Kız arkadaşımın sosyal ve erkeklerle iç içe olduğu ortamlarda kıskançlık ve rahatsızlıkla nasıl başa çıkacağım?

3 aylık dolu dolu geçen bir ilişkim var, kız arkadaşım bana nazaran daha az kıskanç biri mesela kızlarla tanışmam onun için sorun değil tanışabilirsin ama şahsi konu yok arkadaş olamazsın diyor ben de olabildiğince hiç tanışmaması taraftarıyım. Neyse topluluğu var orada başkan yardımcısı her şeyde çok ön planda herkesle konuşuyor tanışıyor şimdi başkan olmak istiyor seneye için gerek stand etkinlikleri olsun gerek başka şeyler yine çok fazla erkekle tanıdık tanımadık tanışacak aynı ortamda sohbet muhabbet bulunacak. Bunlar da biraz benim sinirlerimi bozuyor neyse konu şu. Çok yakın arkadaşı ve onun sevgilisi var. Bunlar benden önce de 3'lü olarak gezerlermiş ayrıca yakın da arkadaşları 2'si. Şimdi çocuğun geçenlerde bir basket maçı vardı, çocuğun kız arkadaşı ve onun yakın arkadaşı durumunda benim kız arkadaşım da beraber desteklemeye gidecekti salona neyse beni de çağırdılar ben de gittim ama gitmeme rağmen kız arkadaşımın sosyal ortamlarda oradaki basket oynayan erkekler olsun tribünde oturanlar olsun illa bir laf dalaşına sohbete giriyor. Şimdi yarın da var maç gidecek mi bilmiyorum ama benim gidesim yok sürekli ben gidip duracak mıyım bunun yanında ya kendimi bu konularda hiç rahat hissetmiyorum.

Kız arkadaşımın sosyal ve erkeklerle iç içe olduğu ortamlarda kıskançlık ve rahatsızlıkla nasıl başa çıkacağım?