Bülent Arınç ''Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak'' dedi, TÜYAP bu yazıyı yazdı. Ne düşünüyorsunuz?

Bülent Arınç 2014'de yaptığı açıklama çok konuşuldu.''Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak, kadın iffetli olacak. İffet sadece bir isim değil kadın için de bir süstür iffet, erkek için de bir süstür. İffetli olacak , zampara olmayacak eşine bağlı olacak, çocuklarını sevecek'' dedi.

Bunun üzerine Arınç'a fazlasıyla tepki geldi. Bu yıl da TÜYAP sergisinde yer alan bu tepki alan bu yazıya çok dikkat çekti.
Bülent Arınç ''Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak'' dedi, TÜYAP bu yazıyı yazdı. Ne düşünüyorsunuz?

Bu yazı sosyal medyayı sallamakla beraber bunun ardına cevaplar çoğaldı. Bunlardan bazıları;
Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır, kesinlikle katılmayıp Bülent Arınç'ın bu dediğini kınıyorum!
Evet, katılıyorum Bülent Arınç'ın dediklerini haklı buluyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: