mesela lise ya da ünversitedesiniz. size çıkma teklifi eden çok yakışıklı bir çocuk ya da çok güzel bir kız var. ama ailesi fakir. onunla çıkarmıydınız? görüşlerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle Merhaba.
İlk olarak karaktere bakılması gerekiyor çok yakışıklı olması ve çok güzel olması çok bir şey ifade etmez çünkü o ilişki üzün sürmez ama karakteri uygun güzel veya çok güzel bir kız tabii müthiştir.
insanlar fakir olabilir bu gayet normal bir şey. Önemli olan insanın bakış açısı ve çabasıdır. fakir ve umutsuz bir insandan geleceğe dair bir şey bekleyemezsin ve mutluda olamazsınız öyle insanlar zayıf karakterlidir iyi olabilirler fakat zayıf bir kişiliğe sahiptirler.
özetle ilk başta karakterine ve potansiyeline bakarım (potansiyel derken zengin olabilir mi değil, çaba veriyor mu? hayat gayesi var mı? hırslı mı?) sonra tipine bakarım maddi durumu beni ilgilendirmez ki öyle olmalı zaten.
İyi günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılOlurum. Öyle illa lüks mekanlara gidip saçma sapan kahve ve yemeklere dünya kadar para vermek yerine birkaç parça poğaça, abur cuburlarla parkta piknik yapmayı tercih ederim. Hiçbir zaman gözü yükseklerde birisi olmadım.
Üniversitedeki sevgilimle kafede buluştuğumuzda ( belediyeye ait kafe) başka içecekler teklif etmesine rağmen sadece çay isterdim. Kendisinin fazla parası yoktu ve onu zor duruma sokmak istemezdim. Yine o kafede yemek yediğimiz zaman ona ödetmez kendim öderdim.
Bir kız sizi gerçekten seviyorsa paranızın olup olmamasına bakmaz. Paranız yoksa sizi zor duruma sokmamaya çalışır. Kızlar parasız erkek istemez, bunlar yalan diyenler gerçek sevgi ne görmemiş insanlar. Para olmadan da ilişki çok güzel yürür. Asıl mutluluğun parayla olduğunu söyleyenler yalan söylüyor. Bir kız sizinle paranız var diye sevgili olduysa o sizi beğendiği ya da sevdiği için değil cüzdanı olarak gördüğü içindir.
10 Yorumla
1 yılben şöyle düşünüyorum umarım bana sinirlenen olmaz fakat öyle bi devirde yaşıyoruz ki kahve içmek bile lüksken yanımdaki adamın benim içebileceğim kahveyi karşılayabilecek maddiyata sahip olmasını isterim bakın karşılamasını istiyorum demedim karşılayabilecek durumu olmasını istiyorum dedim. aynı şekilde bende onunkini karşılayabilecek durumda olmalıyım ki herhangi birimizde o an bir sorun çıktığında içimiz rahat etmeli yani demem o ki davul bile dengi dengine ne benden fazla maddi durumu olanı ne de az olanı isterim, benden bir tane daha bana yeter
00 Yorumla
Ben buyaşıma kadar rastlamadım beni param yokken annem bile seviyor ken elin kızımı sevecek miş niye sevsin ki inanmam ben dünya çıkar ve menfaat üzerine dönüyor zaten bunu aksine cevire bilsek bu halde olmayız ilim bilim ve teknoloji gelişirdi bu millet hasis çılarcıdır tabi istisnalar hariç o yüzden kimse kendini kandırmasın herkes eğitimini ve kariyerini yapmaya çalışsın yoksa dünya nasıl bize boyumduruk takmış sürüyorsa birileride size takar ve ömrü billah başkasının hayatını yaşarsınız kimse parası olmayanı sevmez mecburiyeti yoksa
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
66Cevap
+1 yılÜniversitedeyken bir erkek arkadaşım vardı. Hem yüzünde açık bir şekilde yüzünde kaza izi vardı. Durumumuz yoktu üniversitedeyken ve kimin parası varsa hesabı o şekilde öder ya da birbirimize harçlık verirdik. Fakirdik ama mutluyduk. Lakin beni aldatması ve yargılaması üzerine ayrıldım. Çok sevdik. Yani kaç yaşında olursam olayım, bu yaşıma kadar kimsenin parasına ya da güzelliğine takılmadım. İçindeki kalbine ve kültürlü olmasına özen gösterdim. Velhasıl kelam fakirlik benim için sorun değil. Bunu da geçmişim özetler.
713 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmişsin
- +1 yıl
Gerçekleri yazdım 🌸😊
- 1 yıl
yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demiş :)
- 1 yıl
Ben marifet olduğunu düşünmüyorum. O da sonradan benim kıymetimi bildi ama geçti artık.
- 1 yıl
Yahu ben insanlıktan bahsediyorum, senin bahsettiğine bak. Neden ülkemiz gelişmiyor örnek
- 1 yıl
Ne yokluğu ne tipsizi. Yahu ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun. Nasıl bir pis zihniyet bu. Hadi işine bak kardeşim.
- Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum diyenler duyar kasmasın ilişki para olmadan yürümez.
10 liraya çay içmeye bir gidersin iki gidersin üçüncüde de karşı tarafın profil fotosu gider 😄 arabayla gidilen eğlence ile 4 aktarma toplu taşımayla gidilen eğlence bir olabilir mi hayır.
Aşk karın doyurmaz üzgünüm boşa hayal kurmayın. Önce kendi hayatınızı toparlayın sonra aşk işlerine kafa yapın30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen haftalarda biriyle tanıştım. Kız benden zengin çıktı. Yani babasıgilin inşaat şirketi oteli falan var. Altında arabası da var. Kendisi lisans bitirmiş atanamamış amcasının inşaat şirketinde muhasebede çalışıyor. Bu arada da önlisans optisyenlik okuyor ilerde kendisine gözlük dükkanı açacakmış. Bende resmî kurumda temizlik falan yapan biriyim. Her şey okeydi ama arabam yok, temizlik yapıyorum diye terketti. Yaptığım işi ve maddi durumumu küçümsedi. Daha dünde eski dmleri okurken yanlışlıkla durumuna baktım. Engellemiş beni. Yani erkekler sevgili olabiliyor ama kadınlar kesinlikle olmuyorlar
20 YorumlaEvet, ailelerinin maddi durumu kişinin karakterini belirlemez. Bir ilişkiyi değerlendirirken öncelikli olarak kişinin karakteri, kişiliği ve aranızdaki uyuma bakmak daha önemlidir. Maddi durum ilişkiyi etkileyebilir, ancak sevgi ve anlayış varsa, bu tür engeller aşılabilir.
10 YorumlaFakir olması hiç onemli değil
bazen kafelerde görüyorum hem öğrenci hemde orada çalışanları
Bakışları çok farklı
gururlu azimli çalışkanlar konuşmalarıylada güven veriyor. bu hayat beni yıkmadı çalışarak ben hayatı yıkacam gibi hissetiriyorlar
zengin ama ailesine bağımlı birini ile evlenmem zaten
ama insan olarak fakir ama çalışkan gururlu kişiler ile yaşamak bence mutluluk kaynağı evlenirdim tabiki
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEsimle bizde herseyi el ele vererek yaptik onun ailesi beni istemedi benimde ailem yani anne baba ayri ikiside dügüne bile gelmedi
Güzel bi gelinlik aldik ikimiz ortak güzel bi damatlik nikah kiyildi kendi resimlerimizi kendimiz cektik köyde yaptik dügünü
simdide ilk kez 2 yil oldu evleneli tatile gidiyoruz para her sey degil iki tarafta calisir anlayisli olursa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmam tabiki, ailesinin durumu iyi kız isterim öyle zengin olmasına gerek yok ama fakir de olmasınlar iyi olanlar. Kızlar nasıl hali vakti yerinden erkek istiyor parasız adama bakmıyorlarsa aynı şekilde biz erkekler de durumu iyi kızlar seçmeliyiz
00 Yorumla
+1 yılErkekler siz kadınlar gibi eşinin parasına Allah'a tapar gibi tapmıyor yanlış anlama. Elim var ayağım var. Ben kendi paramı kazanıyorum. İnsan olsun, parası olmasın. Ben kadının ya da ailesinin parasını yiyecek kadar düşmedim şükür
10 Yorumla
+1 yılMiktarı değil, bereketi ve doğru yönetilebilmesi önemli.
