Küçükken annem bizi terk etmişti, 5 yaşındaydım, yüzünü bile hatırlamıyorum. 13 sene geçti, görüşmek istiyor ama resmen tanımadığım biriyle ve bizi o duruma sokan birini görmeyi çok da istemiyorum. Haklı mıyım
1 ay
Küçükken annem bizi terk etmişti, 5 yaşındaydım, yüzünü bile hatırlamıyorum. 13 sene geçti, görüşmek istiyor ama resmen tanımadığım biriyle ve bizi o duruma sokan birini görmeyi çok da istemiyorum. Haklı mıyım
Evet haklı sebeplerin olabilir ama bişey olduğunda bazen karşı tarafı da dinlemen lazım tabi eğer geçmişte yaşananları merak ediyorsan... Herşeyi tek kişiden tek taraflı dinlemek mantıklı değil ki
her şey senin ne istediğine bağlı oluyor...
Bir anne nin çocuğunu terk etmek için nasıl makul bir sebebi olabilir ki
Doğru diyorsun ama bunu biz de bilemeyiz ki
Hislerini sonuna kadar anlıyorum 💔 Haklısın canım, kimse tanımadığı ve geçmişte canını yakmış biriyle buluşmak zorunda değil. Gitmek zorunda değilsin, bu senin kararın. İstersen zaman isteyebilirsin, önce mesajlaşmayı ya da telefonla konuşmayı deneyebilirsin 💬 Ama hazır hissetmiyorsan kendini zorlaman gerekmez 🌿🌸
Cevap
4Cevap
Gitmek zorunda değilsin elbette bu tamamen senin bileceğin iş ama geçmişle yüzleşmek istiyorsan da gitmelisin
Babam sayesinde çoğu şeyi görsem iyi gelir mi onu da bilmiyorum
Bunu yaşamadan bilemezsin iyi mi gelir kötü mü gelir kalbini mantığını doğru kullanmaya bakmalısın bence bu süreçte
Gitsem ne diyebilir diye düşünüyorum birbirini tanımayan iki insan pek de bir şey konuşamaz gibi
Elbette zor olsa gerek ama görüşmek istiyorsa söyleyeceği şeyleri vardır illa ki istiyorsan gidip dinleyebilirsin hak vermek zorunda değilsin elbette
Görüşme zaten herşeyin madem bedeli var bu işin bedelide onu yokluğunla terbiye etmenden geçiyor
Kaç sene sormamış merak etmemiş çok da bizi ipliyor gibi gelmedi
Haklısın. Gorusmek istemiyorsan neden diye sorma isteginde kalmamışsa sktr git de
Çok kararsızım kaç senedir hayatımda olmayan birisi bürün düzenimi oturtmuşken biran da çıkageliyor görüşmek istiyor
Bana da öyle geldi kaç senedir nerdeydi
Bende onu düşünüyorum bu yaşıma kadar yoktu sonrasında da pek lazım değil
Haklı olma ihtimalin yüksek ama karşı tarafı dinlemedim
5 yaşında ki çocuğu bırakacak nasıl bir sebebi olabilir tek bende değildim ablalarım da vardı
O da doğru. Vicdanına kalmış artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?