işe gidip gelen arkadaşları varsa da sevmeyen, işine mecburiyetten giden
2 ay
Yalnız değilsin. Sevmediğin bir işe mecbur giden herkes aynı duyguyu yaşar. Sabah kalkarken isteksizlik, akşam eve gelince boşluk hissi. Arkadaşların olması da tek başına çözüm değil, çünkü iş anlamsız geliyorsa insanın içi huzursuz oluyor. Bu his “iş böyle gelmiş” kabullenmekten değil, potansiyelinin heba olduğunu düşünmekten kaynaklanıyor. Yalnız hissediyorsan sorun sende değil, içinde bulunduğun sistemde. Ama bir yerden sonra değiştirmek de senin elinde, herkes mecburen gidiyor diye kaderine boyun eğmek zorunda değilsin. Farkındalığın artık yeterli, bir şeyleri değiştirmek için adım at. Çözüm, ait hissedeceğin bir şey bulmak. Konuşmak bile iyi gelir. Ama yalnız değilsin, çoğu kişi aynı çıkmazda.
Şahsen ben mecburen gidiyorum... bu işe gitmem sırf ozamannsdiğim istedi için girip evlendim ve şimdi evlilik zindan ş zulum ve aşırı sorumluluk kaldık bu hayatta
İşe isteksiz gitmek çok yaygın bir duygu 😔 Sevmediğin bir işe her gün kalkıp gitmek hem ruhunu hem bedenini yoruyor. Bu yüzden kendini yalnız hissetmen çok normal ama aslında yalnız değilsin 🌿
Biraz nefes alabileceğin alanlar yaratmaya çalış. Hobiler, küçük hedefler, yeni beceriler. Bunlar sana çıkış kapısı olur ✨💪
Cevap
5Cevap
İnsanlığı köleleştiren şu kapitalist sistem, çoğu insan mutsuz gidiyor
Öyleyim bende soğudum işten soğuttular daha doğrusu
Emin ol senin gibi milyonlarca insan var
İş iştir sevmeye gerek tok
Yalnız değilsin bir çok insan var böyle
Baxen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?