Zihniyet ve karakter ile ilgileniyorum sadece. Biri olursa, evlilik niyetiyle olur onun haricinde olmaz
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı. Bence önemli olan kişilik karakter olarak kendini değerli hisseden kendini seven kendini güvenen insan kaliteli ve özdeğerli kişilerdir. Eminim bana da aynısı davranır, kendini neyi layık görüyorsa o sundur. Gerisi maddi konusunda gelir.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bi soru bence tebrikler. )) Bence insanın niyetiyle alakalı bir şey bu konu paraya bakan parayla karaktere kişiliğe bakanda karakteriyle ilerler derler .))
10 Yorumla
+1 yılMaddi durumu ne olursa olsun yeter ki insanlar kibirli olmasın. Ben evlendim öyle bir aileydi maddi beklenti içinde olmadım ama üstüne beni beğenmediler eleştirdiler.
23 Yorumla- +1 yıl
Yaaa cidden öyle güzel anlatmışsın ki insanlar ne zaman anlayacak acaba kalpten sevmeyi
- +1 yıl
@meralmaral halen evlimisin
- 1 yıl
Evet
Para & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Kızların büyük bir çoğunluğu kabul etmez. İlla erkeğin cebine bakacaklar. Ama biz erkekler statü ve zenginlik ayırt etmeksizin, güzel bir kızı hayatımıza alırız.
10 Yorumla
+1 yılönemli çünkü her şeyi etkiliyor benim ailemin benime Vim arabam varken hiçbir evi arabası doğru düzgün maaşı olmayan adamla naapcam ki beslemeye mi alcam eve köpek gibi.
10 Yorumla
1 yılbu kadar ince hesaplar yapmaya hiç gerek yok. çıkardım tabi sonuçta benim durumum iyiyse birlikte yer içerdik yok benim durumumda kötüyse birlikte aç gezerdik.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 625 cevap paylaştı. Para gün gelir biter
Fabrikalar iflas eder
Ama evlenmeyi düşündüğünüz insandaki kişilik karakter kalitesi insanlığı merhameti daha ön planda gelir00 Yorumla
1 yılTabbiki cikardim. Hemde memnuniyetle canim. Peki sen? Neden sordunki maddi durumunn cokmu kotu
01 Yorumla
Soran1 yılMaddi durumum kötü burada zengin koca bulmaya geldim
Parası olmayan erkekten uzak durun. Benim ailem fakirdi ama ben değilim. Benim hayatımda ailemin parasını sorgulayabilecek biri olmadı. Çünkü gözleri benden başkasını görmedi. Sana da bunu öneririm. Senin gözlerine bakacak ve sana hayatı hissettirecek kişi erkeğindir onun ailesi değil.
00 Yorumla
1 yılErkekler fakirde olsa çıkar, seviyorsa önemsemez. Fakat kızlar dürüst olun kimse fakir birinin yüzüne bakmaz, ilk başta gülse bile durumu öğrenince mesafeyi açıyor.
05 Yorumla- 1 yıl
Belki bazilari oyle olabilir ama ben oyle degilim. Hoslandigim biri var ve durumu iyi degil, hatta oyle ki gecen arkadasimiz varken onun yemegini de ben aldim. Hatta biz baska bir ulkedeyiz burada akrabam çok oyle hoslaniyorum ki ondan ona akrabalarima rica edip iş bulmayi bile dusunuyorum. Yani insan hoslaninca statuyu umursamaz. Az da olsa bizim gibiler var ama nadiriz maalesef. O yuzden de sizlere herkes ayni gibi geliyor bu hissi de biz erkeklerde hissediyoruz yani o yuzden bir sey diyemiyorum bu konuda.
- 1 yıl
@Jenny_jocn öyle ise tebrik ediyorum sizi mutluluklar dilerim, inşallah iyi niyetiniz ve duygularınızı hak eder mutlu olursunuz.
- 1 yıl
@auslanmazboğa çokteşekkür ediyorum. Sizinde hayatiniza iyi insanlar denk gelsin. Ama Bir de o benim ondan hoslandigimi görse🫥
- 1 yıl
@Jenny_jocn aşk bazen bizi gerçekten imtihan ediyor. İnşallah dilediğiniz gibi olur.
