Boşanmayı düşünüyorum haklı mıyım?

Eşimle severek evlendik. Her şeyimiz var hemen hemen ama isteklerin sonu bir türlü gelmiyor. 4. Yıla girdik 4000 isteği olduysa 4000ini de aldım.4001 i istiyor. Kendisi çalışmıyor ama aylık geliri en az 10 bin TL. Her ay nakit olarak verdiğim. Ona rağmen alışveriş bende faturalar vs bende her şeyi ben karşılıyorum ona verdiğim harçlık tamamen keyfi kullanıma gidiyor. Ek kart verdiğim için giyim kuşam ne varsa karttan alıyor zaten onu da ben ödüyorum. 3+1 evde zor oluyor dedi (çocuk yok) onu satıp 4+1 aldım arabamız var ama ben 24 saat evde değilim işe gidiyorum zor oluyormuş dedi araba aldık. +20 çift ayakkabı 1 oda dolusu elbise takı kutusunda yüzüklerin kolyelerin haddi hesabı yok. Yılda bir koltuk takımı değiştiriyoruz. Beyaz eşyalar evlenirken aldık 3. Yıl sonunda hepsini sıfırlamak istedi sıfırladım. Boş durmak istemiyorum spora gidicem kursa gidicem diyor en kaliteli yerlere yazdırıyorum 1-2 ders gidip bırakıyor ki ben genelde yıllık peşin vermiş oluyorum. Artık tamamen kullanıldığımı düşünmeye başladım bir kaç aydır soğumaya başladım sanki o da bunu anlamış gibi hayatta çocuk yapmam diyen kadın çocuğumuz olsa ne güzel olur dimi diye baskılamaya başladı. Sizce keriz yerine konuyor olabilir miyim?

Boşanmayı düşünüyorum haklı mıyım?