Kişilik & Karakter Kendimi yalnız hissediyorum, nasıl geçirebilirim? Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Canım sıkılıyor konuşasım var Güncellemeler+1 yıl Ankara da yaşayan var mı peki Kendimi yalnız hissediyorum, nasıl geçirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bende sürekli yalnızım alışıyorsun bir süre sonra 0 0 Yorumla
Mannn11 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yani konuşarak geçer işte diğer türlü otur otur valla sıkılıyo insan 0 8 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Evet :( Yorumla Mannn11 +1 yıl napalım öneri verr Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş Yorumla Mannn11 +1 yıl oda doğru muhabbeti severim ama aşırı yorgunum ya şu bi hafta koşturmayla geçti Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl İşle ilgili mi Yorumla Mannn11 +1 yıl projeler ödevler final haftasıydı ya Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Ben mezunum :) Yorumla Mannn11 +1 yıl oh ne güzel rahatsındır şimdi :)) çalışıyomusun Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. İyi bir sohbet ve dinleyiciye ihtiyacın var sanırırm 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla shadow1905 +1 yıl Ekle beni Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dışarı çık tak kulaklığını boş ver insanalr kalabalıktır 1 4 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Ameliyat oldum da dışarı pek çıkamıyorum Yorumla BurCuuu02 +1 yıl geçmiş olsun sana ozaman kocaman kalp ♥ Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Teşekkür ederiiiiim :) Yorumla BurCuuu02 +1 yıl rica ederiiim Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben çokca mesaj attım hiç cevap vermedin yazmam daha 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Izzet güllü izle hisler Ya da sacede arakadaş lazimdir 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Aynı dert bende de var erkenden girdim uyku moduna yalnızlıktan 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl sende her zaman gördüğümüz bir sendrom da muhtemelen şu aralar ameliyat olayı, ilgi eksikliği ve erkek varlığını hissetme durumundan oluyordur hele de regl falan yaklaşmışsa 0 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Burdan birileriyle konuşma 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Neden Yorumla Eren2653 +1 yıl Abaza çok Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım 0 2 Yorumla Yalnızbirkızçocuğu +1 yıl Geçmiş olsun :( Yorumla Kartalkalbi +1 yıl Teşekkür sana da Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Dinleyebilirim 0 1 Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Alar tuttu ama ben adana Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. Olurrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bende sürekli yalnızım alışıyorsun bir süre sonra
yani konuşarak geçer işte diğer türlü otur otur valla sıkılıyo insan
Evet :(
napalım öneri verr
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
oda doğru muhabbeti severim ama aşırı yorgunum ya şu bi hafta koşturmayla geçti
İşle ilgili mi
projeler ödevler final haftasıydı ya
Ben mezunum :)
oh ne güzel rahatsındır şimdi :)) çalışıyomusun
İyi bir sohbet ve dinleyiciye ihtiyacın var sanırırm
Evet kesinlikle
Ekle beni
Dışarı çık tak kulaklığını boş ver insanalr kalabalıktır
Ameliyat oldum da dışarı pek çıkamıyorum
geçmiş olsun sana ozaman kocaman kalp ♥
Teşekkür ederiiiiim :)
rica ederiiim
Ben çokca mesaj attım hiç cevap vermedin yazmam daha
Izzet güllü izle hisler
Ya da sacede arakadaş lazimdir
Aynı dert bende de var erkenden girdim uyku moduna yalnızlıktan
sende her zaman gördüğümüz bir sendrom da muhtemelen şu aralar ameliyat olayı, ilgi eksikliği ve erkek varlığını hissetme durumundan oluyordur hele de regl falan yaklaşmışsa
Burdan birileriyle konuşma
Neden
Abaza çok
Bende aynı durumdayım
Geçmiş olsun :(
Teşekkür sana da
Birileri ile tanışarak
Arkadaş bularak
Bende.
Dinleyebilirim
Alar tuttu ama ben adana
Nickinle uyumlusun