Eşimin ailesi evliliğimi eziyete çevirdi, kaynanam namusuma iftira atıyor, ne yapmalıyım?

Eşimle tanıştığımdan beri ailesi beni ezdi. Evlendim daha ağır eziyorlar. Ailem benim evimi bastılar. Hiç bir şey almadı, takmadılar. Ailem her şeyimizi karşıladı. Onlar sayesinde araba alabildik. Eşimin ailesi kendilerine ev aldı, o eve soktular ama otoritelerini, baskılarını, kontrollerini kurdular, kendilerine yakın ev daire aldılar. Kaynanam orada burada namusuma iftiralar atıyormuş, daha 1 yıl olmadı evleneli, eşim sessiz kalıyor, ağrıma gidiyor. Kaynanam arkamdan "Onu karı etmeyeceğim, oğlum hevesini alsın, boşatacağım" diyormuş. "O evden çıkacak" diyormuş. "Onun hakkından geleceğim" diyormuş. Vallahi billahi bir saygısızlık etmedim, hep idare ettim, evime geldiler, hürmette kusur etmedim, onlarca onca çeşit ikramlık yapayım diye kaç kez sabahladım. Her şeyimi eleştirdiler, evime geldiler, "Ev bizim, bu evin sahibi, reisi biziz" dediler. Bıktım, eşim savunmuyor beni, hâlâ unutup onlarla eskisi gibi vakit geçiriyor, anlamadığım bunlarda gerçekten namus kavramı basit mi. Ne yapacağım, söyleyin eşime nasıl konuşma yapmam gerekiyor. Ailem bile beni bunlara susturmaya çalışıyor, "Gittin çekeceksin" diyorlar.
Eşimin ailesi evliliğimi eziyete çevirdi, kaynanam namusuma iftira atıyor, ne yapmalıyım?