Eşimden soğudum, ailesi yüzünden her gün kavga ediyoruz, boşanmalı mıyım ne yapmalıyım?

Herkese merhaba, ben 26 yaşında ve 7 aylık evliyim. Benim sorunum tamamen evlendikten sonra başladı, eşimin beni çok sevdiğine inanarak evlendim, hala da sevdiğini düşünüyorum ancak maalesef gördüm ki sevgi tek başına bir işe yaramıyor. Eşimle aile köyünde yaşıyoruz. Şehir merkezine çok yakın bir köy ve kendi evi olduğu için kabul etmek zorunda kaldım. Benim annem ve babam sizlere ömür. Arkamda hiç kimsem yok. Ben eşimi çok severek evlendim. Hayatım boyunca da tek başıma kimseye minnet etmeden az çok demeden kendi özgürlüğüm elimde yaşadım. Evlenirken de eşim evlilik sürecindeki her şeyi karşıladı Allah'ı var bir dediğimi iki etmedi. Bu köye yerleşirken de bir noktada buna güvendim açıkçası, beni bu kadar seven biri beni akrabalarına ezdirmez ve üzmez diye düşündüm ancak yanlış düşünmüşüm. Evlendiğimizden beri her gün tartışıyoruz, akrabaları attığım adıma dahi karışıyor ancak eşim sesini çıkartamıyor kimseye karşı. Abisi, abisinin eşi, kız kardeşi ve babası bana çok kötü davrandılar. Eşim beni hiç savunamadı, inanın evlendiğimden beri her gece ağlayarak uyudum. Zamanla gördüm ki bence gerçek sevgi eşine sahip çıkmaktan geçiyor. Kendini ve eşini kimseye ezdirmeyeceksin. Ama benim eşim bunu yapamadı ve hala da yapamıyor. Defalarca kez bunu onunla konuştum, inanın çok çaresizim ve üzülüyorum. Artık ona olan sevgim de yok olmaya başladı. Attığım her adımım artık özgüvensiz, boşansam gidecek bir yerim yok. Burada kalsam yaşarken ölüyorum, bana olan davranışları, eşimin her şeye susup boyun eğmesi. Yani inanamıyorum ben eşimin ailesinin yanında böyle bir adam olduğunu asla bilmiyordum, bu hayal kırıklığını aşamıyorum. Eşimi bir erkek olarak bile göremiyorum artık, ne yapacağım çok çaresizim

Eşimden soğudum, ailesi yüzünden her gün kavga ediyoruz, boşanmalı mıyım ne yapmalıyım?