+1 yılZengin olur burnundan getirir, durumu iyi değildir ama efendidir falan🫠 bilemiyorum ya çok ince bi konu yani en azından bu devir için. Eskiden olsa önemsenmez pek ama şimdi ohooo
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı. Ailesinin maddi durumuyla evlenmeyeceğim sonuçta onunla evleneceğim. Yeterki oda benim gibi düşünsün. Bu dünyada her şey var fakirlikte zenginlikte hep beraber.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu evet der ama kadın kabul etmemeli bence çok bir fark yoksa sıkıntı
Benim herhangi bişey verdiğim para onu rahatsız eder bir yerden sonra 🥲00 Yorumla
+1 yılOlur tabii arada sorunlar çıkar ama alttan alınırsa ilişki güzel devam eder. Bu tek taraflı değil biri belki kompleks yapacak öteki üstten görecek
10 YorumlaAilesinin maddi durumu beni ilgilendirmez.. Kendi tuttuğunu koparan, sorumluluk sahibi biri mi ben ona bakarım..
20 YorumlaBiriside dememiş rızkı veren Allahtır. Ben insanların tamamen dürüst, güvenilir olmalarına bakarım gerisi zaten kendiliğinden hallolur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumum çok iyi olmasına rağmen kız arkadaşımin parayı çok önemsediği görünce ondan soğudum ve zamanla anlasamayip ayrıldık. Bu arada kendi durumu çok kötüydü ama parasizsan sevgili yapmicam diyordu erkeklere
10 Yorumla
1 yılKadınların dedikleri yalan inanmayın beyler bir yerden parayı kırın yoksa ömrünüz boyunca yalnız kalırsınız.
00 Yorumla
1 yılBilmem hiç ailesine maddi durumuna bakmam çünkü seviyorsam benimle zaten gerisi benim içim pek bir önemi yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAilesi bakmayacak sonuçta bize hani kendini geliştirmiş mi para kazanıp bunu idame ettirme yetisi var mı ona bakarım
00 Yorumla O yaşam tarzı farkına takilmayacaksa zengin olan kısım olabilir. Ama denklik daha iyidir her zaman.
00 Yorumla
+1 yılBenim için bir sorun olmaz. Hiç parası olmayan sevgilim de oldu iki fukara takılıyorduk çok eğlenceliydi 🥹
10 Yorumla
+1 yılDaha önceki ilişkim böyleydi maddiyata takılmanın anlamı yok hayat paradan ibaret değil
10 Yorumla
+1 yılZtn bir kişi ile maddi durumu için değil sevdiğim için birlikte olurum
13 Yorumla- 1 yıl
Sen öyle san
+1 yılOlurum tamam parayı severim ama tapacak kadar da değil ayrıca çalışırsa iyi olur
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAilesinden bana ne? Aradaki ilişkinin ailesinin maddiyatı ile ne ilgisi var
10 Yorumla
+1 yılOlmuştum. Onun maddi durumu umrumda değildi. Onu çok sevmiştim.
117 Yorumla- +1 yıl
Ama sana bir hediye bile alamazsa sıkıntı olmazmı senin için🙂
- +1 yıl
Bana hiç hediye almadı zaten. Bunu sorun etmedim.:) Önemli olan hisler. Herşeyi sorun eden biri değilim zaten. Benim yanımda iyi hissetsin , ruhu özgür olsun istedim. Ondan bir şey istemedim. Sadece sevgi , sadakat , saygı istedim. Para yiyici kızlardan olmadım. Benim kendi param var zaten çok şükür. Onunda var. Ama ailevi olarak durumlarımız farklı. Ona bir şey hiçbir zaman ödettirmedim. ya da onun birşeyini ödemedim kötü hissetmesin diye. Onu öyle seviyordum ki dünyada tek erkek oymuş gibi davranıyordum ona. Ama olmadı devam edemedik.
- +1 yıl
Ben hediye almazsam utanırdım param yoksada almaya çalışırdım sevdiğimi belli etmek için demek ki seni sevmemiş.
- +1 yıl
Hediye almak sevgi belirtisi midir? hiç öyle düşünmedim şahsen.
- +1 yıl
Bence iyi düşün kanka🙂
- +1 yıl
Birlikte değiliz ki kanka. neyi düşüneceğim jdjdj
- +1 yıl
Yani bir kişi sana hediye alıyorsa demek ki sana değer veriyordur.
