Çocuklar Duymasın dizisinde uslanmaz çapkın karakteri Fıs Fıs İsmail'e hayat veren Süleyman Yağcı, konuk olduğu bir programda "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor" sözleriyle dikkat çekti.Oyuncu ve yapımcı Esra Sönmezer'in hazırlayıp sunduğu, 'Pembe Pijama' programının bu haftaki konuğu Süleyman Yağcı oldu. ' Çocuklar Duymasın' dizisinde uzun yıllar canlandırdığı 'Fıs fıs İsmail' karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı, yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.
"DİZİDE ÇOK PARA KAZANAMADIM" Oyuncuk yaptığı dönemde ambulans şoförlüğü de yapan Süleyman Yağcı, Esra Sönmezer'in "İki işi bir arada götürmek zor olmadı mı?" sorusuna "Zor olmadı. Çünkü arkadaşlarımın çok yardımı oldu. 20 sene oyunculuk ile ambulans şoförlüğünü bir arada götürdüm. Emekli de oldum. 5 bin lira emekli maaşı alıyorum" diye yanıt verdi. Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar oynamasına rağmen düşünüldüğü gibi çok para kazanmadığını ifade eden Yağcı, "Çok para kazanamadım. Masraflar, yiyecekler, arabamızı aldık. Para için zaten yapmadım. Lüks hastası bir insan değilim. Benim için önemli olan sağlık." diye konuştu."KADINLAR TAYT GİYMESİN, ADAMLAR SAPITIYOR" Programda Süleyman Yağcı ile Esra Sönmezer arasında tayt tartışması yaşandı. Telefonla canlı yayına katılan bir kadının 'Kocam tayt giyince bana karışıyor" sözleri ikiliyi tartışmaya itti. Süleyman Yağcı, kadınların tayt giymesini doğru bulmadığını ifade ederken Esra Sönmezer bunun doğru bir yaklaşım olmadığını savundu. "Kadınlar tayt giymesin" diyen Yağcı, "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım. Yeryüzünde en çekici canlı kadındır. Günümüzde öyle insanlar var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın" diye konuştu. Yağcı'nın bu sözleri üzerine Esra Sönmezer, "Yazın bikini, mayo giyiyoruz. Giymeyelim mi? Bakmayın. Siz mayo giyince biz bakıyor muyuz?" diyerek karşılık verdi.
Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay çıkış! "Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor" sizce de öyle mi?
Şu nefislerinizi bi zapt edin yaaa. Bunu düşünmekle kalmayıp bir de utanmadan sesli söyleyebiliyorlar. Şimdi sapkın olan tayt giyen mi yoksa yoldan geçenin giyimine bile yükselen bu sk kafalılar mı? O kadar abazalar ki. Herkes cinsel dürtüsünü sadece kendi partnerine saklasa ne yoldan geçen bikiniliye ne çoluğa çocuğa pis duyguyla yaklaşmaz.
Kadınlar tayt giymesin Etek giymesin Tişört giymesin Bikini mayo giymesin çalışmasın dar kot da giymesin
ama şlöyle bir durum var bu ve bunun kafasındaki hastalıklı erkekler için kadın bile olmaya gerek yok hepimiz biliyoruz. Oldu olacak evden çıkmayalım, konuşmayalım. Ama dur ya bunlar ona da hallenir. Şurada iki satır yazıya bile yükselen ne sapıklar var görüyoruz.
Qaliba hala roldan çıkamamış adam😃Dizide de sapık gibiydi zaten aynı zihniyyet gerçek hayatta da devam ediyo. Kim ne isterse giyebilir baknın nasıl bulduğu kendine kalmış
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğer üstüne poposunu örtecek bir şey giyiyorsa bir sakınca yok bence zaten pantolon alsanız da aynı tayt gibi sımsıkı olanlardan alıyorsunuz aynı şeye denk geliyor. Popo belli olmadığı sürece üstüne tunik gibi kapatcak bir şey giyin, sorun değil. Her model dışarıya uygun değil ama bazı modeller güzel aslında
Haklılık payı var teşhircilik artmış millet niye sapık olmasın ki bakma diyemezsin çünkü engel olamazsın bakmamasına bakıp bakmamak onun vicdanına kalmış bir şey
@Bizden_Söylemesi hayır tabiki de. Ne kadar zihniyeti bozuk erkekler var ya. Utanıyorum cidden böyle erkeklerden. Kadın istediğini giyer. Kadınlar özgürdür. Bize ne ve biz kimiz? Onların sahipleri mi? Önemli olan şey; kadınların ne giydiği değil, erkeklerin zihniyeti ve yetiştirilme tarzıdır. Kadın ister iç çamaşırı giyer ister türban. Bize ne. Biz neden bakıyoruz. Ayıp gerçekten. Sizin zihniyetiniz bozuksa kadınlar ne yapsınlar? Günah ve ayıp. Siz önce gözlerinize sahip çıkın, başkalarının namusunu değil. Bir kadının değerini kıyafetleriyle ölçmeyin lütfen🤦😠😡
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu gece Yarısı Tv 8 Magazin Programın da Denk Geldim Söylediklerini Dinledim de Süleyman yağcı Haklı Kimse Tepki göstermesin Gösteren bi sk olup gitsin Adam ne diyor Karışmıyorum diyor Ama bunu anlayacak Kapasite Nerde tayt giymek gotun görünüyor sa bayağı evet Ahlaksıztir İğrenç Kelimesine gelecek Olursam Şu Magazinde ki 2 kaşara çok sinir oldum adam olani söylüyor iğrençse iğrenç der doğruysa doğru der ne desin Ahlaksızlığa ufak kusur mu desin Toplum iğrençlesti cidden özgürlük özgürlük Kafanizdan silin şu saçmalığı özgürlük vardır ama Allah'ın İzin verdiği kadar
kötü bir niyetle söylediğini sanmıyorum. kimse kimsenin giyimine karışamaz. kendi fikrini söylemiş saygı duymak lazım. kadınıların giyimine karışan erkekleride şiddetle yadırgıyorum
O adam (!) olanlar önce aklını zihnini toparlasın, insanların giyimine kuşamına karışmasın, bak nasıl güzel oluyor. Kaçıncı devirde yaşıyoruz arkadaş? Aşamadık hala şöyle şeyleri.
Benim Süleyman Yağcı’ya bir lafım yok. Herkes özgür düşünce hakkına sahiptir, gündeme gelmek için yapıyordur olabilir. Bahsettiği adamlar kısmına atıfta bulundum.
Gündeme gelmeye çabalayan biri. O zaman bende derim ki:Baız erkeklere rahatsız bakışlarla bakmamalısın derim. İnsanlar özgürdür ve kimse ne giydiğine karışamaz...
Kadınlar da bana bakın sapıtın demiyor. Bu şerefsiz hiç değişmez ya. Adam kelimesini dahi haketmeyen bir varlık. Bir kadın kapalı giyinse bakarlar, açık giyinse bakarlar. Kadınlar o zaman evden dışarıya adımını atmasın. Gündeme gelmek için her şeyi yapıyorlar ya. Yazık şöyle beyinsiz kişilere cidden acıyorum artık.
Sende Ve senin gibiler de Namusu İnsanlığı Kadınlığı Hakeden Varlıklar değilsiniz sizler sizin gibiler kaşar en rezil Pislik mahluklar sen kendine beyin al bence ne oldu Adamin söyledikleri dokundu dimi Tamam Özgürlük var elbette ki Adam zaten giyemezsin demiyor Giymen yanlış olduğunu söylüyor Nerenizle anlıyorsuniz özgürlük diye diye Ahlaktan Edepten çıktınız oranızı buranızı açın Neymiş kimse bakamaz edemez hiç kusura bakma sen kendini teşhir edersen elin pisliğin sapığına fırsat verirsin gelir sk seni şimdi ne diyeceğini çok iyi biliyorum Kapalı olanlar da uğruyor Diyecen dimi onlara eden zaten dupe düz Şeref (siz ama kıyasla tacize açıklar mi daha çok uğruyor kapalı olan mi Arabistana da kurban olun Türkiyemizi kirlettiniz sizin gibiler
Bi yandan haklı Bi yandan haksız. Neden diye sorarsanız, kadınlar bizim baş tacımız.. Bir erkek olarak kadın cinayetleri artık son bulsun istiyorum. Hiç kimse bir kadının giyimine karışamaz karışmamalı. İsteğini giyebilir. Ama devir öyle Bi değişti ki, bazı kızlarımız o kadar çok abartıyor ki giyinmeyi, erkeklerde sapıtıyor, hem cinsim olarak söylüyorum, erkekler kadınların giyimini fazla fazla abartıyor. Ama kadınların da Bi yerde hataları var, yok değil. Ama yaptığı hataların da sonucu taciz tecavüz ölüm olmamalı.
Dinimizde de örtünmek emrediliyor herşeyin bir sebebi var dimi? Kadın da örtünecek erkek de o pis bakışlarıyla kadınları suzmucek. Şimdi soyunmaya özgürlük diyorsunuz ben kimsenin pis vucutlarini görmek zorunda değilim herşeyin edebi adabı usulü var erkeğe de kadına da düşen var hiç bir şey tek taraflı değil.
Herkes müslüman mı abla 😂 herkes senin gibi yaşamak zorunda mı ya da senin dinin herkesin günahı sevabı kendine diyor ki sen kim oluyorsunda yok şöyle olacaklar böyle olacaklar diyorsun
Öyle olsun böyle olsun demiyorum ama millet açık giyiniyorsa da herseyin usulü var diyorum açıklığa karşı değilim ama bazıları cidden abartıyor bizim ülkemiz açığı kapalısı. Kadın kapatamiyorsa erkek bakmicak demek istediğim iki taraflı sadece yorumumu yaptım insanlar zaten kafasına göre ☺️
Ac kitapdan kıyamet alametleri ne bak bakalım bide dünya da yaşananlara neyse bu konuda yorum istemiyorum herkes düşüncesini belirti bende aynı şekilde
Demesi Kolay Nasıl Bakmayacaklarmis Acaba Kendini Bilmez Hadsiz Sen kendini teşhir et sırf böyle rahat ediyorum diyr sonra bakma özgürüm de ulan özgürlük varsa Kasari olmak demek bu Nerenizle anlıyorsuniz özgürlüğün ölçüsü vardır oranı buranı acamazsin ölünce gorursunuz zaten rahatlığı
Ben kapalıyım ama insanları düzeltemesin herkes yine istediğini giyer bu yüzden kendini düzeltmen lazım, sen kendi yoluna bak eğiri cezasını bulur elbet
Doğru Ahlaksız Pislikleri Ne söylersen Söyle Doğru olana Davet et kendi bildiklerinden Şaşmazlar Ama Özgürlüğe fazla güvenilmez Tamam Özgürlük var ben buna bir şey demiyorum Ama Haddini sınırını Aşanlar var ben özgürüm diye or olmanin bi gereği var mı yani sen Kapalısin Dimi Bak ne güzel işte Keşke herkes kapansa Bari kapanmıyor sa mahrem yerlerini acmasalar Edep yahu kusura bakilmasin orasını burasını açana bakan da olur çakan da
Kasar oldukları İçin Biri gelsin Çaksın İstiyorlar Budur Yani Erkeğin Tahrik olacağını Bile bile mahrem yerlerini açmak Nasıl Hadsizlik Utanmazlk ya Şimdi Ben Şunu Söyleyeceğim Açık Açık Yanlış anlama Tecavüzü Tacizi asla ve asla Böyle Şeref (siz liği Pisliği Savunmam Şimdi Bi kız namusludur Düzgün giyinir tahrik edici Olarak açmaz Tamam burada Kız da suç yok Tacize giren it yüzde yüz Suçludur ama ve lakin Yok Bana kimse bir şey diyemez özgürüm diye mahrem yerlerimi bile açarım diyen tacize uğrarsa hiç Tek tarafa sadece tepki göstermesin suçu kendinde Bulsun siz açın Afedersiniz Gotunuzu başınızı elin pisliği gelip taciz edince niye etti ee açarsan eder Tamam Bu tecavüzu asla Haklı Çıkarmaz tacize ne olursa olsun kimsenin hakkı yoktur Ama insan da tedbirli olmali Tecavüz Başlı başına İdam olmalı Kadınlar rahat nefes alsın yeter artık Haddinden fazla orasını burasını açanlar da Yasak edilmeli açıklık mahrem olmadığı sürece serbest olmalı
Bu Arada Özür Dilerim kusuruma bakma Sana dediğim ağır hadsiz cümlesinden dolayı bakmayın o zaman diyince Tepki gösterdim ama kapaliyim demene mutlu oldum 😊 Umarım hep böyle kalırsın Müslümansan eğer dinimizin emri kapanmak
Yazdıklarına bende katılıyorum ama bunları söylediğinde hemen linç ediliyorsun sizin isteğinize göre mi giyineceğiz kadın istediğini giymekte özgür falan filan
işte Yaptıkları Ahlaksızlık Rezillikleri Söylemek Batıyor O rezillere Biz Sanki İstediğini Giyemen Diyoruz Nereleri ile Okuyorlarsa Tamam İnsan Özgürdür Buna zaten bir Şey Demiyorum Ama Özgürlüğun Ölçüsü Olmalı Sınırsız Olmaz İnsanin yaratılışına Aykırı bu Yüce Allah düşünme Akıl vermiş İnsana Kurallar emirler Vermiş ama Nefsine Uyanlar Sırf Zevk Rahatlık Rezaleti Utanmadan Yapıyorlar Ne demeli Bu dünyada Allah'ın emrine karşı gelen Tövbe etmediği Yaptığı yanlıştan dönmediği sürece ölürse o kişi için çok kötü Allah bilir tabiki de Bizler bilemeyiz Ama Haram günah işleyip de bilerek tövbe etmemek cezası çok ağır olur Cehennem azabı Dünyada bile Ateşe dokunamazken Cehennem de Tamamen vücud girecek buna nasıl dayanır insan birde Cahiller Diyor ki resmen Beyin yok Yanacak olan bizmisiz sananeymis iyi Bazıları Çekmeden aklı başına gelmez umarım akılları başlarına gelir nefis köleleri hallerinr getirmiş farkında değiller bi insana yaptığı yanlışı söylemek dini görevimizdir kimse kimseye hiçbir şey söylemese rezalet artar
Dün TV 8 de ki Şu Magazini İzledim de burada görmüşsundur görüşümü dile getirdim Süleyman yağcı nin bu söylediği hakkında Adam Ahlaksızlik konusuna çok iyi vurgu yaptı ama Dediğim gibi Rezil İğrenç Mahluklara yaptığı Ahlaksızlar söylenince Battığı zorlarina gittiği için tepki gösteren oldu şeye kızdım magazin sunucusu 2 kadına Neymiş iğrenç kaba kelimeymis az bile söyledi Or dese tam yeri kendini teşhir eden Or kahbe dir Şunu Söyleyim toplum çok kötü durumda gerçekten laiklik özgürlük diye diye Ahlaktan çıkıldı Ne Allah'ın emri yasakları Nerde Dinleniyor Millet kafasına göre Hüküm veriyor yaşıyor Allah bi insana dokunmuyorsa oda rabbimizin Merhametli olmasından eğer Merhamet etmeseydu insanlığın çoğu yok olmuştu ama yaşarken Şans hak veriyor Taa ki ölene kadar öldükten sonra Allah'ın işine kalmış affetmek Ama çok zor ölünce tövbe edilmezse Böyle pislik hadsizleri görmekten nefret Ediyorum buna örnek Aleyna tilki O kız Namussuz zaten Nedeni Instagram utanmasa soyunacak öyle pozlar veriyor Doğrusu Allah'a bırakmak ne yapan karşılığını görecektir
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay çıkış! "Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor" sizce de öyle mi?