Öfke krizi geçirdim, doğdum fakirim, beş para yok, araba yok, ev yok, arsa yok
2 ay
Babanın sana bir şey bırakmamış olması seni öfkelendirmiş ama bu durum senin hayatını tamamen belirlemez. O nesil çoğu zaman kazandığını harcamakla yetindi, yatırım yapmayı bilmedi. Senin yapabileceğin şey kendi yolunu çizmek, çalışıp birikim yapmak ve kendi düzenini kurmak. Öfkeni hırsına dönüştürürsen avantaj olur.
Bu öfken çok normal 💔 Çünkü hayatta sıfırdan başlamak çok ağır hissettirir. Ama şunu unutma, artık direksiyon sende 🚗✨
Babanın yapmadıklarına takılı kalırsan kendi yolunu kurmak zorlaşır. Kendi paranı kazanabileceğin yolları, ek gelirleri, eğitim ve meslek fırsatlarını araştır. Kendine bir hedef koy ve küçük de olsa her gün ona bir adım at 💪🌱
İstersen bu öfkeyi konuşmak için de profesyonel destek alabilirsin, gerçekten işe yarıyor 💬🧠
Cevap
3Cevap
Sabır et, şükret, çalış çabala, mutlu ol çünkü yaşamak güzel, sevdiklerin yanındaysa en zengin sensin
Paran olmadısa seni dışlıyorlar
Ailenle aran nasıl
Bazen iyi bazen kötü
Dün sinir krizi geçirdim ağladım utanıyorum kendim den
Utanacak ne var ya çaresizlik bu değil ki elin ayağın tutmadan yattın mı yatağa hiç bak o çaresizlik işte dur bakalım önce sakinleş bir iki gün sonra yavaş yavaş çalış düşene sok herşeyi geçer bu üzüntün inşallah
Ben çalışmadım iş kalmadı 19 yaşındayım duşakabin ci petrolde tüm işleri yaptık suculuk yaptık fabrika da çalıştım züccaciye de ağıe iş yaptım şimdi de kpss psikolojik olarak zor durumdayım
Bu olay dün abim düğün sonra oldu
Daha çok gençsinnn herşeyin başındasın ve zor bir dönemden geçiyorsun anlaşılan şu an çalışmayacaksın anladığım kadarıyla KPSS ye çalışacaksın.
Olsun bazen öyle yoğun çöküşler yaşarız umarım abin seni anlıyordur
Anlasa ne fark eder bu yaşta saç kalmadı stresten yanım da olan bir kişi bile yok
Benimki ölmedi de beni dusunmuyo buda aynı şey yani hayatta ama fayda yok bana karsi
O zaman sen evde yan gelip yatacağına elinde telefonla çalış Kazan evini de al arabanı da. Adam ol adam...
Nasıl nasıl 6 farklı işte çalıştım ne şartlarda 16 yaşında beri ne anlatiyon
Çalışsan da zengin olamazsin anca karin tokluğuna belki yemeyip icmeyip 5 senede bi araba alirsin
Kendin çalış elin ayağın tutuyor
Çalışıyor musun şu an
Organlarını sat
S g o. e
Olur o beni sadece sevdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?