Cem Yılmaz 6 Ocak tarihinde Twitter'da 10 Bin Adım dizisinin 2. sezonuyla ilgili yorum yaptığı bir tweette "kadın komedyen" ifadesini kullanınca, bir takipçisi tarafından eleştirildi. Kadın komedyen değil insan demesi gerektiğini söyledi.Cem Yılmaz'da bunun üzerine takipçisine "Geçmiş olsun hanıminsan" diyerek cevap verdi.Sizce "Kadın Komedyen" ifadesi yanlış mı?
Cem Yılmaz "Kadın Komedyen" ifadesini kullanınca takipçisinden tepki aldı. Sizce kadın komedyen ifadesi yanlış mı?
KÜRSELCİLER Tarikatı (NewW0rld0rder) dünyaya reset atacaklar düzeni yıkıp kendi istedikleri dijital kölelik sistemini getirip, tek dünya devletini kurmak istiyorlar (GREAT RESET deniliyor) Türkiyede kadın erkek savaşı çıkartmak istiyorlar bu konu "dünya nüfusunu 500milyonun altına indirme projesi" nin sadece 1 kolu.. pek çok koldan ilerliyorlar insan nüfusunu azaltmak için farklı projeleri var. virüs+yapay_felaketler+savaşlar vs vs.. 2022'den itibaren bu şeytan işi kötü projelerin başlayacağı öngörülüyor önümüzdeki zamanlarda. Kadın-Erkek konusuna dönersek
bu amaçla etrafta sürekli propagandalar ve çeşşitli yayınlar yapılıyor. Amaç kadın ve erkeğin arasını açmak aile yapılarını insan ilişkilerini bozup yıkmak. Kadınları erkeklere karşı kışkırtıyorlar gazlıyorlar. Ben bunun gittikçe başarılı olduğunu görüyorum, sürekli cinsiyet ayrıştırıcı takım tutar gibi söylemler var etrafta. Eskiden SAĞ SOL kavgası varmış şimdi ise KADIN ve ERKEĞİN arasını açıp soğukluk düşmanlık yaymaya çalışanlar var. Kadın ve erkeğin arasını açma amaçlı propagandalar = Amerikan kaynaklı ve oradada oluyor hatta filmlerde bile artık başrolü kadınlara verip erkekleri geri plana itiyorlar bilerek. Artık Amerikan filmlerinde erkekleri gay gibi gösteriyorlar pasif ezik geri planda , filmlerde kadınlar başrolde erkekleri kurtarıyor vs vs kadınların üzerine oynana bir plan proje var. Kadın Erkek savaşı çıkartma projesinin esas amacı NÜFUS PLANLAMASI ve artan insan nüfusunu kesmes engellemek.. artık karşı cins insanları birbirlerinden uzak tutup soğutup insan neslinin çoğalmasının bilerek önüne geçmek engellemek istiyorlar başarılıda gidiyorlar. Uyanık olmayanlar bu tuzağa düşüyor. Her geçen gün erkekler kadın , kadınlar erkek düşmanı oluyor etraftaki propaganda ve haberlerden dolayı. Konuyu genel tarif ettim , özellikle parayla tutulmuş satılmış ajanlar provakatörlerde vardır mutlaka etrafta dikkatli olup söylemleri gözlemlemek lazım?
Peki kadın hakları denildiginde neden insan hakları denilmesi gerekiyor demiyor kimse insan hakları denilince kadını kapsamiyormu kadın insan üstü mü hadi diyelim insan hakları adı altında kadın kapsanmiyorsa neden erkek hakları Yok. Kadınlar günü varda neden erkekler günü Yok vs vs say say bitmez kadınlar abartiyor bence ne var yani kadın komedyen demiş adam hakaret mi bu
Varda biz neden bilmiyoruz..,? Ayrıca olsun demiyorum konu kadınların saçma sapan soylemlerden kendilerine eziklik payı çıkartması. Birde bayan muhabbeti çıktı son zamanlarda sizlere nasıl hitap edeceğimizi şaşırdık yüzyıllardır bay bayan olarak alıştığımız söylem bugün hakaret gibi algılanıyor. Bu ne eziklik psikolojisi böyle
Yahu bütün ödülleri verirken. En iyi erkek oyuncu. En iyi kadın oyuncu. Diye ödül verirken hiç birinin ağzından bana erkek diyemezsin ya da bana kadın diyemezsin, insan diyeceksin diye bir şey ben duymadım. Bu biraz şey, Feministliği popişinden anlamış, bir tene ergen Kadın Komedyen ablamız. Kendi çapında duyar kasmaya çalışmış. Lakin, başarılı bir erkek komedyeni olan, konuşmalarından yola çıkarak, iyi bir erkek cinsiyetinde insan olarak kafamda kodladığım, Cem Yılmaz'ı bu yüzden linçleyecek değilim. Kullanılan kelimelerde her hangi bir problem yok. Zaten adam cevabını da "hanıminsanı" diye çok güzel vermiş.
Gereksiz duyarcılar yine türüyor ortada. Yahu kadının ahlakına laf yok, işine laf yok, görüntüsüne laf yok, bişeyine laf yok. Bazen bu insanların amip olduğunu düşünüyorum
İyi de adam burada kadından komedyen olmaz diyenlere cevap olarak bakın nasılda oluyormuş demek istemiş. Sanıldığnın aksine övmüş yani. Takipçisi boş yapmış.
Kasın komedyen ifadesi yanlış ama Cem kadın komedyen dememiş, "Bir kadın nasıl komedyen veya yazar olur?" sorusuna böyle yanıt verilir vs. şeklinde bir cümle kurmuş yani hatalı okunmuş...