- +1 yıl
Senin bu görüşünü merak edip soruya çevirdim jdjdj bilmiyorum ya. Dediğim gibi hiç hediye almadım. Demek ki sevilmedim evet haha Neyse ya çokta fifi.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Gidip ağlayım o halde 🤣
- +1 yıl
Ağlamaya değer mi ki😂
- +1 yıl
Düşündüm de hayır jfjfj kendi hediyemi kendim almaya gidiyorum. 😂mükemmelim, harikayım kendimi seviyorum yahu
- +1 yıl
Yürü be knka insan kendini sevdikten sonra her şeyin üstesinden gelir😊
- +1 yıl
Saol kanka.😅 Kendimi her zaman seviyorum ya. kendini sevmek önemli tabi 😊
- +1 yıl
Başarılı insanlar ilk her zaman kendini sevmiştir😊
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
+1 yılBana ne ki onun maddi durumundan maddiyatçı değilim tabiki de sevgili olurum
10 YorumlaOlurum ama kendisi para yönetimini bana bırakmalı ve borcu olmamalı
10 Yorumla
+1 yılAilesi önemli değil benim maddi durumum daha önemli.
20 Yorumla
+1 yılBu tip şeyler erkekler için sorun olmaz. Hemcinslerin için sorun olur
10 Yorumla
+1 yılFakir kızla evlenirler fakat fakir erkekle evlenilmez
11 Yorumla
+1 yılÇok şükür insanları parasına göre değerlendirmiyorum
20 Yorumla
+1 yılTabiki çıkardım. Ben onun cebine değil yüreğine bakardım.
10 YorumlaEvet olurdum zaten eşimi istemiyorsa çalıştırmayı düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılEkonomi berbat olduğu için maddi durumunun iyi olmaso gerekiyor
10 YorumlaSevgili olunur neden olunmasın ki sevgili olmayı miaddiyata indirgemek çok yanlış
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkarşı tarafın parası hiçbir zaman umrumda olmadı
zaten benim yanıma hesap ödeyemediler00 Yorumla
1 yılAilesi beni bağlamıyor ki benim aile durumum da iyi değil ama benim maddi gücüm var
00 Yorumla
1 yılBeni sevsin yeter mal mülk okadar önemsemem okadar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 389 cevap paylaştı. Paraya tapanların suratlarına karşı ağır hakaret etme isteği geliyor sürekli!
00 Yorumla
+1 yılFakirlik neden artık bir kriter. Herkes zengin olacak diye bir şey yok...
00 YorumlaYanj kendi dururumumuz iyiyse bı gelecek görülüyorsa neden olmasın
00 YorumlaÖyle fak fakir değildi ama durumları pek yoktu, Olmuştum
00 Yorumla
+1 yılPara da güzellikte çok önemli şeyler değil sevgilimle onun benim parası olmaz benim param onundur ki hayatıma almışımdır güzellikte herkesin illa kriteri vardır ama dünya güzeli olmasına gerek yok
10 YorumlaNiye olmasın canım. önemli olan evlenecek gençlerin mutlu olması.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim gönlümde ki sevgiyle o kişinin ailesinin maddi durumunun ne gibi bi alakası var anlamadım? he sizin aşk anlayışınız paraysa o başka tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara kadının içindeki kaşarı ortaya çıkarır. Namuslu gibi gözüken her kadın para ve gücün altına o anda yatar
00 YorumlaBenimki askerdi ailesi en azından benim aileme göre maddi olarak daha düşüktü. 14 aylık bir ilişki yürütebildik. Uzak mesfe olması da büyük sorun oldu. Tabi sen çok seversen bunlar sorun teşkil etmez. Ben zamanla çok fazla soğuduğum için bitirdim.
00 YorumlaZeki, ortalama güzellikte, sadık ve otorup kalkmasını bilen biriyse neden olamasın
30 Yorumlalan her şey para meselesimi aq ailesi fakir olsun gönlü zengin olsun herşeyi paraya çekiyonuz ya kusura bakma sen o çocuğu aşkın için sevmiyorsun parası için seviyorsun burdan bu anlaşılıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ailesinin maddi durumu iyi olmayan biriyle sevgili olur muydunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler