Boşanmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum?

Merhaba ben 1 yıldır evliyim çok ani bir şekilde tanışıp evlendik 6 ay içersinde. Ama evlendiğimiz günden beri mutlu hissetmiyorum sevgiliyken her şeyi ben karşılardım arabama kadar alır kullanırdı. Evlendik kendine iş kurdu elinden geldiği kadar her istediğimi yaptı. Ama hala benim arabamı kullanır kendinin gibi üstünden inmez sürekli bir şeyler yaptırır benden izinsiz arabaya konu bu da değil aslında artık ona karşı bir şey hissetmiyorum cinsel birliktelik bile yaşamak içimden gelmiyor kendisi istemediği sürece yaparsamda isteksiz bir şekilde yapıyorum hep evlendiğimiz günden beri arkadaşını eve çağırıyor ya da dışarı çıkıyorlar sürekli oda olmazsa 7 24 oyun oynarlar haraketleri davranışları bana o kadar ergence geliyor ki eşimi erkeksi bulamıyorum o gözle bakamıyorum zaten çok değişti oda eskisi gibi değil ikimizde evde arkadaş gibiyiz ben ayrılmak istediğimi söyledim ama o bir şans daha istiyor ama artık düzelceğine inancım kalmadı benim arabamı benden daha çok seviyor ilgileniyor resmen arkadaşı desen kumam gibi sürekli uyarmama rağmen görüşüyor gece çıkıyor sabah 6 kadar onunla geziyor diyorum niye çıktın sen uyuyordun diyor evli bir insanın gece eşini bırakıp erkek arkadaşının yanında ne işi var her gece dışarı çağrıyor sigara içelim bahanesi bilmem ne yoruldum artık kendimden tiksinir oldum kadın gibi hissetmiyorum eşimin yanında kendimi. şu an istesem hemen bitirebilirim ama üzülüyorum haline ben bırakırsam nereye gidecek nasıl yapacak hep bir vicdan yaptırıyor duruyor bana izin ver kendimi toplayana kadar burada kalayım sonra gidicem şehir değiştircem bilmem ne kendimi karısı gibi değil annesi gibi hissediyorum nerde kalır napar sokaktamı kalır zayıflarmı hep acıyorum

Boşanmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum?