Öyle bi durum yaşadınız mı? Mesela düzenli geliri ve evi yok diye
2 ay
Öyle bi durum yaşadınız mı? Mesela düzenli geliri ve evi yok diye
Yaşadım sayılır. Fakir diye değil de “gelecek kaygısı” diye süslediler. Ama işin aslı şu: maddi durum iyi olmayabilir, tırnağıyla kazanıyorsa, hırslıysa, düzen oturtur. Ailenin korkusu anlaşılır ama sınırı aşarlarsa iş çığırından çıkar. Yine de sevgilinin kapasitesini iyi tart, aşk her şeyi çözmüyor maalesef. Sonra sen uğraşırsın. Denge önemli.
Ne dediler tam olarak nasil ayrildiniz
Birebir böyle yaşamadım ama danışanlarda çok gördüm ❤️ Maddiyat konusu ailelerde büyük kaygı yaratıyor 😔 Sırf düzenli geliri yok diye iyi bir insana karşı çıkılınca hem ilişki hem aile yıpranıyor.
Senin için önemli olan onun sorumluluk alıp alamadığı 🧠💪 Planı varsa çalışıyorsa emek veriyorsa zamanla aile de yumuşar. Konuşarak ve sabırla yürütülür bu süreç 💕
Cevap
3Cevap
Evi olmaması sorun olmayabilir ama düzenli geliri olmaması büyük problem.
Kesinlikle hele ki bu devirde
Yaşamadım ama maddi durumu iyi olmayan erkeği zaten başta ben istemem aileme kalmadan biter o mesele
Cogu kiz sevgi diyor bak sen mantıklısın
Aşk işlerinde erkek gibi düşüneceksin onlar kendilerini hep güvenceye alır risk almaz kusura bakmasınlar kimse de evlenilecek yaşa kolay gelmiyor her aile evladına emek veriyor evlendiğinde maddi zorluk çeksin diye mi? hiç sanmıyorum.
Mesela benim ailem bana bir seyler yaptı tek çocuğum diyorlar ki evi olmayan birini bulma ya da ailesinden olsun diyrolar. Düzenli geliri olsun diyorlar hakli olarak ama öylesini de bulamiyorum nasil bulucam
Bulamıyorsun diye sakın kriterleri düşürme emin ol var sadece karşına çıkmadı bu işler şans işi sonuçta
Ailem hakli bu konuda dimi? Cunku ben yokluk çekmedim mesela kira hayati bilmiyorum evlenince de kira istemiyorum sahsen
Aileni dinle bi bildikleri olmasa zaten söylemezler sen zorluk çekme istiyorlar gayet de haklılar
Ama oyle diye diye de yasim geçerse mesela ya hic bulamazsam kaygisi oluyor bulurum dimi
Bulursun zaten 30-35 ten önce evlenen yok artık ilk önce gençliği yaşamak lazım evliliğin acelesi yok
Dimi haklısın yasim 28 şu anda
Herkesin zamanı aynı akmıyor senin için doğru kişi doğru zamanda gelecektir hayırlısı neyse o olsun
Sen de öylesini mi bekliyorsun yani durumu iyi olan
Ben kimseyi beklemiyorum zaten yaşım çok genç ilerisi için tabi maddi durumu iyi olan birini isterim
O zaman sende mantik ağır basıyor
Yani babam biraz takıntılı ama ben önemsemiyorum seversem maddi durumuna bakmam
Aile ne alaka yahu ben istedikten sonra kimseye düşmez laf etmek
Yaşamadım yaşamam inşallah
Evet o yüzden ayrıldım kızdan:(
Nasil bitti
Ailem kızın işi yok arabası yok diye istemedi
Normalde tam tersi olur
Bizim yörenin adetleri farklı biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?