin trans olduğunu ilk defa duydum ve şaşırdım çünkü benzemiyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Müslümanlar tarafından zikilen bir seküler ağlaması duydum
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
Ne alaka aq bastaki zaten İslam islam diye diye oltaya getirdi milleti 20 yildir onun cefasini cekmiyor muyuz İslam kişiye ozeldir devletin dini yoktur eğer olursa islerin neye donuseceginin en büyük örneğidir Türkiye
Bu konuda mizaha yerim yok ben Türküm benimle Türk birinin Türkçe konuşmasını beklerim. Akıcı İngilizce ve Rusça biliyorum ben konuşuyor muyum durduk yere kendi kültürüm dilşm varken sever böyle espri anlayışını
Evet çünkü önceki Türkçe idi birebir aynı şekilde Sülfürik Asit olarak ve onu tekrar alamayacağım için mecburen ingilizce olanını aldım. Türküm ama Rusya'daki arkadaşlarım da Sergey dersi bana Rus olmadığım halde. Mahlas ayrı bir şey karşındaki kişiyle yersiz yere yabancı dilde konuşmak ayrı bişey bunun ayrımını da yapamıyorsan ben daha ne yapayım?
Kesinlikle adalet desen yok ekonomi zaten allaha emanet siyasal islam diktatorluk ozgurlugun asla olmamasi vb. Bide ulkenin genel estetiği de af ederek soyluyorum ama b0k gibi
Soykirim asla desteklemiyorum ama olanak olarak orasi bile daha iyi fakat ben Amerika istiyorum ortadogu bana uzak allaha yakin olsun milyarder olsam da ortadoguda yaşamam