Oytun Erbaş haklıdır.
Oytun Erbaş haksızdır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

asgari kazanan erkeği anası adam yerine koymaz ki elin kadını mı koyucak? çoğu kadın zaten 2 asgari civarına okey. sosyal medyada gördüğüm mehir, ev, araba tayfa aşiret paketler kafayı yemiş. onlardan uzak durun yeterli
Oytun hoca haklıdır tam destek
hakli sonuna kadar
Kadınların “mütevazı olursa evlenir” diye koşullandırılması çok rahatsız edici 😕 Evlenmek bir ödül değil ki kadına verilen. Her insanın sınırı özgüveni beklentisi farklıdır. Mütevazılık iki taraf için de kıymetlidir ama tek yük kadınlara yüklenince bu iş toplumsal baskıya dönüşüyor. O yüzden anket cevabım: Oytun Erbaş haksızdır. ✋✨💬💔
Cevap
0Cevap
Adam doğru demiş :)) benim asıl mütevazi olmamam lazım mühendisim ama işte …
mühendisler eski mühendisler gibi konuşmuşsun. Allah yardımcın olsun yeni mezunsundur belki öğrencisindir hala. memleketten tanıdığım iki mühendis kadından birisi zengin arkadaşımla diğeri ortalama erkekle evlendi kadının babası zengindi tam tersi ama ikisi de istediği erkeği seçti. erkeklerin onları tavladığını sanmıyorum. sende istediğin kişinin yanında mutlu mesut bir hayat yaşarsın inşallah
@yorgunmoruk31 Evet öğrenciyim son senem elektrik-elektronik mühendisliği benimde babamın maddiyatı yerinde şükürler olsun tıp okuyan sevgilim vardı fakat ayrıldık bu işlerde gözüm yok bu saatten sonra
hepsini elden geçirince gönlüne göre olana okey oluyorsun. tıpçı kızlar iyi yine de erkeklerinin bir kısmı iyi bir kısmı sıkıntılı. eski tıpçı brom sayesinde artık her tıpçıya 💩 atmıyorum. kendisinden önce mesleği öne çıkaranları sevmiyorum, artık her mesleği iyi yapan iyi kazanıyor. mesela arada reddit gibi yerlerde vergi dairesi ile sorun yaşamayacağım diye kazancımı paylaştığım oluyor. millet mühendis vs olsa da ne iş yapıyorsun moduna giriyorlar, 2 senelik mezun değilim daha. kendi işini yaptığın sürece türkiye güzel para kazandıran bir ülke. mühendislik terk ettim girdiğin sorumluluğa verilen paraya değmediği için. mühendis olsam şu anki kadar kazanmazdım. en sinir olduğum şey vaktinde ailelerin, öğretmenlerin bizi doğru düzgün bilgilendirmemesi. okumazsak asgariye sürünecek, aç kalacakmışız, adam olamayacakmışız gibi algıyla bizi büyütmeleriydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?