Güncellemeler
+1 yıl
Kaç kere uyardım sinirlenirsem gene söylerim diyor hala
Eşimle 9 aylık evliyiz her tartışmada boşanıyoruz diyor. En son uyardım gene az önce dedi sakız gibi ağzına dolamış bende yeter artık dedim artık boşanmaya karar verdim ! Bi de sürekli gitmekle yüzünü göremememle tehdit ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İsabetli bir karar vermişsin evlilik birliğine saygısı olan bir insanın kullanacağı kelimeler değil mahkemede de eşin ağır kusurlu çıkar
Aynen de mi bende insanım zaten psikolojik sorunlarım var bunu yaparak iyice psikolojimi bozdu öyle sakız gibi söylenemez bu kelime
Ya aklınca kendini vazgeçilmez sanıyor belkide sorunlarını bildiği için ya ne yaparsam yapim gitmez gidemez diye düşünüyor ya da baskıyla korkuyla kontrol altına almaya çalışıyor AMA ONLA DOĞMADIN Kİ ONSUZ ÖLESİN O YÜZDEN BOŞA GİTSİN KENDİ SORUNLARINI KENDİN ÇÖZER YENİ BİR SAYFA AÇAR HAYATİNA DEVAM EDERSİN
Boşan bencede aldatmak hariç büyük bir suç olmadıkça boşanmak istiyorum denmemeli ilerde çocuğun olursa daha çok katlanmak zorunda kalırsın
Aynısını söyledim kaç kere uyardım yani sinirlenirsem gene söylerim diyor
Neden bu kadar ecele ediyorsunuz biraz zaman tanıyın birbirinize emin ol her şey duzelecektir
Kaç kere uyardım 9 10 kere dedi sinirlenirsem gene söylerim diyor
Söylesin sen onu dikkate aldıkça daha da söyler sen hiç kafana takma o zaman söylemez dene gor
Ya ne takmayacam bu takılmayacak kelime mi saçmalama ya
Tamam haklısın ama senin üzüldüğünü fark ettikçe dahada üstüne gelir. İki yol var iki sekilde tepkin olabilir. Ya rest çekeceksin hadi mahkemeye deyip babanin evine gideceksin. ya da duymamazlıktan geleceksin
Ne baba evi benim mesleğim var
Boşanacak adam çoktan boşanırdı kolpa yapıyor takma kafana gsdgjgj
9 10 kere söyledi bende insanım ve gururum var
ya abi her bokta bosanmayin yeter ya evlilik kurumunu cocuk oyuncagi yaptiniz iyice
Bunu yapan eşim 9 10 kere söyledi boşanıyoruz diye bende insanım bi gururum var !
gururun varsa evlenme
Bir insanın fikri neyse zikri de odur 👍🏼 en mantıklı kararı vermişsin
Bu ne ya daha 9 aylık evlisiniz sizin canım cicim aylarında olmanız gerekirken her seferinde bosaniyorum ne demek ne kadar canım
aplam sizin evlilik bitmiş hattaa biteli çok olmuş da sizin haberiniz olmamış
Yanlıs kisiler ile evleniyorsunuz
Den onu karakter yerine dıs görünüşüne bakıp evlendin demi
Cocuk yok umarim
Galiba evdeki tek çocuk kocası
Yok
İyi yapmışsın şimdi gelir aklı başına
Tehdite bak dskskwoskskskskske
Sanki sen onun yüzüne çok meraklısın ya boşan gitsin böyle kaprisli erkek çekilir mi
En kötüsü de bu ya işte
En güzeli yap
Sanki bulunmaz hint kumaşı 😂
Yol yakınken yol ver sonra başın çok ağrır