Annem çok alıngan ve yaşayamadığı gençliği benimle yaşamak istiyor?

Annem aşırı alıngan ve duygusal biri, zamanında yaşayamadığı duygusal eksiklikleri benimle yaşamak istiyor, gezmek görmek gibi. Anne evlat ilişkimiz tersine döndü gibi o evlat ben anne gibi hissediyorum artık. Herşeyi düşünmemi onları gezdirmemi onlarla sürekli vakit geçirmemi istiyor, yeni evlendim ve bu durum beni çok zorluyor, hep bir imalı konuşmlar geçiyor ve asla mutlu edemiyorum onu. Beni hayatında sanırım çok farklı biryere koydu ve eksikliğimi çok yaşıyor ama patladığı kişide ben oluyorum, hiç arkadaşı vs yok evde abim ve babam hasta sürekli onlarla ilgileniyor ama hiçbirşeye hevesi de kalmamış tek başına dışarı çıkmak istemiyor alıp ben götüreyim edeyim istiyor ama ben herşeye yetemiyorum kendi hayatımla da ilgilenmem gerekiyor. Arada sıkıştım kaldım gerçekten çok fedakarlıklar yaptım her evladın yapması gerektiği gibi ama artık yoruyor bu durum, küçük çocuk değilim ve kendi hayatıma bakamıyorum böyle bir durumda, sıkışıp kalmış gibiyim hiçbirşeyden keyif alamıyorum ruhum çekilmiş gibi haksızlığa uğradığımı düşünüyorum, düşünmekten çok düşünülmek istiyor insan artık.

Annem çok alıngan ve yaşayamadığı gençliği benimle yaşamak istiyor?