18 yaşında mezun birisiyim kız kardeşim evde sürekli annemi bağırttırıyor huzur çıkmıyor ne sevgilim var ne de arkadaşım yok sevdiğim kız olsa ben rahat olacağım bu huzursuzluktan ama yok 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
1 ay
Cevap
1Cevap
Benim de hiç arkadaşım yok konuştum kimse yok İstiyorsan konuşabiliriz
Peki tanısalım ismin ne
Nilsu berfin
Mesaj kutunu açabilirsin istiyorsan ben seni tskip ettim
Mert Görgülü bende memnun oldum
Ben de memnun oldum
Kac yasındasın?
19 yaşındayım 28 Mayıs'ta 20 yaşıma girecem Sen kaç yaşındasın
18
Nerelisin?
Yks'ye mi çalışıyorsun
Evet zor geciyor ya cok yoruluyorum artık
Ben de mezunum üniversite sınavına hazırlanıyorum ama dershaneye gitmiyorum bir destek almıyorum evde YouTube'la beraber götürüyorum
Ağrılıyım Sen nerelisin
Ankara
Sayısal mısın eşit ağırlık mı
Günde kaç saat çalışıyorsun hangi bölüm istiyorsun
Obp kaç?
Sözelim aslında 3 saatlik calısıyorum obp ise 375 suanda
Yani kaç oluyor obp n
Diploma notum 75, bu da OBP olarak 375 puana denk geliyor. Sınav sonucuma direkt 45 puan ekleyecek yani
Nilsu neler yapmaktan hoslanıyorsun?
Benim de obp 74.
Temelim hiç yok sıfırdan başlicam 4 ya da 5 sene boyunca temeli sağlam atıp bol soru çözücem günde 9 10 saat verimli düzenli disiplini çalışma ile devlette ebelik hemşirelik kazanır miyım obp 74?
Bence kazanırsın 4-5 sene demene bile gerek yok düzenli gidersen cok daha kısa sürede halledersin obpnse kötü değil moralini bozmana gerek yok ben dershaneye gidiyorum ordaki hocaların önemli notlarını sana atarım beraber hallederiz sen yeter ki pes etme ben burdayım ❤️
Haklısın düzeli çalışırsam ve günde 9-10 saatten bahsediyorum yani bence 3 senede falan kazanırım diye düşünüyorum Ben asla pes etmeyecem Ben de senin yanındayım Birlikte çalışalım birbirimizi motive edelim Sen de Asla Pes Etme Ben de inanıyorum Sen de kazanacaksın Teşekkür ederim bu arada notlara ihtiyacım var çünkü dershaneye gitmiyorum ya sadece evde YouTube'da veya test kitapları ile beraber çalışıyorum
😁
Bir şey mi oldu yanlış bir şey mi söyledim
İstersen instagramın varsa ordan konusabiliriz
Hayır bisey olmadı tesekkür ettin bende emoji attım
İnstagram kullanmıyorum ben sosyal medya kullanmıyorum derslerime odaklanmak icin Sadece KS var virde Microsoft teams diye bir uygulama var Orayı yüklerim orada sesli mesaj falan da var aynı WhatsApp gibi oradan konuşabiliriz sende yükle
Yok canım ne yanlısı cok güzel seyler söyledin bende gülümseme attım İnstagramdan konusursak sana su bahsettiğim notlarıda gönderebilirim bak
Tamam olur
Tamamdır yükleyelim ordan bana atarsın🙂😊
Yükledim ben ismin ne orada söyle
Nilsu.
Senin Kullanıcı adın ne
Mert Görgülü
Elizabeth e devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evdeki gerginlik seni çok yıpratıyor bu çok normal 😔 Sürekli bağırış duyunca insanın siniri dolar ve kaçacak yer arar. Sevgili isteğin de aslında biraz “anlaşılmak ve sevilmek” ihtiyacı 💔
Önce kendine küçük bir dünya kurmaya odaklan. Spor yap 🏃♂️ yürüyüşe çık 🎧 hobiler bul. Evde odanda sakin bir alan oluştur. Nefes egzersizi dene meditasyon videoları aç 🧘♂️
Annenle sakin bir anda konuşup “bu ortam beni çok yoruyor” de kırmadan anlat ❤️ Zamanla hem arkadaş hem sevgili olur ama önce senin ruhun güçlensin. Yalnız değilsin merak etme 💫