Sizce boşanmakta haklı mıyım?

Eşimle ben de doktoruz, 2 sene önce evlendik. Eşime evlilik boyunca hep maddi destek oldum, onun ev geçiminden stres yapmaması, yanında hep destek gibi oldum. Yeri geldi onun parasını harcadık, benim paramı biriktirip araba aldık bütçemize göre, evliliğimizde öyle oldu. Onu sıkıntıya çıkaracak bir şeyler istemedim, bütçemize göre küçük bir evlilik yaptık, orada da tabii ki de destek oldum. Ama eşim şimdi eve kendinden habersiz bir şey bile aldığımda, perde mesela, kıyameti kopartıyor. Asıl sorun şu ki, eşim 2 sene boyunca hiç bana destek olmadı ev işleri konusunda, "O senin görevin." dedi geçti. Ama ona bakılırsa ben onun görevlerine yardım etmiyor muyum? Sabah 8 akşam 5, sırf sırtı rahatlasın, rahat bir yaşam sürelim diye ama o eve geldikten sonra 1 saat bile bana yardım etmez, üstüne hizmet bekler. Artık çok yoruldum. İlk başlar bir şey olmaz, kaç kadın böyle hayat sürüyor dedim ama gerçekten çok zor bir şeymiş. Eve geliyorum, ev işi derken saat 11 oluyor zaten, tek başıma yaptığım için ne vakit geçiriyoruz ne bir şey. Ama o işten geldikten sonra sadece yatıyor. Haksız mıyım sizce?
Sizce boşanmakta haklı mıyım?